Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 18 тема

• 21 055
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Честита красавица на мама Емси! Да е живо, здраво и лъчезарно дете!
Момичета, вече ми се плаче. Днес се обадих да питам за резултата от влагалищния секрет, който ми взеха в петък, и цъфнаха ешерихия коли. Стафилококите ги няма. Засега ще слагам една седмица макмирор, антибиотик няма да пия, защото пих до днес. Досега съм била толкова чиста, а сега тази гадна хрема тотално ми срина имунитета. Shocked

# 571
Здравейте,момичета Hug,как сте в тая жега?
ЧЕСТИТА РОЖБА НА МАМА ЕМСИ,ДА Е ЖИВА,ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И НЕЗАБРАВИМИ МИГОВЕ С НОВИЯ ЧЛЕН НА СЕМЕЙСТВОТО!

Попи,какво става,мила,с тия контракции,да няма нещо във времето?И аз снощи изкарах ужасна нощ,изобщо не съм спала,цяла нощ бях с твърд корем и на моменти болезнени контракции.Ошашках се яко,мислех,че ще тръгна да раждам,а е толкова рано още.Изпих един гинипрал,от него рязко ми падна кръвното,почна сериозно да ми се гади,чудо направо.И тук,и в августовската тема четох,че много мами са били с такива неразположения снощи,дано бързо да отминават,че голям страх.
stefi_sv,хич не си вдигай нервите със свекървата ти,постави я на мястото й,вие сте хората,които решават за името,не е казано,че трябва да се кръсти на някого,още по-малко на чичото.Пази си нервите,защото всичко се отразява на бебето Hug
Рали,браво за добрите резултати!Не се тревожи за килограмите на бебка,тия изчисления хич не са верни за мен,важното е да е здравичка.
Фикси,щом те е хванало гнезденето,значи момента наближава.Благородно ви завиждам,че можете да си чистите и подреждате,аз сега с тия контракции хич не смея,днес не съм ставала от леглото,само до 00.
Иначе тая жега хич не ми понася,непрекъснато работят климатиците,ама ме е страх да не си докарам някоя настинка от тях.Вчера излязох малко на терасата,на петата минута ми стана лошо Sick,в петък съм на ЖК,отсега мисля как ще ходя.
Хайде,мацки,лека вечер от мен,без никакви неразположения Hug

# 572
Лалинце, не се притеснявай мила, Макмирора е страшен, ще изтрепеш всичко. И аз почвам да "ръгам"(както казва Жени) от довечера същото. Малееее, при мен хаповете станаха страшно мноооого.

ИВКА, жегите започват да се отразяват, аз се правех на герой и виках, че ще пускам по-малко климатика, но май ще лежа под него цяло лято. Лягай и подпирай леглото и ти!

# 573
  • на земята
Изписали сте света,не мога да ви изчета,ей poppy-fairy калпазанка,почивай си повече..)))  lali bali ,не се притеснявай,ще се избие гадината,ама само нерви..)))rali1213,: ИВКА_777 , Shyny ,geni_66 , Aera , jp ,стефи,прохладна вечер на всички,фиксче  HugАма тука в СТАРА ЗАГОРА не се диша  ooooh!адддд,не обичам жегииииииииииииииииииииии..)))))))))))))))))))

# 574
 Hug Hug Hug nqmam net, skoro 6te imam i 6te pi6a, pozdravi na vsi4ki i badete zdravi Hug

# 575
Попи, ти защо ще ги слагаш тези глобули? newsm78 Моите илачи също не са малко, ама свикнах.
Лаленце, отърва ли се вече от хремата? Praynig

# 576
Цяла нощ и днес имах леки контракцийки и Минев ми ги даде за всеки случай да нямам някакви бактерии, които да ми спукат околоплодните води, въпреки, че съвсем наскоро правих микробиология, а вчера пак правих кръвни изследвания. Поне това запомних от всичко, което ми каза, защото ми стана лошо в кабинета и направо ми се губят детайли  newsm53 newsm53 newsm53

# 577
  • на земята
 lali bali,мина,мина засега добре (да не чува дявола)Да видим мойта микробиология, другата седмица ще правя дано всичко е ок..засега съм нямала нищо ама,имате ли течение,сърбежи,знам ли и аз ,защо пускате толкова често тази микробиология,заради серклажите ли дали не се дължи на серклажите  newsm78И аз се втелясах,ще ходя да пускам пак ..))

# 578
защо пускате толкова често тази микробиология,заради серклажите ли дали не се дължи на серклажите

Аха, заради серклажите. Но е хубаво да си пускаш редовно, все пак да не забравяме, че една от честите причини за късни аборти са именно инфекции, които не са хванати на време! Затова си пускай, Лале, добре правиш.

# 579
  • на земята
poppy-fairy  Hug

# 580
Попи, не ли им работи климатичната инсталация в "Селена"?! Миналата седмица беше в действие. Simple Smile Ти пуска ли днес микробиология?
Лаленце, заради серклажа пускам микробиология на 2 седмици. Мойта преди 2 седмици беше супер, ама сега нещо се закучи.

