Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 99-тa тема

• 185 736
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
Да, тази закуска и у нас се нарича немска (или европейска), мисля е станала популярна в казармите едно време, дошла от Германия и след това се разпространила и масово. Аз не закусвам така обикновено, всъщност май трябваше да уточня, че тази е сервирана в пекарна и хлебчетата са топли, прясно изпечени  Heart Eyes - аз само ги помирисвам и наблягам на яйцата и кашкавала . Понякога в неделя се глезим по този начин, винаги е кеф, някой друг да ти сервира яденето.

Пеп-40, много изкусителен флан!
lux, страхотно изглежда тортата Simple Smile .

# 466
  • София
Благодаря Мама Тин, копирам!
Приемам всякакви идеи.
Пратих Матцев за кори за баница и ето резултата. 10 пакета

Викам му аз, за яйца ли те пратих, тюх hahaha

Меганс, пак ме накара да преглътна, значи за забрана в тази тема си Hug
Ей такива мъжки постъпки много уважавам .....  Laughing наистина!

# 467
Луча страхотна солена тортичка може ли рецептата? Много красиво декорирана имам намерение да изненадам приятели с подобна  bouquet #Crazy

# 468
Страхотни галети намирам тук,а пък колко го харесвам този десерт..... Crazy
Пепи,много ме зарадва,мила!   bouquet Hug Страшна снимка си му спретнала освен идеалната визия! Peace
След твоя флан направо ме е срам да си покажа моя  Embarassed,ама хайде ще рискувам  Wink .

мини флан с козе сирене :

и едно много вкусно фешън пиле по рецепта на Кокона  Peace :

# 469
  • Den Haag
Здравейте  Hug
lux вкусна тортичка Simple Smile
пеп-4o тиквичките как си ги приготвила пържени или печени?
Фланът с козе сирене на Елексирчето изглежда многооо вкусен Simple Smile
megansg ще си отчупя от този пухкав тутманик, много обичам.
matze и картофките и шницелите са супер.
еликсир страхотен флан! А фешън пилето изглежда, вкусно,лесно,бързо и красиво, та ще се пробва  Peace
Ето и от мен от почивните дни:
Бъркана пица Simple Smile

Зелен фасул с яйца на bordovsky

# 470
# 471
  • Сливен
ааа днес нямате милост направо  ooooh!
всичко е страхотно  Hug  chef
благодаря много за пожеланията   bouquet
днес наминавам набързо с едни пълнени тиквички

# 472
  • София

Ей тази тортичка ми взе акъла.
Селма, става ли с готовото бутер тесто? Що пък да не става? Лошото е, че то е с маргарин, ама който не може да си прави ......

# 473
alpha_beta,благодаря!  Hug (и на мен ми взе акъла тортата,не спирам да си я папкам  Crazy Laughing )
С готово бутер тесто,мисля ще стане...Но не мога да посоча ,какви количества да използваш,защото нямам опит с него....

Доста подробно с постъпкови снимки съм обяснила,как се прави бутер тесто.Опитай да го направиш,ще се убедиш колко лесно и сполучливо става!  Hug

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 09:40 от Селма

# 474
 Чудесни сте за кой ли поред път. Не преставате да ме изкушавате ! Simple Smile   bouquet
 Днес в къщи сме на ориз със спанак и пилешко : и пълнени (доста тънички) пресни чушки със сирене и яйца и печени пресни картофи с бира :
 Лека вечер !

# 475
ей това ми е любимия ориз   bouquet

Селма, страхотен наполеон!

diana lobodova, тиквичките са пържени. Оваляни в брашно, престояват малко и изпържени на мах. в тиган. Чудна пица!  Peace

Еликсирче, изненада, а  Wink надявах се да не го споделям и с половинът, ама Thinking и на мен не ми се получи да си ги ям сама.   bouquet

мириамс, много апетитни тиквички  Peace

# 476

Селма, искаш направо да припадна! Не стига, че ме мързи да готвя в тия жеги, а сега напалЬОн да правя. Фантастично изглежда! Че и си папкала..........хич не съм сигурна, че бяла завист ме обхваща! Grinning  bouquet  chef

# 477
# 478
Едно скромно пандишпанено руло с конфитюр от ягоди, но пък невероятно вкусно и мекичко  Hug

# 479
  • на втория етаж
  Ох,наполеоон... ,Селма,съблазнителка си голяма!!!  bouquet
Но,не,няма да се жертвам,вчера малко захладня и се жертвах за едни кифлички със сиренце,стига ми. Hug
  Всички сте наготвили от вкусно по вкусно!!!Поздравления! Peace  bouquet

Ето ги моите кифлички и един гратен с тиквички от предни дни:

Усмихнат ден ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт