Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 18 тема

• 21 031
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
жени то базик базик ама си е точно така ако е всичко нормално те държат 3 дни на 1 ще се напие на 2 ще изтрезнява и на 3 ще идва да ме взима кога ще пазарува  newsm62 въпреки че моичкия не е такъв ама не рискувам

# 601
  • Стара Загора
Здравейте сладки тумбачета  Hug  bouquet
Като ви чета за микробиологиите значи яд ме хваща,така ли само на мен не щат да ми пуснат....не ще и не ще да рови имала съм болки  ooooh! ама аз сега като си отида на частно ще си пусна  Crossing Arms
За покупките,аз нищичко не съм купила,а нямам и ни най малка идея какво да купувам  Sad от пустия си страх съм си все така не информирана

# 602
{Женя_Иванова} мацко на мен също не ми е пускал и ако неиска другата седм като ида накрая на месеца на частния ще си пусна там мен също ме е шубе и на моменти мисля щуротии но вътрешно в себе си знам че всичко ще е наред

# 603
Жени не се коси NaughtyАЗ в 9 месец започнах да си купувам и то нямам кой знае какви покупки ThinkingДаже не ми се занимава,не знам направо ShockedТо цяла наука тая пуста количка smile3516
Ей сега си турнах една рокля и ми слепнаха кълките smile3511Много,много съм дебела вече smile3534
Айде мишоци Hug

# 604
Оффф, мъжа ми още от сега знае къде ще се напиват с бригадата, кой го знае как ще се направи на мотика  newsm62 newsm62 newsm62 цялата мара втасала, само това ми  е на главата, ама той човека иска да си го запомни....

# 605
ама той човека иска да си го запомни....

дали ще помни нещо ??? Simple Smile

# 606
попи и моичкия си е направил планове да е живот и здраве че даже и колегите от фирмата  как ще ли да се напият и го питаха дали е купил пиенето луди хора ние ще се мъчим а те

# 607
Да помни, че се е напил до пезпаметност. После какво го чака, дупе да му е яко....

# 608
Момичета, по ЗК имате право на три МБ- търсете си ги! Едната е при регистрация, втората около 20+ г.с., третата след 36 г.с., за да се проверят нещата преди раждането.

Микоплазма и уреяплазма не се ловят с обикновена МБ, изследват се антитела или се прави ДНК тест на цервикален секрет (писали сте вече). На мен са ми ги изследвали като част от диагностиката, докато търсеха защо не става бебето.

За покупките, докато сте в болницата. Купете поне малко дрешки предварително, чаршафчета, пелена. Тези неща ще трябва да се изперат, изсъхнат и изгладят, което не отнема малко време. За дървените легла навсякъде има от 10 дена до две седмици доставка. Количка може и след това, защото първите 1-2 седмици едва ли ще излезете. Но трябва да имате столче за кола, с което да приберете бебето от болницата. Тапицерията на столчето също трябва да се изпере, според мен.

# 609
  • на земята
Здражейте и от мен,щях да пиша същото като f(x),на мен ми излседваха Микоплазма и уреяплазма ,преди инвитро процедурите,с обикновенна МК не става..)))Различни неща са..))))Много жегааааа днес паккк...))))            poppy-fairy ,как си днес почиваш ли ?   Оставете мъжете да се опият ,че после...,моят не пие нито пуши  Joy

# 610
По-добре съм Лаленце, коремчето е спокойно, ама да не се хваля много-много.... Викам да си сваля някое приятно филмче, ако имате предложения, казвайте.

Мъжо и той не пие и не пуши, от време на време само биричка и вино, ама за щерката се е наточил да се подреди едно хубаво....дано да имаме такива хубави поводи, да черпят и да се напиват.

Кой искаше 3 деца, Жени, вие ли? И ние искаме 3 броя, от сега ми вика да се стягам, че след година пак щял да ме забременява  newsm62 newsm62 newsm62, да не губя тренинг.

# 611
значи желаещите за 3 деца ставаме доста ние също искаме 3 ако рекъл господ няма по хубаво нещо от това попи незнам какви филмчета харесваш точно но интересно филмче е- Не се предавай с Хилари Дъф аз много си я харесвам филма сватбен обет също става Hug приятно гледане аз пък не ми се гледат нещо филми от 3 месеца съм си в нас 2 3  филма само съм изгледала

# 612
[quotde author=poppy-fairy link=topic=660881.msg22234248#msg22234248 date=1339579129]
Кой искаше 3 деца, Жени, вие ли? И ние искаме 3 броя, от сега ми вика да се стягам, че след година пак щял да ме забременява  newsm62 newsm62 newsm62, да не губя тренинг.
[/quote]

Скоро даваха It's complicated, с Мерил Стрийп, даже го теглих, че майка не го догледа.

Ние, да. Другата година по това време, ако е рекъл Господ, пак почваме... А може и пролетта  newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy

# 613
Ф_Деси, обичам сериозни филми  по принцип, но откакто съм бременна гледам да не се натоварвам и съм изгледала всякакви розови комедийки и сериалчета. Ще го проверя този, за който си ми писала. Забравих да ти пиша по-горе, моята мома ми кърти корема, целият ми подскача около пъпа и на моменти направо боли. Днес показвах тумбака на майка ми по скайпа, виждаше го съвсем ясно, за такова мърдане става въпрос.

Жени, дай Боже мила, има мами след тежка бременност не искат и да чуват за повече деца, ама аз не се плаша толкова лесно. Решили сме да напълним яко къщата и да работим за естествения прираст на населението!

# 614
Рали , ти си в деветия вече, нормално е да се чувстваш така. Мен ме е срам да ви пусна снимчица, имам огромно шкембе. Чувствам, че е ред бебе - ред сланини  Joy
За покупките за беб, не знам как ще я направя тази магия. Нашият бъдещ татко хич не го бива в тази част. Като бях в болница и като му поръчвах какво да ми донесе, вместо тоалетна хартия ми беше купил кухненско руло hahaha Та не мога да се доверя на неговия вкус за покупките.
Да ви се оплача, вчера се натъпках като за световно, някакъв вълчи глад ме гони  #Crazy и после цяла нощ ме боля стомаха  ooooh! Повтвърди се коремчо и в този ред на мисли да ви попитам, вие като имате контракции втвърдява ли ви се горната част на корема, дето е точно под ребрата (ама как се изразих иначе)
Деси, Попи, моя се триумял между 4 и 5 деца hahaha едва ли ще стане това, живот и здраве всичко да е наред сега, пък после ще му мислим.

Общи условия

Активация на акаунт