Отново трус или внушение?

• 115 188
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 2 100
Стига бе, мацки, плашеха ни, че стоителството е ужасно иживеем в ужасна и бедна държава, а при този трус се случи чудо и се разминахме. Трябва да благодарим на Бог и да живеем всеки ден пълноценно и с добрина. Не да живеем в стрес.

При големи трусове има и големи разрушения, но като % не загиват чак толкова хора. Приемаме го като изпитание и се противопоставяма не бат Бойко да изсича гори.

А за това, можеше да използва фонда от емисиите за помощти за съвземане на населението вместо да го раздава за безумни проекти.

Малко е сложно това, което имах предвид с поста по-горе.... Просто ми стнаа жал за хората, които се  опитват толкова всеотдайно да направят нещо за урбанизираните райони в такива моменти..... И ме изпълни с гняв колко сме лоши понякога - дори дотолкова, че да си заслужим изпитанията.

# 2 101
Някой усети ли нещо току що? И милото каза,че е усетил а той спи като пън по принцип,леко разклащане на леглото като вибрация.

# 2 102
Аз усетих, но преди 10-на минути. Не изключвам варианта да е било насън или половиният да се е размърдал яростно в леглото, ама така ми се разтупка сърцето.. Tired

# 2 103
  • София
Имаше един коментар в Дир.бг за този професор и той започваше така-" Професоре,професоре,защо ли ти писах тройка.." Аз бих добавила..за да плашиш хората ли с твойте бръщолевения....  Laughing И аз на 18,даже 19 само се ослушвах и без това ме е страх,пък и дата като има...

# 2 104
Някой усети ли нещо току що? И милото каза,че е усетил а той спи като пън по принцип,леко разклащане на леглото като вибрация.

Не знам дали е било трус, но по някое време се събудих от бученеТО Tired И не знам по кое време беше, защото не погледнах. Но аз съм на втория етаж и по-вероятно е да чувам бучене, отколкото да усещам люлеене. Имам чувството, че чувам всичко, що идва от недрата на земята Tired А може и да си внушавам вече, не знам.

# 2 105
  • където ми харесва
По това време, за което говорите, и аз усетих разклащане на леглото, но бях будна, говорехме си с мъжо ми, и реших, че просто е от движението и на двама ни...
Но, бучене не чух този път newsm78

# 2 106
на мене щеше да ми спре сърцето,после се успокоих легнах,и малчо като нещо се стресна та и аз подскочих още толкова.Ужасно е,не съм спала от 22.05,освен когато бяхме на Видин за 3 дни.

# 2 107
Хайде бе, хора, време е да се успокоим. Мина почти цял месец. Тук сме, живи сме. Ония с прогнозите не познаха. Лято е, слънце е. Какво повече да искаме?

# 2 108
  • Fort Worth, TX
Нашите песове пак бяха пощурели точно по това време.

# 2 109
  • София-в сърцата на моите деца
Нашите ,Слатинските, си лаят денонощно,че и хора нападат, но не го връзвам с трусове... newsm78, а по-скоро ,че Общината не си е свършила работата PeaceА е лято и е мирише на липи навсякъде Laughing

# 2 110
Нищо не съм усетила. А кучетата лаят от снощи с малки прекъсвания - едно дава тон и другите го следват.  Съседката каза, че преди земетресението на 22-и, нашето куче е скимтяло - ние не сме го чули, но тя не спи добре и излязла да види какво му е. Нямало нищо притеснително, но след малко ни е събудил труса. Скоро ми го каза жената и сега се ослушвам, но 01:00 ч. не е скимтяла и после съм заспала. Бях се поуспокоила, но след събота пак се стряскам. Вярно че са последващи и зная, че може да достигнат 4 степен и..., но скоро няма да се успокоя, чак след година може би.  Rolling Eyes

# 2 111
  • Fort Worth, TX
Нашите ,Слатинските, си лаят денонощно,че и хора нападат, но не го връзвам с трусове... newsm78, а по-скоро ,че Общината не си е свършила работата PeaceА е лято и е мирише на липи навсякъде Laughing
Вашите могат да си лаят нон-стоп, но нашите не са така.При нас през нощта не преминава жив човек, за да ги разлае по този начин.

# 2 112
Нашите песове пак бяха пощурели точно по това време.

И при нас  newsm78 а по принцип нощем е толкова тихо, че ми пищят ушите, даже не съм подозирала, че има толкова кучета в района, поне 1 час лаеха като бесни.
Иначе аз бях будна по това време още, но не съм усетила нищо.

# 2 113
  • Някъде там...
Последните дни има 2 леки земетресения в района на долината на р. Струма. Под 3 са.  Peace

И аз свързвам стаята и сградата със земетресението. Тази нощ и аз много се будих, кучетата лаеха навън, стрясках се. Толкова дълбок и хубав сън имах преди, писна ми от тревожност вече. Опитвам се да го контролирам, но не ми се получава и туй то. Вечер и през нощта голям страх ме тресе. И ако трябва да остана сама с децата горе. Постоянно си мисля ако залюлее как ще ги сваля 6 етажа по стълбите...

# 2 114
Страх ме е да оставам сама у дома, но не може вечно някой да ми стои до д...то.  Laughing Моя син иска да постои на село при нашите и ще съм по-спокойна за него. А аз се надявам скоро да си намеря работа, че поне през деня да не мисля и да се вкарвам в разни "филми".  #Crazy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт