Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 99-тa тема

• 185 736
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
  • Den Haag
diana lobodova,чудесна агнешка супа,откога ми се яде само.....
Супичката наистина стана много вкусна, а не бях яла от дете такава супа  Grinning
Суха Мащерка ще пробвам да направя сладоледа щом не е нужна машина  Peace, досега не съм правила сладолед, дано се получи  Grinning

# 31
Суха Мащерка, прекрасни ягодови изкушения   bouquet smile3508
ninoko3056 , обожавам такива чушки с доматен сос Hug

Крем -супа от тиквички и др. зеленчуци със Светкавични крутони в микровълнова

Плодова тортичка

# 32
Ехей, честита нова темичка!
Суха Мащерка, този сладолед изглежда страхотно  Crazy 
P.S. Аууу и шейка ти, на една вълна сме да знаеш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
SvetletoS, обожавам кюфтета от тиквички, мерси за подсещането  Simple Smile Довечера това ще да е вечерята ни

От детенце: Ягодов шейк

Слънченв ден на всички!

# 33
Сладолед, боб с ребра,пудинг,торта това се казва вкусно, браво на всички Ви! Боже за капак и шейк Crazy
от мен днес за обяд боб с ориз

Ама че грозна снимка фраснах Mr. Green Sick

# 34
Здравейте Simple Smile

Да се отчета и аз в новата тема Simple Smile

Пиза от кайма с тиквичка, домат и яйца:

Гуакамоле:

и печени хрупкави картофки:

Това пък една миналогодишна торта, която правих за сестра ми. Сетих се за нея, понеже днес кобилата й имала рожден ден....  Grinning Ето ги Надя и Мая:

# 35
и тази тема тръгна много, много вкусно     bouquetкато всяка друга.

у нас снощи имаше леща, а предната вечер - яйца по желание.

# 36
Отново невероятни вкусотии и в новата тема! Не че съм изненадана Wink Аз днес действах по поръчка и направих едни бързи сладки с тахан халва

# 37
  • България-Варна
Аз си записах рецептата за сладки с тахан халва и утре ще ги направя. Simple Smile  chef

# 38
  • На небето
И аз да се включа, че от много време не съм качвала снимки.
Запечени солени макарони:
Шишчета от сьомга:
Хачапури:

Карамелено изкушение:
Мини тортички от пенкейкс:  

# 39

Мммм, много, много вкусно тук! Crazy Heart Eyes  bouquet
Estell, всичко е страхотно! Heart Eyes  bouquet
Гисчо, интересни сладчици, трябва да се пробват! Heart Eyes  bouquet
пеп-4o, днес само чоп дето не хвърлях - боб или леща, е, бобец сварих, но тъй и не го удостоих със снимка! Grinning  bouquet
Katerina R, SvetletoS, vanillla,  lu4a, Тайна,    *sve* , Суха Мащерка, ninoko3056, поздравления ,момичета, за вкусните предложения!  bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet

Галетки от хляб със зеленчуци и подправки (иначе се поднасят с печени мариновани овчи/агнешки ребърца) и кепор-че (ако си спомняте, преди доста време писах за него - комбинация от доматен сок и кефир/айрян, по желание сол и чер пипер, според мен много вкусно нещо, особено в горещините. Че е българска напитка научих в руски форум. newsm78 Grinning

# 40
  • София
Извинявам се,че пак сърмички, но зарадвана ,че имам машинка, реших да ги направя с нея, но де толкова акъл, нищо не успях да направя и пак си ги навих на ръка.

# 41
  • Варна
От мен набързо котлети с картофки,гъби и лук  със салатка и ягоди със захар а по късно и със сладолед

# 42
  • Бургас
По случай рождения ден на брат ми.... кайсиево изкушение:
Сладкиш "Сахер" по рецепта на Аелис!  Heart Eyes

# 43
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Извинявам се,че пак сърмички, но зарадвана ,че имам машинка, реших да ги направя с нея, но де толкова акъл, нищо не успях да направя и пак си ги навих на ръка.

Правилно ли разбирам, че имало машинка за свиване на сармички? Супеер, ама как работи? Много моля - де го туй гениално изобретение?!  Grinning

# 44
  • София
  Ето я, но на мен ми трябва обучение, не се справих сама.А на показания клип става много лесно.

http://prodavalnik.com/praktichna-mashinka-za-navivane-na-srmi-i6471669

Общи условия

Активация на акаунт