Грешни тестове?!?

• 26 604
  • 105
  •   1
Отговори
# 30
  • Шумен
Стискам палци да са грешни. На твое място при това закъснение бих направила кръвен тест  Peace

# 31
добро утро момичета.аз да споделя ,че ми закъснява 6 дни,имам два отрицателни теста.дали може да грешът.вижте ми графиката
Дано да са грешни, в понеделник можеш да си пуснеш кръвни, и стискаме палци  Peace

# 32
Възможно е и да грешат, но всички знаем, че за едно закъснение може да има много причини. Дано в твоя случай е бременност. Успех.

# 33
  • София

При 6 дни закъснение, трябва да отчетат. Гледам, че си засякла овулацията и вече е минало достатъчно време, БТ също пада... не искам да те отчайвам, но моето мнение е, че по-скоро не си

# 34
Какви тестове правиш и кога и как ги правиш?

# 35
Уринни,ленти ,касети,сутрин с първа урина.лошото е че базалната температура пада,но тези дни я меря в различни часове.може да е от това разликата.ако го няма до понеделник, ще ходя при моя готин  доктор.за протокола гръдната ми обиколка е пораснала с 5 см.дано да е това което искам,вече почти година

# 36
  • Ирландия
Здравейте дами!
Имам следният проблем.Моят цикъл е редовен на 28 дни средно.Имам една бременност зад гърба си.
Но този месец цикълът ми закъснява вече с 5-6 дни.Отдавах го на невероятните жеги.Вчера направих тест Шуър Чек и е отрицателен.Миналият месец само да споделя пак закъсня,но все пак дойде на 32 ден.Продължи обаче повече от нормалното цели 8 дни/при средно 5/
През април на годишни медицински прегледи резултатите са ми перфектни,секрет,цитонамазка и преглед бяха повече от изрядни.Усещанията са ми точно като за преди цикъл.Гърдите са ми се надули ужасно.Болки обаче нямам никакви в корема и ячниците,просто едно усещане на тежест в корема.Нервна съм.Не знам какво да мисля....
Ще се радвам да споделите какво мислите ... Sad

# 37
  • Шумен
Като прибавя и болките като при цикъл в момента съм същата вече близо седмица. Реално от утре ще отчитам закъснение (днес беше деня). Но в тези жеги ще почна да се притеснявам чак след 3-4 дни ако продължавам така а няма нищо (а бременност не чакам, мисля че не е имало гафове с презервативите този месец). И пак нищо не е сигурно, преди 2 години пак лятото след едно пътуване ми закъсня над 10 дни и 2 часа след като си записах час за преглед след отрицателен тест ми дойде  Crazy

# 38
Абсолютно нормално е, дори и при редовен цикъл да има леки закъснения, дали от жегите или друг фактор. Случвало се е на всяка жена  Peace

# 39
Здравейте, момичета!
От няколко дена съм се заровила във форумите и прочетох толкова много въпроси и отговори, че в момента по-скоро имам нужда да споделя с вас, отколкото да искам съвет. Дори не знам дали темата е съвсем подходяща, но понеже става въпрос за тестове...
При мен историята е следната: Много искаме второ детенце. Имам два аборта в 7-8 г.с. през 2010 и 2011 година. Изчакахме една година и от два месеца подновихме опитите за бебе.
Последната ми менструация беше на 18 май. Закъснява ми с около 7 дена. Правих си 4 теста, последния от които, вчера. Всичките са отрицателни.
Знам, че е налудничаво, но продължавам да се надявам тестовете да грешат.
Заради статистиката, ще пиша веднага щом има някакво развитие.

Здраве и късмет на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 40
Maichka,
всички ще ти кажат, че вече можеш да си пуснеш кръвни изследвания.
Пожелавам ти положителен резултат  Peace

# 41
Здравейте ,аз съм нова тук и нова в желанието за бебеправене.
Опитах се да изчета всичко,но ако не съм успяла и има отговор на моите въпроси моля да ме извините.
От половин година с приятелят ми се опитваме за бебе,но до момента без успех.
Този месец обаче цикъла ми закъснява с 14 дни,но направих 2 теста след закъснението и двата бяха отрицателни ,днес направих трети и първо беше категорично отрицателен,но в последствие се появи мнооооооооооооого слаба втора чертичка(дори се притеснявам да не си въобразявам),но имам всички симптоми за бременност.
Моля да споделите дали има забременели които са имали няколко отрицателни теста.

Много благодаря на всички които ще ми отговорят

# 42
Бременна си  Peace

Утре направи теста с първа урина и би трябвало втората черта да е по видима! Успех   bouquet

# 43
Благодаря за бързият отговор  Simple Smile Дано да си права  Joy

# 44
Здравейте,
макар че мислех да изчакам, реших да послушам Лъки и днес си направих кръвен тест. Казаха ми, че мога да проверя резултатите по интернет. Каква беше изненадата ми, когато видях, че в 20 часа все още няма публикувани резултати.
Ох, чака ме поредната безсънна нощ.  1countingsheep

Ники333, ти направи ли си днес тест?

Общи условия

Активация на акаунт