Отново трус или внушение?

• 115 435
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 1 950
  • където ми харесва
А моят мъж сутринта в 7 и нещо се изстреля от леглото, люлеело му се.  ooooh! Гледах по всички сайтове, не е имало. Обаче аз снощи му разказвах за филма "Афтършокове" и явно се е психирал. Между другото, аз успях да изгледам 15-тина минути само, някой догледа ли го до край?
Къде го има този филм?Ако може линк?Благодаря.

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=235021&hit=1

Само това ми излиза...

# 1 951
  • София
Този е.  Peace

# 1 952
  • Fort Worth, TX
Мерси.Аз ще го изгледам със сигурност.Как съм го пропуснала досега не знам?Харесвам филми от такава тематика, а и още повече това се случило и е действителност.Само дано се свали , докато малкия спи, за да имам време да го изгледам.Нета ми е ужас тези дни.Мамка им на близуто.

# 1 953
И аз нахална ама, откъде го свали?
Понеже в Замунда няма сиидъри  Rolling Eyes

# 1 954
  • София :(
          Хайде и аз да се разпиша, че явно като не ме подрусва от никъде и нямам повод да надничам в темата, си създавам сама "земетръси"  Joy Както днес - сложила съм хлебопекарната да меси в единия край на масата, която се ползва като плот, а в другия и край - кафемашина - висока, професионална, с бункер за кафето. По едно време гледам - люлее се този ми ти бункер, та чак подскача... Лампата кротува, под краката ми нищо не мърда, а той си се люля и не спира... В следващия момент половината квартал ме чу как истерично се смея на собствената си заплесия Joy ooooh!
     Хуквам и аз да тегля филма, просвещавам се покрай вас  Wink

# 1 955
  • София
Точно от там го свалих. После го изтрих, защото ми дойде твърде тежък, това за първи път ми се случва да не мога да догледам филм.

# 1 956
  • Марс
Хич и не ща да го гледам, как всичко около мен е психясало, искам си леко избистрения ум.

# 1 957
Заглавието на филма за тези, които нямат регистрация в Замунда?

Този ли е?

# 1 958
  • Някъде там...
http://www.youtube.com/watch?v=6_QML6RdN0E Тук има трейлър, отстрани има и още клипчета, може и самия филм да го има качен на части. Аз определено няма да го гледам, че пак ще се психирам...  Confused

# 1 959
Някой усети ли преди 20 мин трус или си внушавам ? За Сф питам .

# 1 960
  • София
Някой усети ли преди 20 мин трус или си внушавам ? За Сф питам .
Усетих, но вече не смея да твърдя нищо със сигурност.  Blush

# 1 961
Тази тревожност и аз я чувствам на моменти, но си го обяснявам със стреса от случилото се.  Peace
Филма може и да е интересен, но няма да го гледам - зная каква ревла съм, искам да си спестя някои изживявания... Преди мноооого години гледах един японски - избухва атомна бомба..., по-кошмарно изживяване не бях имала до момента - хора се струпваха, тъпчеха, пищяха... кошмар. Като си представя само, че се разминахме на косъм от по-лошото - стига ми един подобен, а все още тръпки ме побиват при спомена.

Нищо не съм усетила и слава Богу, защото съм сама у дома.  #Crazy

# 1 962
  • София-в сърцата на моите деца
...другата не спря да ни вика тра-ла-ла...
Тя тази е странна птица, не и обръщай внимание... Каца по темите и сама си говори в тях. Crazy
Може и да летя,може и да кацам ,но не се друсам.... smile3535

# 1 963
  • София
И аз го бях дръпнала Афтършок, но го спрях на 30тата минута. Прекалено ми дойде реалистичен, а аз много нося на филми с подобна тематика и съм изгледала всичките, въобще любими са ми. Този обаче нещо не ми допадна (дали заради военните, или повече ми се искаше да има за земетресението, а то се набляга на други драми ... )

По друг въпрос -
да знаете някъде да има публикувана статистика на по-големите земетресения ставали в България (да речем откак се измерват у нас)?
Иска ми се да ги разгледам по-обстойно и да си направя мои си наблюдения и изводи. Основно ме интересува възможно ли е тук, на наша територия да има нещо по-силно от 6,5 - 7 по Рихтер.

Ето какво намерих аз по въпроса:

http://www.znam.bg/com/action/showArticle;jsessionid=125A2D22919 … x&sectionID=1

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 15:36 от Вивиан

# 1 964
Жабче, мерси.

Аз в момента усещам, но съм сигурна, че е ниско кръвно от жегите.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт