Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 18 тема

• 21 003
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
 smile3540прокрадвам се, за да споделя стиснати палчета за Фиксче и Есми, момичета, скоро вие сте на ход newsm32

# 151
Здравейте мили мои  Hug Аз днес направих една мноооого голяма разходка.Сега почивам и ставам да спретна нещо за вечеря.Рали,Фикси,ние ли сме следващата тройка,как ще раждате,кога?

Аз засега си чакам датата. Има време, да натрупа още малко мръвка хайванчето.

Julia_21   bouquet

# 152
Ауууу няма кафе, няма сок, няма следа от никой  newsm45

Ставайте, празник е !

Честит празник на всички, които са оставили поне малко от детското в себе си !
  bigdance2

# 153
 Нямам дата Crossing ArmsСтоя и чакам и съм в потрес WearyВсе  още нищо не се знаело CryАз пък искам да съм на ясно за да се подготвя психически.На моменти имам чувството,че самото чакане ще ме довърши.Обаче тези дни ме боли повечко и  е бая тежичко,не мога да дишам и едвам ходя.Сутринта кръста така ме болеше,че въздух не мога да поема ooooh!Ех нямам търпение вече!

# 154
Добро утро тумбета  Hug

Аз докато се наканя да се запиша в новата темичка, вие без малко сте я преполовили. Poppy   bouquet

Рали, Емси, фикс, споделете наистина как ще раждате. Имам чувството, че мамите от тази темичка се насочват към секцио. Моята лекарка пък ме подготвя за нормално раждане и вчера ми казваше, че ще трябва да ходя на кинезитерапия след 34 седмица. Аз пък се чудя след лежане цяла бременност дали ще имам мускули да напъвам  newsm78 Май започва да ме хваща страхс...

Иначе да ви кажа как се втрещих от моята док вчера: попитах аз за този тест за преждевременното раждане, който на Даниелка бяха правили. Моята док обаче явно не беше съвсем на ясно и ми написа на формуляра за кръвните анализи фибронектин, а той въобще не се прави така  Confused Бях потресена! Мислех си, че най-накрая съм попаднала на компетентен лекар, а то какво се оказа.  Crossing Arms

Освен тази изцепка всичко е ок, шийката ми не е мръднала, но пък и аз не мърдам особено, нон стоп съм в хоризонтално положение Wink

Хубав ден от мен и се надявам времето при вас да е по-хубаво от гадното Брюкселско!

# 155
Ето ме и мен,ходих до сега да си пускам разни изследвания за серклажа и бързам да се включа.Вчера тържеството на младежа мина добре и аз си начесах крастата като видях момата:).После като направих равносметка на нея май повече снимки съм направила ,че да мога да я огледам по добре JoyЕто  една снимка та да видите кой омота главата на нашия сладур.http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4115498450412&set=a.4 … =3&permPage=1.Тази русичката сладурана:)

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 11:10 от Shyny

# 156
Честит Първи Юни на всички, които се чувстват деца!Запазете го в душите си, че много скоро ще изживеете трепета на детството отново!Аз лично нямам търпение да чета детски приказки, да пея песнички и по-нататък да учим уроци заедно, да тичаме и играем на воля и да се обичаме!
Закуска, кафе и фреш, защото сте послушни! Joy.

# 157
Ау каква богата и разкошна закуска   bouquet Hug Даниела Ди благодарим   bouquet Praynig

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА   bouquet Hug Пред нас има детски кът, с ледена пързалка Heart Eyes та съм седнала на терасата и се кефя на физиономиите на децата hahaha и на шутчетата  hahahaкоито ги забавляват hahaha ама ще падна вече от смяххх  Joy

# 158
Пупета минавам да ви честитим празника с Коки, пожелаваме ви запазите детското в себе си да сте все по лъчезарни , усмихнати и прекрасни и много скоро да се радвате на едни уникални малки душички, много ама мнооого гушки от нас.

# 159
Пупета минавам да ви честитим празника с Коки, пожелаваме ви запазите детското в себе си да сте все по лъчезарни , усмихнати и прекрасни и много скоро да се радвате на едни уникални малки душички, много ама мнооого гушки от нас.

И от нас много гушкиииииии. Да ви расте здрав и лъчезарен !!!!
Нацелувай го от нас

# 160
ето ме и мен сега се завръщам от хематолога така се изнервих че щях да си тръгна пак съм с две нови хапчета станаха вече 5 на брой и чак ме е страх от толкова лекарства те станаха една шепа даже мисля да си запиша кое след кое да не взема да ги омотам че има дни когато съм нещо изпушила и много забравям   
krtous колко ти е дълга шийката че и аз заради нея лежа

# 161
Бърз запис и се връщам да чета  Hug

Да е честит днешния празник на всички дечица и на най-малките бебета също да пораснат здрави и много щастливи!  bigdance2

# 162
Момичета, толкова ми е зле днес...кръвното нещо ми върти номера, цяла сутрин земята се върти....сега малко се пооправих, но още съм много отпаднала.

ф-деси, казах ти аз, че ще те хванат лудите от чакане при Балтов  newsm62 човекът е възрастен и не си дава много зор, но пък си разбира от работата. Какво ти изписа?

# 163
krtous, нямам показания за секцио за сега, така че нормално. Но нищо не се знае все пак до края.
Аз не лежах заради шийка и се раздвижих вече последния месец, а сега като му се вижда края мисля съвсем да хукна по улиците. За това дали ще можеш да напъваш, знам ли, да кажат раждалите нормално вече мами. По принцип би трябвало по- лесно да получиш разкритие, но и в това не съм сигурна  newsm78

Аз разходих момъка да види що е МОЛ  Mr. Green, па го почерпих и с една тортичка да види какъв човек съм. Пръснах и едни пари, разбира се, ама ако пита мъжа ми не е било точно така  Mr. Green

# 164
попи изписа ми 2*1 фолиева киселина 2*1 герисан и *1 табл.сорбифер и края на месеца съм на контролен да видим има ли ефект

Общи условия

Активация на акаунт