# 581
Попи, не ли им работи климатичната инсталация в "Селена"?! Миналата седмица беше в действие. Simple Smile Ти пуска ли днес микробиология?
Лаленце, заради серклажа пускам микробиология на 2 седмици. Мойта преди 2 седмици беше супер, ама сега нещо се закучи.

Аз бях в частния кабинет на док, климатикът работеше, но май точно от това ми стана лошо - у нас на климатик, в колата супер жега докато заработи климатика, в кабинета пак на хладно и изведнъж....шок и ужас за организма.
Микробиология не ми пусна, видя ми кръвните, прецени, че не се налага.

# 582
Попии, да почиваш и да се оправяш Simple Smile Минев си знае работата, то и мен ме е натъпкал със сума ти лекарства, ама свикнах Simple Smile Този Макмирор (или както там беше) и аз си го слагах преди серклажа, за да ми е чисто влагалището. Да чукам на дърво оттогава досега си е все чисто и няма бактерии.
Да ти кажа и аз в неделя, така от хладно на жега и обратно и накрая бях като труп. Мисля си, че не трябва да правим тази честа смяна на толкова резки темперетури, защото се отразява Sad
Аз микробиология не съм пускала, но докторът на две седмици ми взема секрет от влагалището, който изследва под микроскоп и понеже ми е чисто, затова не ме праща на микробиология. А и кръвните и урината също са супер. Ако види нещо под микроскопа, предполагам ще пусне и микробиология  newsm78 То микробиолозите и те реално това правят- под микроскопите и изследват секрета от влагалището, само че казват точно какви са бактериите. Пък моя доки като вижда, че е чисто няма смисъл да ме праща, само пари да давам излишни  newsm78 Не знам де, така разсъждавам, дано не греша, ама те лекарите си знаят работата!
Виждам, че коментирате чистенето на къщите, аз също съм замислила сега в събота и неделя да правим основното почистване. То не остана време... а и днес ни взеха дивана да го претапицират, че кожата беше станала ужасна, та ще имаме и нов диван  newsm44
Мъжо ми е обещал да измие прозорците, да закараме на автомивка едно малко килимче от хола и две от спалнята и мисля, че ще успеем да се справим Simple Smile Само стискайте палци, че аз както не мога да си седя на дупето  hahaha
Днес се поглезих малко, след работа, бях на фризьор и на маникюр... малее, бях забравила колко е хубаво да се поглезиш малко Simple Smile
Лека и прохладна вечер от мен и да се пазите всички  Hug

# 583
Здравейте сладурки, много ви се радвам  Hug и стискам палци да няма неразположения, много често съм с почти или със същите оплаквания като вас.
Нямам скрелаж, но и аз пускам от самото начало на бремеността микробиология всеки месец.
Много обичам кафенцата, фрешчетата и закуските които пускате - Попи, Даниелка, Аера май пропуснах някои  newsm78

По повод на трудно забременяване или репродуктивни проблеми любимия ми въпрос е "ама вие правите ли опити или пазите ли се?", не помня имаше ли "правите ли секс" Joy, моя мъж се шегуваше - "не овиваме се с фолио и така спим"
Шегата на страна но статистиката не е розова, пожелавам на всички успешна битка с това да имаш здраво и така желано бебенце. newsm03

Вчера се отбихме пак в Слънчице, капарирах легълцето и количката, остана да намеря и матраче за до 130-150 лв. мах. и другото е лесно, по-малко. Ще ми полезно да споделите какво мислите да вземете по-натам като марка и модел матрак, аз още проучвам  
Спрях се на това креватче - http://www.avmebeli.com/pl4.html
а количката е Еспиро Атлантик сива 3 в 1 - http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?products_id=418& … 7874d05f4534d924d
От магазина дават подарък 70лв. за покупки ако надхвърля 1000лв., така че ще имам и бонус да си купя нещо, ако си над 1500лв. май бонуса е 150лв., но не знам дали ще успея да ги надхвърля за сега.
Целувки и прохладен ден    sohappy

# 584
Добро утрооооо, пупенца!

Хайде една закусчица от мен, без кафенце днес, че док ми спря кафето за малко да не превъзбуждаме момата в корема.

Тази нощ спах по-добре, ама пак на климатик, че беше жега. Притеснявам се да не взема да се схвана, но по-добре от контракции от жегата де.

Искам да ви черпя и едно филмче, мили мамета, за да не забравяме какво чудо става в нас и какви късметлийки сме, че ни се случва...

http://www.youtube.com/watch?v=CjD5bej-JVw

Рени, аз не мога да дам никакво мнение за нещата, които си показала, защото ние всичко накупихме от чужбина, аз май съм готова с почти всичко. Тук нещата ми се струват безобразно скъпи, отдавна спрях да разглеждам бебешки БГ сайтове, че получавам главоболие.

Общи условия

Активация на акаунт