Грешни тестове?!?

• 26 607
  • 105
  •   1
Отговори
# 15
  • София

Има ли резултат от ЧХГ?

# 16

Има ли резултат от ЧХГ?

И аз това се чудя. newsm78
Въпреки, че съм сигурна в отговора. WinkФалшиво положителен тест за бременност няма.

# 17
  • в сърцата на децата <3
Има резултат от ЧХГ....
Ще ставам мама  newsm44 newsm44 EFP newsm44 newsm44 mamma

Според нивото на хормоните - около 4 гс  Grinning

Цял ден съм нахилена като ряпа и място не мога да си намеря!!! Чак спря да ме боли кръста от радост  Laughing Laughing Laughing

# 18
  • София
snow_angel , ЧЕСТИТОООО!!!! Желая ти лека бременност! И смени лекаря  Laughing

# 19
Честито! Много се радвам за теб и че всички бяхме прави, напук на доктора ти  Laughing

# 20
  • в сърцата на децата <3
Благодаря момичета!!! Доктора е ясен - хубаво, че го разбрах на време какъв е...  Пък и най-добрите правят грешки, какво да правим, че се е паднало на мен. Радвам се, че е сбъркал и това е  newsm03

Още не мога да повярвам... Толкова прекрасно нещо... Се случи... НА МЕН!!!  preggo

# 21
  • Шумен
Честито! Сега намери друг лекар на когото можеш да вярваш. Една лека и спокойна бременност и един ревлив финал накрая ти пожелавам  Grinning

# 22
  • София
snow_angel 

Честито и от мен!  Hug
Лека и спокойна бременност

bouquet  bouquet  bouquet

# 23
snow_angel , чудесна новина   bouquet Лека и безпроблемна бременност и едно живо и здраво детенце след 9 месеца.

# 24
  • София

Ама сноуІейнджъл , този док е идиот или ти не си му обяснила. Абсурдно е с какъвто и да е видеозон да види бременост още преди закъснението. Такава може да се види при ЧХГ > 1000; сега си брой на около 48 часа удвояване и след 10тина дни при нов док  Hug Hug Hug

# 25
Има резултат от ЧХГ....
Ще ставам мама  newsm44 newsm44 EFP newsm44 newsm44 mamma

Според нивото на хормоните - около 4 гс  Grinning

Цял ден съм нахилена като ряпа и място не мога да си намеря!!! Чак спря да ме боли кръста от радост  Laughing Laughing Laughing
Честито, много хубава новина. Живи и здрави ти и бъдещия бебок. Hug  bouquet

# 26
Честита бременност.   bouquet
Значи 3 теста положителни, не може да грешат... Днес научих нещо ново, и потвърдих нещо старо (зa доктора).

# 27
Днес научих нещо ново, и потвърдих нещо старо (зa доктора).
За какво става дума? Peace

# 28
Днес научих нещо ново, и потвърдих нещо старо (зa доктора).
За какво става дума? Peace
Става въпрос, че не знаех че НЕ може да има положителен грешен тест (че и 3).
И нещо което знаех е, какви са докторите в бг... твърде често се налага и второ мнение.

# 29
добро утро момичета.аз да споделя ,че ми закъснява 6 дни,имам два отрицателни теста.дали може да грешът.вижте ми графиката

Общи условия

Активация на акаунт