Британците, британците! - тема 55

• 18 305
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
Млади,красиви , обезкосмени Mr. Green , готвят по 5 ястия на ден ,шият,плетат,рисуват ,пеят ,възпитават деца ,работят,пък мъжете им са компетентни по всеки въпрос  и още и още.........

Тук в нашата мила темичка забелязала ли си такива многоръки Шиви?  Laughing  Mr. Green

# 346
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Чи как, естествено, всите сме таквизи bowuu

# 347
  • срещу двата комина :)))
свини, гледах Прометей  Heart Eyes EPIC , само това мога да кажа, всичко беше много добре, както и Фаса  Blush
препоръчвам на всички  Joy

# 348
  • София
ама Лате, ти не се ли виждаш в това  описание  Thinking
странно, какво ли правиш тук!!!

# 349
  • КиТ

Днес те избухнали здраво  Shocked Shocked Shocked Посмях се стабилно  Crazy Joy Joy Joy

Не ви се похвалих ,щот` ще ревнете за снимки ,а такива няма  Mr. Green ,но днес бяхме на малка Варненска брит-среща с Гея и Анели Hug. Беше ми много приятно с момичетата и много притеснено  Confused преди това, тъй като знаете ,че пишештите в бг-мама са най-най във всичко......., а аз съм далеч от тия завишени критерии. Та така ,споделих ви  Wink

О супер,радвам,се аз ти казах,че ще си прекараш много добре и да не се притесняваш  Hug Hug Hug Всички сме върха  bowuu bowuu bowuu И горните неща дето си ги изброила ги можем до едно,за това  и не ги коментираме въобще  Naughty Joy Joy Joy

# 350
Новата пародия на "Здрач" е излязла в Замунда, ще запълня вечерта  Laughing

# 351
  • София
охххх, как те обичам пародии... инначе до ся да съм изсмукала Едьо! със все пръчи

# 352
Е, как бе, вампирът от Созопол нима не е пародия?!  hahaha  Joy

# 353
  • София
мЪ! как смееш да говориш против откритията на Божо Созополский а.к.а. Божидар Димитров!  hahaha

# 354
Леле, тоз Валандининия много му отива да е гей, одобрявам Whistling Heart Eyes. Издигна ми се в очите, особено като разхвърля дрешките Mr. Green

# 355
  • КиТ
Леле, тоз Валандининия много му отива да е гей, одобрявам Whistling Heart Eyes. Издигна ми се в очите, особено като разхвърля дрешките Mr. Green

Да викаме ли Вал Crazy Joy Joy Joy

# 356
Викайте, аз да и кажа откъде да тегли сериалчето (жестока съм все пак Mr. Green)

# 357
  • в сърцето на един мъж...
Лате, нали видя, не ям хора, далеч съм от
Млади,красиви , обезкосмени Mr. Green , готвят по 5 ястия на ден ,шият,плетат,рисуват ,пеят ,възпитават деца ,работят,пък мъжете им са компетентни по всеки въпрос  и още и още.........
, само много приказвам, не ми млъква устата. А снимки моеше и да има, ако се бях сетила телефона да си извадя Embarassed Ама толкова ми беше кеф, че не се сетих Embarassed Надявам се Ани все пак да не сме я уплашили, че и за деца говорихме Laughing

# 358
  • в сърцето на един мъж...
Сори за втория пост, ама вижте какво открих в нета Heart Eyes

# 359
Ммм, Хю и Еди Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт