Отново трус или внушение?

• 115 174
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 2 115
  • София
Хайде бе, хора, време е да се успокоим. Мина почти цял месец. Тук сме, живи сме. Ония с прогнозите не познаха. Лято е, слънце е. Какво повече да искаме?

newsm10

# 2 116
Ама вие като си мислите че има трусове,защо не проверявате. Аз гледам ето тук:

http://ndc.niggg.bas.bg/

# 2 117
  • София
Ама вие като си мислите че има трусове,защо не проверявате. Аз гледам ето тук:

http://ndc.niggg.bas.bg/

Тия защо са написали, че Банско е в Македония  Twisted Evil

Да ви кажа и аз се люлея от време на време. Ама то е от пристъп на паника. И въпреки, че го знам, пак гледам лампите. И после ме е яд много на мен си. Наистина трябва да престана да го мисля.  Peace

# 2 118

Защото има и Банско в Македония. Справка тук

# 2 119
  • София

Защото има и Банско в Македония. Справка тук

Аааааа, така може.  Laughing Нещо напоследък съм чувствителна на тема Македония  Joy

Благодаря ти  Peace

# 2 120
  • На острова
Бях убедена, че имаше трус преди малко. И лампата се люлееше, чак приседнах на дивана. Може и течение да е станало, но на главата ми не знам какво и става. Иначе не сте само вие, и на мен ми се люлее постоянно и вечер преди два не заспивам  Tired

# 2 121
Момичета, така или иначе сме много тези, които заспиват след 01:00-02:00 ч. и имам предложение да си спретнем един виртуален форумски купон.   bigdance2 Тогава люлеенето ще го понесем по-леко.  Laughing У дома като заспят всички аз се кокоря и ослушвам като мишка в трици.  ooooh! Mr. Green

# 2 122
Момичета, така или иначе сме много тези, които заспиват след 01:00-02:00 ч. и имам предложение да си спретнем един виртуален форумски купон.   bigdance2 Тогава люлеенето ще го понесем по-леко.  Laughing У дома като заспят всички аз се кокоря и ослушвам като мишка в трици.  ooooh! Mr. Green

А защо виртуален? Един следземетръсен купон е по-готин. Така ще е още по-отпускащо! Mr. Green

# 2 123
  • София
Е, ако ми кажете, че усещате люлеене в София от трус с магнитуд 2.2 в Банско

# 2 124
  • Sofia
Момичета усети ли някой трус около 21:30/21:40, да знам побъркваме ли се или да. Не съм усещала нищо от единия среднощен вторичен и сега се чудя... И мъжът ми го усети, гадното бучене и леко разлюляване, чак тръгна да вика децата за да излизаме  Confused Успокоявам се, че може да е било кола или по тежка машина.

# 2 125
  • В Космоса
Снощи сънувах, че разтревожена съфорумка алармира тук: "Усетих трууус - диагонален, в 03:48:59 ч. А вие?" И докато неспокойна четях анонса и се ослушвооглеждах трескаво разбрах, че е прекалено късно. Бях стигнала до компютъра с цели 05:43 мин. закъснение след сънното пророчество. Добре, че реакциите са ми непогрешими, моментално се свързах с 2-3 ангелогостоприемки и се уговорих след 05:00 мин. да ги посрещна (тъкмо нямаше да разкъсам веригата bowuu). Та, спокойно деца мои, дедо ви праща поздрави и ви моли да му вярвате. Скоро няма да се мре! Peace

# 2 126
  • София
Акаша, нищо не каза за ГНМ. Няма конфликт-няма земетресения  Naughty

# 2 127
  • В Космоса
Акаша, нищо не каза за ГНМ. Няма конфликт-няма земетресения  Naughty

Mr. Green

# 2 128
До Благоевград е имало.

# 2 129
alra, с най-голямо удоволствие!  newsm10 newsm44

Пак нищо не съм усетила. Това обаче не ме успокоява, защото продължавам да сънувам трусове.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт