Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 18 тема

• 21 051
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Попии, да почиваш и да се оправяш Simple Smile Минев си знае работата, то и мен ме е натъпкал със сума ти лекарства, ама свикнах Simple Smile Този Макмирор (или както там беше) и аз си го слагах преди серклажа, за да ми е чисто влагалището. Да чукам на дърво оттогава досега си е все чисто и няма бактерии.
Да ти кажа и аз в неделя, така от хладно на жега и обратно и накрая бях като труп. Мисля си, че не трябва да правим тази честа смяна на толкова резки темперетури, защото се отразява Sad
Аз микробиология не съм пускала, но докторът на две седмици ми взема секрет от влагалището, който изследва под микроскоп и понеже ми е чисто, затова не ме праща на микробиология. А и кръвните и урината също са супер. Ако види нещо под микроскопа, предполагам ще пусне и микробиология  newsm78 То микробиолозите и те реално това правят- под микроскопите и изследват секрета от влагалището, само че казват точно какви са бактериите. Пък моя доки като вижда, че е чисто няма смисъл да ме праща, само пари да давам излишни  newsm78 Не знам де, така разсъждавам, дано не греша, ама те лекарите си знаят работата!
Виждам, че коментирате чистенето на къщите, аз също съм замислила сега в събота и неделя да правим основното почистване. То не остана време... а и днес ни взеха дивана да го претапицират, че кожата беше станала ужасна, та ще имаме и нов диван  newsm44
Мъжо ми е обещал да измие прозорците, да закараме на автомивка едно малко килимче от хола и две от спалнята и мисля, че ще успеем да се справим Simple Smile Само стискайте палци, че аз както не мога да си седя на дупето  hahaha
Днес се поглезих малко, след работа, бях на фризьор и на маникюр... малее, бях забравила колко е хубаво да се поглезиш малко Simple Smile
Лека и прохладна вечер от мен и да се пазите всички  Hug
   Микробиолозите правят посявка в специални хранителни среди в който гадините(ако ги има ) започват да растат ,а на микроскоп не се хваща инфекция като Уреаплазма и Микоплазма-за тях трябват и специални транспортни среди.Но пък от друга страна щом имаш доверие на док ,това също е важно ,и аз вярвам че си знаят работата.

# 586
Попенце аз най-много за матрачето се интересувам, другото вече е капарирано каквото сме поръчали живот и здраве  Praynig това ще ползва.
Напълно съгласна с теб за продуктите от чужбина.
Бих хапнала от вкусната ти закусчица, много ми се пие кафенце, но и аз не смея.
Ох, днес ще е голяма жега, а мамите от отчетната имаме софийска срещичка много ми се ходи и сега се чудя как да изляза, страх ме е да не ми стане лошо.
И аз спах на климатик, много по-добре е ставах само два пъти.
Клипчето е уникално истинска холивудска продукция.

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 09:07 от Reny_M.

# 587
Шайни, за уреаплазма и микоплазма аз знам, че се прави специална микробиология, която струва около 60-70 лв., с обикновената посявка не се хващат. Може и да бъркам, но тази МБ я правят само в Геника и Кандиларов. Даже май се взема цервикален, а не влагалищен секрет.

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 09:07 от poppy-fairy

# 588
Работят ги на доста места,аз понеже миналия път заради тази гадория страдах,и  сега и това искам да ми изследват .Аз лично си нося материала в кожния диспансер,но и в паразитологията също ги изследват,иначе в Геника правят само ДНК анализ без антибиограма.Абе то като си се напатил няма начин да не търсиш под вола теле,ама" страх лозе пази".Да сме живи и здрави и докторите ни да мислят вместо нас че и без това в главата ми какви ли не щуротии нахлуват.Добре че сте и вие та да се разсейвам ,иначе не съм такава параноичка,но като става дума за бебо не мога да се позная.

# 589
  • Варна
Добро утро момичета Simple Smile
Видях, че за Мико и Уреаплазма си пишете и реших да споделя моя опит. Взема се цервикален секрет за тези изследвания. Може и чрез ДНК анализ да се направаят в лаборатория Геника. ДНК теста е най-точен.

Приятен ден коремчета  Hug

# 590
добро утро наспинкахте ли се аз хем съм на климатик и ми е много горещо избиват ме едни горещи вълни страшна работа мъжа ми каза че не съм добре вктщи било за дълъг ръкав аз съм пуфкала че било жега мъжка му работа на мен досега никога не са ми пускали микробиология ама като чета ще взема да му кажа другата сряда на консултацията да пуска мен от вчера пак ме почнаха бодежите и болките отдолу усещам как и кокалите ме болят ужасно е shyne параноята е страшна работа мен ме е много шубе и много често сама си вкарвам някви филми стоите си по къщичките че днес го дават ад

# 591
Добро утро, коремчета!

Дръжте се и днес, после малко ще захлади!

На мен ми вземат МБ от канала, струва ми 20 лева, но незнам къде я носи доки /сигурно в Майчин дом.../.

Рени, напоследък чувам основно за матраци кокос и пяна, магнифлекс. Виж тук, не съм я чела  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=612880.0
Лойър, а така, поглези се, че после с бебчо, поне в началото ще е трудно сигурно  Laughing Моя влагалищен секрет бил много чист, но не се вижда там Кандидата ми...
Попи, мисля точно ягодки да хапна сега, е и една - две катми ще сгъна
Няма да говоря за параноята ми понякога, че мъжо ми се смее вече....

# 592
рени за матрачето имам доста познати които хвалят тези с кокос и пяна на бертони са по 50-60 лв

# 593
Благодаря ви Гени и Деси  Hug продължавам проучването, аз и в сайта на бг мама все търся, но явно не както трябва Laughing, тази тема не съм я видяла.

# 594
Здравейте!

Някой спомена кафе, та се сетих - аз си купих "кафе" от цикория. Не знам дали се сещате, имаше някога Инка - една имитация на кафе, дето я пиехме и децата. Та тази Инка се правеше пак така от цикория.

Не е съвсем истинско кафе, разбира се - но става за залъгване.

Аз вчера ходих да записваме тонове и да уговаряме секциото. Ако не ми мине котка път, ще е след месец горе-долу.

# 595
Точно от цервикалния канал се взема секрет за Мико и Уреаплазма, аз нали все се интересувам и разпитвам моя доки  hahaha Той не знам точно какво изследва под този микроскоп (не съм лекар) но последния път, точно преди мен имаше едно момиче, на което по този начин я хвана, че има хламидия. Затова я прати на микробиология после с този секрет, за да се установи с точност какво що, но успя да види, че има нещо, което води нататък. Даже и обесняваше защо мисли, че има хламидия, ама аз нали не съм лекар и с тези термини изобщо не го разбрах.
Така, че предполагам, ако има място за съмнение за някакви гадини веднага ще ме прати. Преди години, още когато не правихме опити за бебе, пак по същия начин ми намери едни бактерии и се лекувахме с моя мъж.
Абе важното е да мислим позитивно и да бъдем спокойни, иначе всичко се отразява Simple Smile Попи, ти си най-добрия начин за позитивно мислеща, като знам колко бях стресната за серклажа, а и след него, ама като се запознах с теб, вече започнах да мисля по друг начин.
Виждам, че сте се насочили вече за покупки, всички ли мислите преди да се роди бебето да сте подготвени ... аз още се чудя как да процедирам  newsm78 направих един голям списък с нещата, ама мисля като родя, докато съм в болницата мъжо и майка ми да отидат и да вземат всички неща. Даже съм им написала от кои магазини, марки, всичко, да им е по-лесно Simple Smile
Хайде лек ден от мен (май няма да е прохладен Simple Smile ) аз отивам да поработя малко и ще ви чета довечера пак Hug

# 596
lawyer аз лично немога да се стърпя да чакам до края и да тръгна на покупки още от сега започнахме а и аз искам аз да си харесам нещата лично едва ли на мъжа ми ще му е до покупки като му се обадя че си имаме бебче единствено само количката ще купим след като родя за да не се чудя отсега къде да я слагам иначе и тя е харесана отпреди 2 месеца  Laughing

# 597
мамчетата в моите седмички нека споделят бебчетата колко често ги усещате защото моя калпазанчо от 3 4 дни корема ми го прави луд и като ме рита около пъпа много ме боли

# 598
Абе важното е да мислим позитивно и да бъдем спокойни, иначе всичко се отразява Simple Smile Попи, ти си най-добрия начин за позитивно мислеща, като знам колко бях стресната за серклажа, а и след него, ама като се запознах с теб, вече започнах да мисля по друг начин.

Виждам, че сте се насочили вече за покупки, всички ли мислите преди да се роди бебето да сте подготвени ... аз още се чудя как да процедирам  newsm78 направих един голям списък с нещата, ама мисля като родя, докато съм в болницата мъжо и майка ми да отидат и да вземат всички неща. Даже съм им написала от кои магазини, марки, всичко, да им е по-лесно Simple Smile

Слънце, и аз все това си повтарям, важно е мисленето! А и вашия доктор доколкото схванах е много добър, така че каквото и както каже той ! Simple Smile

За покупките - сестра ми направи точно така, по списък, като влезе да ражда /но секцио/, майка и батко ми обиколиха София и купиха всичко. Но аз, макар и по-суеверна от нея, заради глупостите в главата ми, вече съм май готова, всичко си е у нас, изпрано, подредено. Като знам колко време ми отне, се чудя как са се справили тогава.... ? Според мен е важно и колко време ще си в болницата, мен ме гласят за нормално, а сестра ми знаеше, че ще е седмица там след като роди... Прецени си ти.

Ха-ха, Деси е права - ако се запие като родиш, чакай покупки ! /Бъзикам се/

# 599
мамчетата в моите седмички нека споделят бебчетата колко често ги усещате защото моя калпазанчо от 3 4 дни корема ми го прави луд и като ме рита около пъпа много ме боли

Моята в 7 м. беше на моменти, или ме шашка, че не рита, или се скъсваше. Сега е всекидневно, и повече се обръща, не рита толкова, но пък сега ми е по-неприятно, нали си расте и заяква, оттам и движенията са й по-силни....

Общи условия

Активация на акаунт