Отново трус или внушение?

• 115 051
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 1 755
  • В две мъжки сърца
Усетих го и в Благоевград и то доста ясно.Лек,ама страшен,щом пак прегледах кризисната раница и наредих обувките в стартова позиция!!!
И аз да кажа:Добре,че е темата!

# 1 756
  • София
Сигурна бях, че днес вече се побърквам и че просто вестибулярния ми хич не е наред, легнах да не мисля за земетресения с надеждата да се наспя, ама се въртях, въртях час в леглото вече и си викам абе само да надзърна в бгмамма да не би пък наистина трусче да е имало, отварям - вие 5 страници сте изписали. Ама защо все вечер стават по-силните? Как да спя сега  Sad

# 1 757
  • София
Не бой се, далече е HugЛягай си спокойно и приятни сънища.

# 1 758
  • София
 Heart Eyes
Не бой се, далече е HugЛягай си спокойно и приятни сънища.
Heart Eyes

# 1 759
  • France
Момичета, спете спокойно.
Аз лягам, а съм "само" на 100 км от епицентъра  Grinning
Да спите в кош, и да сънувате грош.

# 1 760
От Ямбол -  Naughty. От 3 часа стоя на дивана, но не съм усетила нищо. 2-ри етаж в къща. Обаче мъжа ми до мен така хърка и вибрира, че вероятно за това.  Joy
Момичета, да ви успокоя - от около една година следя почти всеки ден сайта на EMSC и земетресения в Турция и Гърция има нон-стоп. Някои по-силни до около 4-5 по Рихтер, други пък са до около 3,5 по Рихтер и никой не им е обръщал внимание до сега. Там, земята се клати интензивно и сега не е по-различно от друг път, просто не сте обръщали внимание до сега. Hug
Кликнете в сайта на "last 2 weeks" и ще видите, въпреки, че Бг е толкова близо е пощадена от толкова много земетресения. На фона на техните, нашите са нищожно малко.

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 01:55 от Вещи в занаята

# 1 761
От както беше този големия трус към 3 часа през нощта започнах да се будя и да не мога да спя. Ужасно е. И тази нощ не пропуснах.

# 1 762
  • София
Не искам да всявам паника, обаче преди малко има едно до Мърчаево с магнитуд 2.
http://bbnet.gein.noa.gr/alerts_s3/2012/06/evs3_20120608023631_info.html
Дали е от вторичните или е ново Sick Като гледам картата май е от нашата страна на Витоша, а не откъм Перник ooooh! Цяла седмица нямаше дори малки, сега пак #Crazy

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 06:39 от ta-ra

# 1 763
Таз сутрин пак 3,5 и 4,5 в Македония  Rolling Eyes

# 1 764
Нищо не съм усетила, слава Богу /Сф, къща, 2-ри ет./. И аз се дразня от факта, че главно вечер и нощем стават. Не стига, че и без тва такава паника съм вечер като се стъмни и ето, че има защо - все нещо става Close

# 1 765
  • Ямбол
Е, най-после и мен да ме огрее Mr. Green Турското снощи го усетих, разлюля ме хоризонтално, тъкмо се унасях. Погледнах часа и си казах - утре ще сверявам, но бях сигурна, че е люшнало. После обаче реших, че може и да е от взривовете.

# 1 766
  • София
Не искам да всявам паника, обаче преди малко има едно до Мърчаево с магнитуд 2.
Оф, направо се разтреперах. Вие друга работа нямате ли си?! Подобни земетресения има почти ежедневно, не ми казвай, че в последните 10-ина години постоянно проверяваш из сайтовете къде каквосе случва. То хубаво ви държи влага от голямото земетресение, ама човек е хубаво да се кротне, а не да издевателства умишлено над нервите си.

Писала съм и преди, че съм голяма паника, но като гледам, на някои вече им става фикс идея да си внушават или правят изводи от това, че някъде си имало земетресение с магнитуд цели 2 степени по Рихтер.  ooooh!

Е, най-после и мен да ме огрее Mr. Green
Хайде честито!  Laughing Но по-голямо да не те огрява.  Peace

# 1 767
  • София
Стига, бе, вие и от Турция в Мраморно море ли ги усещате тези трусове! На всичко отгоре е бил 5.5! Тук беше по-силен и не са го усетили извън страната, вас от морето ви люлее!
Не се подигравай, просто се радвай, че не си го усетила. Аз също реших, че сърцето ми играе номер и затова веднага вдигнах поглед към лампата. Освен това, изобщо не е вярно, че нашето не е усетено навън. За 24 май бяхме в Сандански, където имаше македовци-от Скопие и Охрид и те казаха, че са го усетили осезателно нашето от 22 май. Не че не се издразних и аз, когато някой беше написал в темата за някакво от днес ли, от вчера ли в Кресна -1.3, което го били усетили, а никъде не можах дори да го намеря това З.....

Не се подигравам, но вече предполагам какво се случва - на психична основа все някой усеща нещо, и като в темата се концентрират двама-трима, които да са усетили същото нещо по същото време, и веднага се търси източник. И хоп, ето ти в Мраморно море! Хоп, Македония! Просто сега всичко живо се е фиксирало в земетресенията, а преди 22-ри никой не обръщаше внимание, че имало земетресение в Мраморно море! И да сте усетили нещо, е било съвсем леко, едва ли при други обстоятелства бихте го отчели като нещо черезвичайно, а най-вероятно щяхте да помислите, че са комшиите, трамвая или нещо друго. За София е малковероятно да се усеща това в Мраморно море.

# 1 768
Май вече е време да свикваме. Районът около нас се подрусва с нашите притеснения или без тях. И доколкото разбирам по-добре е да има определен брой слаби трусчета, отколкото никакви.

# 1 769
  • София
Не се подигравам, но вече предполагам какво се случва - на психична основа все някой усеща нещо, и като в темата се концентрират двама-трима, които да са усетили същото нещо по същото време, и веднага се търси източник. И хоп, ето ти в Мраморно море! Хоп, Македония! Просто сега всичко живо се е фиксирало в земетресенията, а преди 22-ри никой не обръщаше внимание, че имало земетресение в Мраморно море!
Анди, и аз на това се дразня.  Peace Хубаво е да си споделяме в темата, но някои го обърнаха на психария.

Общи условия

Активация на акаунт