Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 18 тема

• 20 779
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, колко много сте изписали за отрицателно време! Simple Smile
Жени, честит ти 9-ти месец! Hug
Дани, прекрасна кукла си имаш. Hug
Дрън, много се радвам, че си оздравяла и дано да е хубава динята, че хвърлихме цяла. Оттогава купуваме само нарязана от "Кауфланд" или "Била". Hug
Лаленце, тромбоцитите ти са ок. Аз съм с установена тромбофилия и ми са под долна граница след клексана и  аспирина. Peace
Шайни, аз си пия колагена и не смятам да го спирам.  Hug
Попи, Лойър, големи работохолички сте били, бе момичета. Simple Smile
Жени, стига вече стези черни мисли. Само положителни настройки! Hug
Емси, Иии, добре дошли!
Вал, чудесни новини от теб. Hug
Да ви кажа накратко за резултата от ФМ в МЦ "Марковс": док няма никакви забележки към морфологията на беба. Вече е  460 гр. Видя му се странна плацентата ми - много обширна, разположена по предна и задна маточна стена. Само една снимка показа на беба, но не можел да я изчисти, защото плацентата пречела. Все пак видяхме чипото й носле. Разположена е седалищно. Док каза, че шийката ми е нормална и се учуди, защо ми е правена редукция. Повече го притесниха околоплодните води, които били между долна и средна граница и изисквали по-често следене. Каза ми, че не трябва само да лежа, защото няма да мога родя. Simple Smile

# 706
Лали Бали, имала съм един преглед при Mарков, много ме беше впечатлил. Доста е безцеремонен но си личи че е професионалист. Доколкото разбирам всичко е нормално нали? Просто трябва да се следиш повечко? Kакво означава че водите са между долна и средна граница, като количество ли? Колкото за лежането, те всички май тъй казват че тея дето много лежкуним и се тъпчем с магнезий и какво ли не, после преносваме:)

По повод на лежането да ви почерпя с една голяма песен  Mr. Green

# 707
добро утро и от мен Simple Smile
за забравянето-малееееее мнооогггооо забравям,че чак сама на себе си се дразня  Embarassed
за спането-от седмица някъде (да не казвам голяма дума)спя мн спокойно,с изключение на ставането ми до тоалетната де (което по не е малко хихихи)
f_desi - знам че всичко ще е наред.силно вярвам в това и знам че този път накрая ще гушкам едно малко същество чакано толкова време
относно присъствието на бащата по време на раждането:нашия също е мн против.аз хем съм за хем съм против.сякаш не искам да му го причинявам (въпреки че и той трябва сякаш да е част от тази магия).не знам,им амн време до нашето събитие-ще го измислим
Наистина тука минава бързо времето.
Много ми е приятно с вас момичета Simple Smile   bouquet
Още не мога мн мн да се ориентирам на коя колко й остава до раждането,моля да ме извините,но пожелавам на всички най прекрасния край който са си представяли с най здравите бебчета

# 708
Аз се "оправих" Simple Smile
Ха-ха, Дрън, само не разбрах този защо си пусна касетката с аеробика newsm78 Иначе и аз съм нещо подобно, само, че моята машинка е МАМА  Laughing  
Абе, Лали, какво значи няма да мога да родя, ако лежа??? Предполагам ще е по-трудно, ама ако се налага, как ....То му е лесно на него. За водите, говори задължително с доки. Нямам идея дали има начини за повишаване на нивото /някъде говореха да се пие много вода, но незнам дали има ефект наистина/.

# 709
Ха-ха, Дрън, само не разбрах този защо си пусна касетката с аеробика newsm78
Е как бе Жени  Grinning Тренира човека  Mr. Green

# 710
  • на земята
Благодаря момичета,май наистина във филми се вкарвам  ooooh!     Дрън-дрън ,незнаех за дроба,добре че ми каза,не съм хапнала много де ама..)))    Shyny мерси мила..)))       lali bali ,и аз бях при д-р МАРКОВ много съм впечтлена и доволна от ФМ,обяснява ,гледа много,не се притеснявай всичко ще е наред,според мен нма повод за притеснение,като ходиш на Уз те си следят всичко докторите.Да те питам значи твоите тромбоцити са долната граница (под 140 значи)въпреки клексана,не помага ли клексана да се увеличат(трябва да са по високи ли  newsm78)     iii ,и ставах много до тоаалет.после спрях,после пак почнах да ставам,луда работа ..))) Днес се очертава пак горещ ден,ужасна работа ,момичета лек ден на всички   bouquet

# 711
Здравейте момичета, ужасно съм притеснена, а док сигурно е зает с нещо и не си вдига телефона. Преди месец забелязах, че ми е излязло нещо като брадавица на пъпа, но не се притесних и реших, че каквото и да е ще го лекувам след раждането, за да не тровя човечо с още лекарства. Не казах на прегледа, което май е огромна грешка.пПо принцип никога не ми е излизало подобно нещо, даже и бемки нямам. Тази сутрин обаче като ви четях и се замислих и май леко е пораснало това нещо. Изглежда като тъмно израстъче, не е плоско и е голямо колкото главичка на топлийка.  Много се надявам да се филмирам излишно и всичко да е наред  Praynig Моля ви, кажете  ми нещо, каквото и да е, поне да имам някаква насока докато док си вдигне телефона.

# 712
Здравейте момичета, ужасно съм притеснена, а док сигурно е зает с нещо и не си вдига телефона. Преди месец забелязах, че ми е излязло нещо като брадавица на пъпа, но не се притесних и реших, че каквото и да е ще го лекувам след раждането, за да не тровя човечо с още лекарства. Не казах на прегледа, което май е огромна грешка.пПо принцип никога не ми е излизало подобно нещо, даже и бемки нямам. Тази сутрин обаче като ви четях и се замислих и май леко е пораснало това нещо. Изглежда като тъмно израстъче, не е плоско и е голямо колкото главичка на топлийка.  Много се надявам да се филмирам излишно и всичко да е наред  Praynig Моля ви, кажете  ми нещо, каквото и да е, поне да имам някаква насока докато док си вдигне телефона.

нямам идея какво може да е. защо не прескочиш до някой дерматолог, само да го види...

# 713
Стеф, спорд мен няма за какво да се притесняваш, каквото и да е ще се лекува или маха след раждането. На мен като забременях ми се появиха 2-3 като ярко червени бенки на тумбака, и една брадавичка на малката Дрънка:) Моята докторица каза че няма повод за притеснения, ако искам ще ги горя след като бебо се появи на бял свят. Всичко това ти го казвам, за да се успокоиш, но все пак се консултирай с док, просто не шашкай излишно  Hug

Я да ти дам една задача че да не мислиш само за глупости:
Скрит текст:

# 714
Абе, Лали, какво значи няма да мога да родя, ако лежа??? Предполагам ще е по-трудно, ама ако се налага, как ....То му е лесно на него. За водите, говори задължително с доки. Нямам идея дали има начини за повишаване на нивото /някъде говореха да се пие много вода, но незнам дали има ефект наистина/.
Определено няма ефект, защото аз не съм виждала друг човек, освен Лали, който да се налива с толкова много течности  Joy За пример,мога да ви кажа вчера на обяд беше наръчала - айрян, оранжада,кола и бутилка минерална вода - и това беше само на обедно кафе и хапване. А през другото време сигурно изпива и до 5 л.вода. Та по този повод, май изобщо няма връзка с пиенето на течности.

Stefi_sv, някъде бях чела, че по време на бременността кожните израстъци се увеличавали, но не се сещам къде, май беше в книгата ми за бременността. Виж, тук май точно такова нещо обясняват http://dermavita.bg/index.php?option=com_content&view=articl … =29&Itemid=29

# 715
Тъкмо се връщам от личния и той ми дръпна конско, че трябвало с гинеколога да съм се оправяла и супер нагло ми обясняваше, даже не искаше да го погледне. Ще го сменям личния, то се е видяло, безотговорно държание всеки път и не си разбира грам от работата. Отивам сега да намеря в болницата някакъв дерматолог, ще си платя за прегледа, само да ми каже какво е. Дано в този загубен град има такъв. След като се върна ще пиша

# 716
Стеф, можеш да смениш личния само през юни и януари, така че ако ще го правиш сега е момента! Хубавата новина е че няма нужда да се обесняваш на бъдещия бивш лекар, направо отиваш при новия който си избрала със здравната си книжка  Hug Упех на дерматолога, пиши после   bouquet

# 717
Аз пък имам едни папиломчета по врата, полудявам, ръката ми е все там. Ходя на хомеопат, та тя ми каза, че падат и с хомеопатични лекарства и хич да не ги мисля. Сигурно ще пробвам така първоначално и после ако не става, ще отида на дерматолог да ми ги махне. Но всичко това след раждането.

Абе на хората краката им растат по време на бременност от 36 на 38 номер, та ние за някви кожни израстъци на проблем ще го правим  newsm62 newsm62 newsm62

# 718
stefy не се притеснявай за тези неща на мен също ми излезнаха и бемчици и брадавички особено около цомбите и кожата потъмнява това е напълно нормално хормоните избиват все някъде

# 719
Привет,сладурки.
stefi_sv, и на мен ми излизат разни израстъци, но ще ги махам след края на бременноста, говорих с дерматолог, с лазер ще ги махнем. От високото ниво на хормоните ми излязоха/ по време на инвитро стимулациите/. Те ни правят по-красиви,мила или поне така ще си мислим:)Simple Smile
Аз чакам първата голяма разходка на Витоша, след 2 месеца лежане, направо ще летя:)Simple Smile
Целувки на вас и прохладен ден на тумбачетата.

Общи условия

Активация на акаунт