Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 18 тема

• 21 028
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
стефи и аз все си казвам това да си родя този бонбон пък после ще мисля за другите сега той ми е най важен съгласна съм да ми е само той но да си ми е жив и здравичък още от сега много си го обичкам нямам търпение да му целувам бузите и дупарката smile3508

# 616
Деси, Попи, моя се триумял между 4 и 5 деца hahaha едва ли ще стане това, живот и здраве всичко да е наред сега, пък после ще му мислим.

Ами освен да му родиш тризнаци примерно.... Много са сладки, само искат, а послле ще им ядат ушите Simple Smile

# 617
Жени, да не пиеш някакви хапчета за предсказване   Joy Точно това са му плановете, искал тризнаци, за да съм се отървала само от още веднъж  newsm78 Аз като знам колко проблеми само с един бебешор, не ми се мисли за бременност с три наведнъж.Да е жива и здрава Дорчето, нека всичко при нея да е безпроблемно, но това са много притеснения до раждането.
 Да го бяхте видели, при първото му посещение с мен при док. Той ме гледа на ехографа, а нашичкия пита: "Докторе ама само едно ли е, сигурен ли сте, че е само едно?" 

# 618
Жени, да не пиеш някакви хапчета за предсказване   Joy Точно това са му плановете, искал тризнаци, за да съм се отървала само от още веднъж  newsm78 Аз като знам колко проблеми само с един бебешор, не ми се мисли за бременност с три наведнъж.Да е жива и здрава Дорчето, нека всичко при нея да е безпроблемно, но това са много притеснения до раждането.
 Да го бяхте видели, при първото му посещение с мен при док. Той ме гледа на ехографа, а нашичкия пита: "Докторе ама само едно ли е, сигурен ли сте, че е само едно?" 

и аз се надявах тайничко да са две, ама нищо, разбрали сме се другия път, и то различни да са...

# 619
Оле браво на вас  bouquetГолеми сте смелчаги щом още от сега сте навити за второ бебче smile3521

# 620
  • на земята
Аз искам две бебета,живот и здраве да родим това живо и здраво и пак ще отивам за друго бебче,пък може и две да излезнат  JoyИскаме повече от едно,много се надявах да са близнаци с това голями ЧХГ,ама другипт път..))))     rali1213 ,сега барборим ама като се родят дали ще мислим пак така а  Joy Joy

# 621
rali1213 ,сега барборим ама като се родят дали ще мислим пак така а  Joy Joy

хи-хи, може да се видим в чудо Simple Smile

# 622
  • на земята
geni_66 ,не може ами ще ще ще  Joy,да сме живи и здрави пък ще му мислим..))))Много жега стана тук в СТ.ЗАГОРА,не се дишаааааааааааааааа..))))Вие спите ли на климатик,аз не смея ама май ще го пускам  Rolling Eyes

# 623
geni_66 ,не може ами ще ще ще  Joy,да сме живи и здрави пък ще му мислим..))))Много жега стана тук в СТ.ЗАГОРА,не се дишаааааааааааааааа..))))Вие спите ли на климатик,аз не смея ама май ще го пускам  Rolling Eyes

аз не обичам климатици, цяла зима не се разболях, но сега, ако постоя на такъв и съм готова. Но милото едва диша и май ще купуваме.....
Сега ще ходя на ЖК - в най-голямата жега и ще е едно висене, не ми се мисли....

# 624
  • на земята
И аз съм така не пускам климатик изобщо,ама моичкия не може без, все му е жега,и аз съм се преместила вечер в другата стая от 2 дена  LaughingВечер е добре,но пред деня става жега вкъщи ..))))

# 625
Жени, успех на консултациите, да ни донесеш хубави вести  Hug Късмет и с висенето пред кабинета, вземи си нещо разхлаждащо с теб  Naughty
Попинка, започвай да правиш генерални репетиции за нова темичка, че скоро ще ти намерим ново занимание  Laughing
Момичета, дано поне с тази жега да се стопят малко мазнинки  Joy от дупарата, паласките или бутчетата  Joy

# 626
  • на земята
 stefi_sv ,,бутчетата,, пукна ме  Joy Joy Joyхихихихиихихихиихих охххххххх  Joy Joy

# 627
Сладурки Simple Smile и аз винаги съм искала близнаци ,и когато се видя първото БЧХГ бях сигурна че са се хванали две.Така се и оказа но понеже бяхме говорили с док че ако са две следва редукция заради късата шийка (да не рискуваме),се радвах когато едното сакче спря да се развива та да не ме ровят допълнително и да застрашат другото.Сега и на едно съм доволна,живот и здраве всичко да е наред до финала.Колкото повече ви чета вярвам че ще бъде така.

# 628
Сладурки,как са се замечтали само за по 2-3 бебета Crazy Ако има големи мераклийки,могат да идватда помагат като се родят моите малчугани Joy А,между другото, миналия ден една приятелка на свекито и гледала на кафе и казала,че като се родят близнаците съм щяла да забременея нормално и щяло да е момиченце, сакън да не взема да го махна. Joy Та, очертава се пълна къща при нас, ама мен никой не ме пита Grinning

Аз тайничко продължавах да се надявам, че доктора на ФМ може да се е объркал и едното да е момиченце, ама... нц. Embarassed Вчера моя док. на ЖК каза, че " с тия големи пишоци няма какви други да са", та надеждата ми си остана там. hahaha

# 629
Какъв сън опънах ако знаете, мили мои, 2 часа като труп, голям кеф.

Стефи, ще трябва да стигне тази тема за два дни, че чак в събота ще имам време да правя нова - утре и други ден ще работя цял ден у нас, няма начин...

Белоснежка, миличка, ако е рекъл Господ и мадамка ще имате във вашето домочадие, защо да не. Викаш големи са ви патлаците, а, пу-пу, да не им е уроки, че тая работа е много важна  newsm62 newsm62 newsm62

Общи условия

Активация на акаунт