Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 99-тa тема

• 185 736
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
  • София
  Благодаря ви за сърмичките! Днес нали е Задушница, та вчера направих питка!

# 76
 HugВкусно и красиво е при всички вас, затова няма да ви изброявам само ще се наслаждавам!!! Joy
От мен вечерното меню- салатка руска

пилешки пържоли с гъби

и десерта - пъпеш по желание на децата разбира се

ХУБАВ ДЕН ОТ МЕН!  bouquet

# 77
Вчерашното меню вкъщи беше меню за мързеливци сирене по шопски

# 78
идва ми да му посегна  Blush

у нас - фетучини с море-продукти  Rolling Eyes

и тарама хайвер с препечени филии

Хубави почивни дни, дами!

# 79
  • София
Кюфтацииии - още неопечени.

Картофки пресни хрупкави

Отново солените мъфини със сирене и маслини

Макарони със сирене и захар на фурна

Охх, и да кажа, всички тези въглехидрати не съм ги изяла сама и не за 1 ден ....  Joy hahaha

# 80
# 81
Момичета,много е вкусно при всички.Извинете ме че няма да ви спомена поименно но от две нощи почти не съм лягала и съм гроги.Дъщеря ми утре е кума и два дена приготвям куп неща за нея плюс поръчка на торта за един сладур и едни сладки за Виваком.Пускам ви нещата,защото си мисля във близките дни да не готвя нищо че ми става лошо само при мисълта за котлон и печка.
ето тортичката

ето и измислиците на Виваком

това са сладките за дъщерята

ето и погачата за задушница

а това е първият етаж на погачата за кумата отгоре ще е кошницата,ама още е топла и ще снимам утре сглобена

бутер соленки

и баницата на Морена на малки хапки,направо във тавата

# 82
ditsan направо ме зашемати с тези неща-страхотни са , а всички останали момичета да не ви изброявам поименно- само като разглеждах какво сте публикували , няма да вечерям-преядох с вашите снимки Simple Smile   bouquet  chef
 В къщи за закуска имаше пържени филиики поръсени със захар : едни черешки от дървото на село и вечерята ни за днес: пилешки бутчета с пресни картофи

# 83
  • Sofia
Честит празник на всички дечица!   bigdance2След повече от два месеца отсъствие  Embarassed ви каня на тирамису http://nunkata.wordpress.com

Чудесно изглежда, много обичам тирамису.

# 84
  • Варна
Много вкусно от всички
Дитсан всичко е прекрасно и тортичката и сладките и питките
От мен пържен сафрид,лозови сърми и пай с кайсии

# 85
  • Русе
megansg и сармичките и пая изглеждат много вкусни! Hug
ditsan,всичко което си сътворила е чудесно!  bouquet
labrex,Krasima84,alpha_beta,SvetletoS, Гисчо,Тайна,Lady_Miau,поздравления за всички!  bouquet
lu4a,чудни мъфини!
пеп-4o,много обичам паста във всякакъв вид,а при теб винаги изглежда много ,много вкусно!
При мен питка и крем-карамел

# 86
lu4a, тези мъфини ще се пробват при всички случаи!
ditsan - нямам думи...респект!
Krasima84 - бутчетата изглеждат мноого сочни и вкусни!
От мен едно скромно шоколадово кексче:

# 87
  • София
Торта а'ла скаличка - вулкано, няма източник - моя измишльотина.
Състава е бисквити, какао, масло, пудра захар, прясно мляко - всичко в количества на око и по желание и смляно в блендера. Пресова се във форма с подложено стреч фолио.
Стяга в хладилника 2 часа.

# 88
Привет и от мен, вълшебни майсторки!  Simple Smile  Hug
Уникални неща сте показали, не ви пропускам, но след мое дълго отсъствие, трудно ще ви догоня.     Все пак съм решила да бъда по-скромна в кухнята и ще се опитам да наблягам на по-леките и здравословни храни, но няма как да не приготвям от любимите ястия за любимия човек.
Поздравления за всички ви - Алфа Бета, Крейзи Китчен, Све, Меганс, Красима 84, Дитсан, Пеп-4о, Гисчо, Тайна, Светлето - страхотни неща сте сътворили, само се облизвам и не знам как ще издържа на режима, който се опитвам да си наложа. А при вас е много вкусно и ще ми бъде трудно, но ще ми е още по-трудно, ако не поглеждам какво сте приготвили.

Ето нещо и от мен:
Салатка (рукола, чери домати, червен лук, свежа марулка, зехтин, маслини, пармезан, морска сол, балсамико)

Пиле-къри с ориз и соев сос

Прекрасна вечер и слънчева неделя!  Simple Smile

# 89
Много ми е приятно ,когато вляза в този форум.Научих много рецепти, а черпя и знания.Тъй като работя на смени нямам време да публикувам рецепти,а и нямам с какво да ги снимам освен с телефона си.Но просто нямам време и за снимки.
Четох  и видях снимка за торта"Рошавата торта" но така и не видях рецепта.
Не се сещами на кого беше,но знам,че я имаше в миналата тема.
Искам рецептата.Ще се надявам някой да ми я изпрати!А днес те направо ненадминати! smile3501

Общи условия

Активация на акаунт