Истанбул 11

• 52 848
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Звезди, виж това дали е актуално http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:LG4i7VNGSJ0 … ;client=firefox-a

Момичета, около Желязната църква Св. Стефан има ли нещо за разглеждане? От там ще се ходи до Миниатюрк. На картата изглежда доста далеч. Има ли удобен транспорт от църквата до там?

# 61
На пешеходно разстояние - Вселенската патриаршия. Малко по-нататък - хълма Пиер Лоти.

# 62
Звезди, виж това дали е актуално http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:LG4i7VNGSJ0 … ;client=firefox-a

Момичета, около Желязната църква Св. Стефан има ли нещо за разглеждане? От там ще се ходи до Миниатюрк. На картата изглежда доста далеч. Има ли удобен транспорт от църквата до там?

линка не се отваря

# 63
Звезди в очите, самостоятелно организирано излиза по-евтино! За 5 нощувки в приличен хотел на минути от Синята джамия, със закуски, двойна стая ще платим 440 лв. Пътят е 60-65 лв в двете посоки на човек. Търсете през booking.com Ние обаче запазихме преди около месец. Не знам как ще е с наличността на стаи.

# 64
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Има и много хостели на топ местата, които предлагат двойни стаи със самостоятелен санитарен възел  Peace Аз имам заплют един такъв при Френч сокак и му точа лиги от доста време  Mr. Green

Котки, пуснах малко впечатления и доста снимки от Будапеща в тяхната тема - който желае може да им метне едно очо  Blush

# 65
440лв за двама души  хотела ли е това?Може ли да ми кажеш колко е цената на двойна стая във вашия хотел и линк към него?65лв е май цената само в една посока на човек с Метро или Нишикли?
Няма време наистина ,от Караджъ ни казах до един ,два три дена максимум да решим,нямат гаранция с местата,В Турал има повече изглежда защото до -понеделник вторник искат да заявим резервация.И сега тепърва да търсим хотел  Thinking,мразя всичко да е така набързо Crazy

# 66
...И сега тепърва да търсим хотел  Thinking,мразя всичко да е така набързо Crazy

Когато ние пътувахме, предния ден си купихме билети за следващата сутрин. Вечерта букнах  хотел. И изкарахме чудесно.  Grinning
Така, че не се отказвай и от този вариант-нямаш ограничение в дните и в избора на хотел.

# 67
440лв за двама души  хотела ли е това?Може ли да ми кажеш колко е цената на двойна стая във вашия хотел и линк към него?65лв е май цената само в една посока на човек с Метро или Нишикли?
Няма време наистина ,от Караджъ ни казах до един ,два три дена максимум да решим,нямат гаранция с местата,В Турал има повече изглежда защото до -понеделник вторник искат да заявим резервация.И сега тепърва да търсим хотел  Thinking,мразя всичко да е така набързо Crazy
http://www.booking.com/hotel/tr/metin-han.bg.html?sid=ebd0f32a1c … d08ae20048baf9cX1 - Това е хотелът. Не знам кога ще пътувате, но проверих ча цената за 1-ви юли е 107. 58 лв за една нощувка. През началото на юни беше заето. Цените леко са се вдигнали, но това е нормално. Пак казвам ние резервирахме преди месец.
Ще пътуваме с matpu 96 http://www.matpu.com/page.php?n=116731&SiteID=793 Една приятелка пътува с тях. За възрасни в двете посоки 70лв, студенти 60. Обаче като гледах сега...нямат автобуси от Варна. Ти беше от Варна нали ?
Дано да съм успяла да помогна малко.  Wink

# 68
Шебече, много хубави снимки си направила! С какви апарати снимате, бе хора?! И на Анджи снимките гледах вчера-и те страшно хубави!
Как само си разграничила нещата - "в тяхната тема"  Mr. Green

# 69
  • Казанлък of all places
Oлееее,аз щях да разказвам и да показвам...Айде ,ако на някого му е интересно, в темата за Будапеща има линкове към албуми.

# 70
  • Варна
Здравейте, изчетох темичката от началото ,но не намерих това което ми е нужно като информация .

Синът ми заминава в събота на екскурзия в Турция / Мармарис / , та въпросите ми са какви пари да му дам - като количество и като вид валута ? Аз му приготвих евро , но някакъв съученик му казал да си вземе долари и оттам взех да се чудя. Колко пари ще му трябват на ден - храната и спането са им уредени. Но примерно за сладолед, безалкохолни, вход за джамии, знам ли, нещо ориентировъчно, ако може. И още един въпрос - къде да обменя валутата - да търси банка или имат чейндж бюра като нашите ?  Или още от тук да взимаме турски лири ? Много питам, но никой от семейството ни не е ходил до Турция  Hug

# 71
  • Казанлък of all places
Щом сте протвили евро -да тръгва с евро. Мармарис е достатъчно курортенрайон и няма да има проблеми с обмяната на каквато и да е валута. Предвидете му по 20 евро на ден ,за джамиите вход няма. Храната в атурция е по-скъпа от тук,специално глезотийките имам предвид,но цени няма да мога да извадя моментално. Ако имате време,купете му 50-тина лири да има  за из път, докато стигнат,ако не-ще обме и след границата,няма страшно.Обменя се в чейндж бюра като нашите или в банка,ако му се занимава.само да не е на улицата!

# 72
  • Варна
angelina.bgк, много благодаря за информацията   bouquet Аз смених 50 лева днес за лири и купих евро да има да сменя там, но тези долари ме стреснаха , та затова реших да попитам, да не стане грешка.Ще му дам по 20 евро на ден да има , заредихме и дебитната му карта, ако нещо се наложи допълнително да плаща  . Мерси,  още веднъж  newsm51

# 73
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Аз пък бих препоръчала лири да си носи - курса е много изгоден и е масова валута, лесно се намира  Peace Иначе доларите от времето, когато нямаше такава масовост на еврото, пък и те са извън ЕС, така че от едновременните пазар-екскурзии си е останало така...

Хелънче, ако трябваше честно да ти отговоря - със сив фотоапарат  Mr. Green Ама иначе е Лумикс - Panasonic DMC-FS12. Снимките са обработвани малко, някои малко повечко...

# 74
Шебече,  Mr. Green, разбрах те! Моя е черен DMC-FS5 и прави синкави снимки, много ме дразни. Анджи, и теб те прегледах, и твойте снимки са много хубави.

Общи условия

Активация на акаунт