Лято в Албена 2012г. - (Тема 2)

• 63 746
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Какво значи това-Мура и Славуна  имат общ ресторант?
И не става ли претъпкано?
Ресторантът близо ли е до Мура?

Ресторантът е голям. Има хора, но чак претъпкано не е. Намират се спокойно свободни маси и прибори също.
Ресторънтът е свързан с Мура. Не се налага да излизаш навън в случай, че времето е лошо и вали дъжд.

# 316

Благодаря ти:)
А басейна пред Мура само за  почиващите в него хотел ли е или и той се ползва от Славуна?

# 317
Здравейте!
Вчера се връщам от почивка в Албена и ми се иска да споделя впечатления.
Преди няколко поста имаше питане/колебание за Фламинго - аз почивах там. Ако все още има места - не се колебайте изобщо, аз обичам да търся недостатъци, но в този хотел не мога да намеря, почиваме там от 3 години! Всичко е на ниво - обстановка, персонал, отношение, обслужване, решаване на проблеми и т.н. Хотела има няколко басейна, единият започва от дълбочина 0м., така че там могат да се пускат дори лазещи бебета и е много удобно за малки деца.

Като цяло не бих могла да кажа, че има друг курорт в България, в който всичко е уредено толкова добре, да не е презастроено от хотели, да се чува силна музика по цяла нощ и т.н. Фламинго е на централната улица, но пак не е шумно. И да има толкова паркови пространства, зеленина, дървета....
Много съм доволна от множеството и най-различни (платени и безплатни) атракциони за деца по крайбрежната алея
На плажа нямаше запазване на шезлонги, водата наистина е с прекрасна температура в момента.

Ако някой се интересува от актуална информация относно курорта като цяло или х-л Фламинго - мога да помогна, впечатленията са ми "пресни".

Хубаво лято и прекрасна почивка на всички, които са избрали Албена!

Аз ще съм благодарна за всякакви подробности, които би споделила. Вие в коя част бях - 4 звезди или 5? Какво означава ползване на детски кът и анимацията на български ли е?
Има ли възможност за доплащане за обяд или вечеря?
Ползва ли спа центъра?
Стаите с какъв изглед бяха - това са въпросите, които ми идват на прима виста Simple Smile

# 318
И аз днес в различни агенции гледах тези хотели, но без ограничения в бройката на дните.
Ето например (като за резервация направена до 30 юни е още по-изгодно - последната таблица):
http://www.albenaholidays.bg/хотел-магнолия-плюс
http://www.albenaholidays.bg/хотел-орхидея

Забележете, че второ дете в хотелите където може 2+2 е безплатно също.
Въпреки написаното не мисля,че информацията отговаря      на истината,не може сайта на Албена да калкулира цена за второ дете ,а пък странична агенция да предлага безплатно второто дете.

# 319
Въпреки написаното не мисля,че информацията отговаря      на истината,не може сайта на Албена да калкулира цена за второ дете ,а пък странична агенция да предлага безплатно второто дете.
[/quote]
Тази седмица звъняхме в няколко хотела, нито от един не потвърдиха и другото което са написали:дете до 12 г настанено с 1 възрастен, заплаща се цената за единична стая.
Може би агенциите си имат договори с хотелите и за това могат да си позволят подобни оферти.На рецепция определено е по-скъпо.

# 320
Здравейте и от мен  Wink няма ли тази година почиващи в Добротица  newsm78 ,миналата година всички бяхме луднали по този хотел,но сега като гледам повечето са се ориентирали към Мура.Аз съм очарована от Добротица и се надявам  пак да сме там август.

# 321
  • Плевен
В Добротица е същото като миналата година. Управителите са сменени, но обслужването е същото. Храната е чудесна. Готвачът редовно минава по масите да види кое, какво, как.

# 322
В Добротица е същото като миналата година. Управителите са сменени, но обслужването е същото. Храната е чудесна. Готвачът редовно минава по масите да види кое, какво, как.
Супер  Joy това беше най -спокойната ми почивка ,далеч от блъсканици в ресторантите  и борба за шезлонги  Laughing в хотелите на трета линия

# 323
  • София
Никой нищо не казва за Компас, Панорама по специално ме интересува, освен че е на по- задна линия други минуси има ли? Някой посещавал ли го е? Дават го че може да ползва бар на плажа, което за мен е плюс. Някой ако сподели нещо ще съм благодарна
за трета поредна година ще почиваме в Компас.На нас много ни харесва, освен отдалечеността от плажа и на моменти голямата навалица в ресторанта- друг минус поне за мен няма.Зависи все пак какво търси човек.Сега ще има заведение на плажа което наистина е голям плюс- и за кафенце, сладолети, сокчета, вода, бърза закуска ..До плажа се стига пеш за около 15 мин спокойно ходене, но има стълби.Иначе хотела е сред мнооого зеленина, борове, цветя поддържано е и прохладно.питай ако нещо те вълнува конкретно.

# 324
Благодаря за коментарите за Славуна. Ние бяхме там през 2009г и всичко беше чудесно. Но днес успях да резервирам в Добротица и съм доволна. Няколко наши приятели го похвалиха, а едните ще са там в същия период, та сега чакам с нетърпение. Чудя се само как така се появиха свободни места, като от края на май търся и все няма. А днес от две агенции ми потвърдиха резервация, такава е възможна и в сайта на Албена.

# 325
Вчера звънях на всички хотели 1 линия,и само в Арабела имаше свободни места.Цената е 101 лв на човек,и ако не е реновиран,не ги заслужава според мен.Кажете през кои агенции резервирахте за Добротица ?
Говоря за дати след 15.07 до края на месеца

Последна редакция: вт, 26 юни 2012, 07:59 от kriss`

# 326
Вчера звънях на всички хотели 1 линия,и само в Арабела имаше свободни места.Цената е 101 лв на човек,и ако не е реновиран,не ги заслужава според мен.Кажете през кои агенции резервирахте за Добротица ?

Зависи за какъв период търсиш. Аз резервирах 23.07-29.07 през Уантравъл, те първи ми потвърдиха. Иначе Кит също ми изпратиха потвърждение за периода 21.07-28.07. В сайта на Албена също можеше да се резервира от 23.07., дори е малко по-евтино.

# 327
Наистина ли в Добротица са сменени управителите?Двете жени /управителката на хотела и на ресторанта/ бяха прекрасни и си вършеха много добре работата и с желание.
И аз също съм казвала че в този хотел най-добре си почиваме.Няма блъскане за храна,за шезлонги. Целия персонал е много добър и отзивчив...

# 328
  • София
Радвам се, че и тази година са добри отзивите за Добротица. След толкова хвалби и аз резервирах за този прехвален хотел, дано не се разочаровам! Там съм от 07.07.

# 329
  • София
Здравейте
И аз да се включа, тази година сме решили да почиваме за пръв път в Албена. Започна обаче голямата чуденка за къде да си запазим места, хем искам да е на плажа хотела, хем не ми се дават по 100 лв на човек за ол инклузив и накрая решихме отиваме от 16.08., дано няма голяма навалица. Честно казано ценово най ме устройват Орхидея и Магнолия, споделете за храната, стаите и т.н.!
Проблемът с плажа е ясен, но съм се примирила, че ще ходим с колата до плажа, все някъде ще се намери място. А междудругото след 15.08 не е чак толкова фрашкано нали?
Мерси на всички отзовали се Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт