Отново трус или внушение?

• 115 645
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 1 455
  • Варна
...

# 1 456
  • до най-прекрасния мъж
Вафличка, повечето тук искат да се отпишат, а не да се заключва темата. Аз не искам да я заключват, а само да не ми излиза, че като я видя и вътрешно ми се иска да надникна да няма пак трус. Вследствие на което се спичам пак, особено ако е вечер.

# 1 457
Е съжалявам, не знаех, че имало такива неща като известявания и отписвания  Laughing. Аз нямам такъв проблем, влизам си в темите в които искам и си пиша каквото искам  newsm78. Не знаех, че при вас е така, сигурно сте се отегчили...Ама аз пак си изгледах филма, че го бях забравила и след 40-мин открито се говори за връзката между Луната и земетресенията. Даже има предсказания на Джим Бъркланд за трусовете през 2012г...

Не знам дали е за ключ или не темата, но понеже изгледах филмчето, искам да уточня:

1. Въпросният Джим Бъркланд предполага, че има такава връзка м/у Луната и земетресенията и тя е "че новолунието при перигей/когато Земята и Луната са на най-близко разстояние/ може да дестабилизира разломоте м/у тектоничните плочи и да предизика приплъзване"
2. Същият е учолнен от поста си в геофизичната служба в Санта Клара
3. Има предсказания за трусове според него/за 2012 не видях такива Peace/ - един два дни преди земетресението в Сан Франциско/6.9 по Рихтер/, едно предсказание за земетресение по Коледа 2004/ но тогава има цунами в Тайланд/ и няколко седмици преди земетресение в Пакистан през 2005

Та да уточня - в момента има пълнолуние, а не новолуние... Не ми ссе проверява в момента в перигей ли сме или не newsm78 .И дори някъде по света да се наблюдава лунно затъмнение, няма основание да се мисли за опасност, дори и в теорията на въпросния Джим Бъркланд да има зрънце истина Peace
Само да уточня, уволнен е не защото е лъжец, а защото предсказанията му всявали масова паника. Иначе това което той е казал се е сбъднало, земетресението в Сан Франциско и в Пакистан. Той не е гадател който хвърля боб, а следи движението на Луната и така предсказва. Според него, когато Луната е най-близо до Земята, съответно и влияе най-много....Може би наистина е добре тази тема да се заключи, защото заглавието и е Отново трус или внушение и хората може би се плашат, че пак е имало трус, като има нов отговор...Не се бях замислила за това. Но може би е хубаво да си направим нова тема за маите, за Луната и за катаклизмите като цяло...Според мен би било много интересно.

# 1 458
на 21 май беше новолуние.

# 1 459
http://www.chiddingstone.kent.sch.uk/homework/moon/
Ето тук календар с циклите на Луната за 2012, като гледам бая нови луни ни чакат...

# 1 460
3. Има предсказания за трусове според него/за 2012 не видях такива Peace/ - един два дни преди земетресението в Сан Франциско/6.9 по Рихтер/, едно предсказание за земетресение по Коледа 2004/ но тогава има цунами в Тайланд/ и няколко седмици преди земетресение в Пакистан през 2005
Точно цунамито в Тайланд беше предизвикано от едно от най-силните земетресения въобще 9+  Confused

# 1 461
  • Варна
Ето тук календар с циклите на Луната за 2012, като гледам бая нови луни ни чакат...

ooooh!  Да, освен това се случват всеки месец  Peace

# 1 462
  • софия
Аз само искам да ви кажа, че на който темата не му харесва или го дразни, може да не я отваря. Това обаче не означава, че щом сте на различно мнение трябва темата да се заключва. Имате си ваше мнение и не приемате друго - ок, но не се натрапвайте с това заключване и т.н. Ако не беше темата аз доста късно щях да разбера за земетресенията снощи, затова мисля, че темата е полезна.
И като разбра, че е имало земетресение снощи (което ти не си усетила), какво?

Не се заяждам. На мен темата ми е полезна заради подобни постове§
Е съжалявам, не знаех, че имало такива неща като известявания и отписвания  Laughing. Аз нямам такъв проблем, влизам си в темите в които искам и си пиша каквото искам  newsm78. Не знаех, че при вас е така, сигурно сте се отегчили...Ама аз пак си изгледах филма, че го бях забравила и след 40-мин открито се говори за връзката между Луната и земетресенията. Даже има предсказания на Джим Бъркланд за трусовете през 2012г...

Не знам дали е за ключ или не темата, но понеже изгледах филмчето, искам да уточня:

1. Въпросният Джим Бъркланд предполага, че има такава връзка м/у Луната и земетресенията и тя е "че новолунието при перигей/когато Земята и Луната са на най-близко разстояние/ може да дестабилизира разломоте м/у тектоничните плочи и да предизика приплъзване"
2. Същият е учолнен от поста си в геофизичната служба в Санта Клара

Та да уточня - в момента има пълнолуние, а не новолуние... Не ми ссе проверява в момента в перигей ли сме или не newsm78 .И дори някъде по света да се наблюдава лунно затъмнение, няма основание да се мисли за опасност, дори и в теорията на въпросния Джим Бъркланд да има зрънце истина Peace
но непрекъснатото писане на неща от сорта: "Друсна ме/мисля, че ме друсна, а вие усетихте ли?","Имало е 2-и-малко еди-къде-си.", при положение, че има поне 3 международни сайта, на които в реално време излиза актуална информация, са абсолютно безумие, граничещо с тъпотия и всяват малко или повече ненужно напрежение. Земетресения е имало и ще има и преди силния трус на 21ви. Не е драма. Само да не са силни. Това е!

# 1 463
  • София
   Хайде,да оставим луната на астрофизиците! http://vbox7.com/play:50d76f3d

# 1 464
  • София

hahaha

# 1 465
  • София-в сърцата на моите деца

hahaha
И бая цикли....за някои де Laughing

# 1 466

сериозно?

# 1 467
я кажете в София преди 22.05 кога имаше последно земетръс ? Струва ми се преди 2-3 години, но споменът ми е неясен...

# 1 468
  • София
Миналата година на 10.09. Помня го, защото тогава отворих за първи ден магазина си. Sunglasses
 Исках да кажа 2010 година

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 07:41 от ta-ra

# 1 469
  • София
Миналата година на 10.09. Помня го, защото тогава отворих за първи ден магазина си. Sunglasses
Върви ли магазина? Sunglasses

Внимавай какво ще отговориш сега, опитвам се да извлека позитивна зависимост. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт