Истанбул 11

• 53 408
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ами аз като гледам първия пост има доста важна информация - транспортите, обяснения разни, как да стигнем до еди къде си... Притурката са само няколкото пътеписа и толкова. Според мен прочитайки нещата от първия пост се набавя информацията необходима за едно ходене  Peace

Да не говорим, че много хубаво си направила, Пине, че си въвела традицията му, защото другите теми нямат синтезирана информация.  Peace

Мислех си преди време да направя един блок visitistanbul и да тресна цялото инфо там и да е официлно блогче на темата, ама някой ден може би  newsm78

Котетата са от нета, а за жалбите мисля че си е важно пък  Crossing Arms Mr. Green

# 616
Важно е, Шебече, и първа страница е супер важна, аз си я чета!
Междудругото сега в тази тема, която чета, също на първа страница е хубаво синтезирано.

# 617
Ти ни изневеряваш  Shocked  Mr. Green Какво четеш, Хелънче  Heart Eyes

# 618
Не беее, чета темата за море в Турция, която Бъфи постна в нейния разказ. Много хубави снимки има там на хотелите и морето, уфффф  ooooh!

# 619
Ааааа  Hug Аз прочетох само нейния пост, ама ще прехвърля и предишните страници да се порадвам на гледки  Crazy

# 620
Те си имат цял албум на 1-ва страница със снимки.

# 621
О, нещо намекваш ли   Laughing Щото е изпълнимо  Peace Вместо да се слагат снимки от фб и прочие, в един общ и готово  Mr. Green

# 622
Казах ти само, за да не се мъчиш да ги търсиш, да те улесня  Heart Eyes Hug
Да ти кажа аз толкова се изнервих докато кача моите във фейса, ако трябва сега и другаде да ги качвам ще се  #2gunfire

# 623
Мерси, мерси  Hug

# 624
Мацки,знам че вече ставам досадна,ама ми е важно!
А и няма да е без нищо де-ще почерпя с кюнефе някой ден на Босфора!Честна пионерска!
Удряйте по едно рамо,че е финала и едното първо място ще се определи от гласуването,а другото от журито! Аз на жури не мога да разчитам Mr. Green,ама на верни авери-ДА!
Рисунката е 5.2.20.
Благодаря ви!
http://konkursi.rusofili.eu/competition_stage.php?compet_id=7&stage_id=34

# 625
  • Бургас / UK
Мацки,знам че вече ставам досадна,ама ми е важно!
А и няма да е без нищо де-ще почерпя с кюнефе някой ден на Босфора!Честна пионерска!
Удряйте по едно рамо,че е финала и едното първо място ще се определи от гласуването,а другото от журито! Аз на жури не мога да разчитам Mr. Green,ама на верни авери-ДА!
Рисунката е 5.2.20.
Благодаря ви!
http://konkursi.rusofili.eu/competition_stage.php?compet_id=7&stage_id=34

Аз ударих Mr. GreenУспех

# 626
  • На юг от тук
Да кажа здравейте,че темичката ни отишла на 2 стр.,а ние не сме за там Joy

# 627
Вижте на какво попаднах. Какво е точно не мога да разбера, но има любими имена на постера!
Скрит текст:

# 628
Ето това е! Човек ще реши да поработи малко и темата ще вземе да мине на 2-ра страница! Бива ли?!!!  Laughing
Това, Екси, е бирен фест, според мен. И ако се юрнем сега да тичаме натам, има надежда утре да присъстваме на феста  beer

# 629
Това, Екси, е бирен фест, според мен. И ако се юрнем сега да тичаме натам, има надежда утре да присъстваме на феста  beer
Ем' какво чакаме, питам аз? Crazy

Общи условия

Активация на акаунт