Грешни тестове?!?

• 26 607
  • 105
  •   1
Отговори
# 90
Честито и от мен!!!!   bouquet
А доктора онзи същия ли е, дето каза че скоро няма да стане  Laughing ?

# 91
Честитооооо   bouquet  bouquet  bouquet
Казахме ли ти ние, не ги слушай докторите, те не разбират  Laughing
Само не се надявай, че трудното минава след третия месец. Трудното сега започва и свършва ехеее... когато бебчо стане на нашите години. Че и тогава пак не е лесно  Laughing Спокойна бременност ти желая и не вярвай на всичко, което лекарите ти казват. И отиди при по-читав лекар!!!

благодаря много  Hug
ами то беше голямо вълнение че този същия доктор от предния път ме вкара в неговите регистри за ходене при него на консултации пък ще видим какво ще стане Simple Smile
а мога ли да те попитам snow_angel как да си сложа и аз такава лентичка за бебчетата че стигам само до създаването и и после само някакви линкове ми показва  Embarassed

# 92
ДА същия доктор е който ми каза предния път че скоро няма да забременея и аз днес му казах че на 30 съм си направила нов тест вече след закъснение и че е бил категорично положителен и че предния път ми е казал че скоро няма да забременея и той като ми вика оооо няма такова нещо това не е мое изказване естествено оправдания  Laughing

# 93
  • в сърцата на децата <3
Как може да ходиш още при него???  Shocked Ти си знаеш де, но аз бих го сменила...
Лентичката е много лесна, след като си я направиш си отиваш в профила и на мястото на подписа слагаш онзи линк, който започва с url

# 94
Как може да ходиш още при него???  Shocked Ти си знаеш де, но аз бих го сменила...
Лентичката е много лесна, след като си я направиш си отиваш в профила и на мястото на подписа слагаш онзи линк, който започва с url
предполагам че знаеш каква е обърквацията адреналина щастието че чак не чуваш какво ти приказват отидох при него защото ми се полагаше 2ри безплатен преглед със направлението от предния път ако бях отишла на др място трябваше да плащам а за друго направление е рано още ще мога да взема чак края на този месец др направление и за това така се получи общо взето мн мн не ми харесва как обяснява на докторския си език и нищо не му разбирам а и не е мн търпелив и спокоен вс на 2 на 3 прегледа протече няма и 1 минута като каза че съм бременна и така най вероятно ще го смяна но от мн препоръки все на добри лекари за това попаднах на този  и не знам вече иска ми се да намеря някои доктор които да е търпелив да изслушва и да обяснява на прост  език така че да го разбера  Confused

# 95
  • в сърцата на децата <3
Ти си решаваш! Аз ти препоръчах Дюлгерова, защото съм много доволна от нея, обяснява, търпелива е... Но от всеки има и недоволни пациенти, а и тя не работеше преди със ЗК, сега не знам как стоят нещата. Прегледай темата с белия списък на лекарите, все ще откриеш своя доктор!  Peace

# 96
Съвсем сериозно, сменяй го докато е време .Ще ти мине първоначалната еуфория, и тогава избери друг.
Защо да търпиш такова отношение, че няма и смелостта да си признае грешката. След всеки преглед можеш ли да си объркана? Махай го тоя мухльо.

# 97
Здравейте  Embarassed
Искам да питам -цикълът ми е нередовен ,но до 10ти обикновено е наяве...този месец обаче още не е дошъл а сме 15ти.....правих си тест снощи и беше положителен,но 2рата черта беше много бледа...възможно ли е теста да е грешен?
Благодаря предварително Simple Smile

# 98
  • София

Има ли 2ра черта си е положителен. Не греши  Peace

# 99
Един-единствен път съм била свидетел на грешен уринен тест.Моя приятелка си прави Престо и излиза втора, ама доста забележима черта, не илюзорна.След 1 час отива на кръвен тест и резултата беше 0.00.Но като цяло е рядкост подобна грешка.

# 100
Благодаря за бързите отговори Heart Eyes

# 101
ДА същия доктор е който ми каза предния път че скоро няма да забременея и аз днес му казах че на 30 съм си направила нов тест вече след закъснение и че е бил категорично положителен и че предния път ми е казал че скоро няма да забременея и той като ми вика оооо няма такова нещо това не е мое изказване естествено оправдания  Laughing
А ти сигурна ли си, че лекаря ти е в нормално психическо здраве?!
И аз не бих ходила при човек който ме стресира ненужно... Peace

# 102
  • Шумен
Аз не бих отишла втори път при лекар, който си позволява такива изказвания без значение дали са грешни или верни. Няма моралното право да натоварва по този начин пациентите си. Намерете си лекар на когото можете да вярвате, една от предпоставките за спокойна бременност

# 103
Здравейте момичета  Hug
както казах и обещах днес споделям че ходих на 2ри преглед  на коремен видеозон  и доктора каза че съм бременна в 5-6 г.с с плоден сак 13 мм newsm53 много съм щастлива направо на 7то небе  Simple Smile
пожелавам на всички който искат бебче и който опитват от дълго време както беше при нас  в най скоро време да се похвалят  Simple Smile дано всичко да мине добре до 3 месец пък от там на татък лесна работа  Grinning
Страхотна радост иска ми се и аз скоро да я преживея и изживея.
Успех на всички. Peace  bouquet

# 104
Здравейте  Hug от много време на сам не съм ви писала ....
Искам първо да ви успокоя и да ви кажа че смених доктора след всички ваши възмущения и съвети Simple Smile
Новият доктор се казва Живко Жеков и го препоръчвам на всички бъдещи мами от Варна и не само много е добър,търсен,внимателен и шеговит доктор специалист АГ на скоро ходих на консултации имаше предположения за пола че ще е момиче но каза за по сигурен 100% отговор следващия път чухме сърцето таткото го и видя  16 см сме големи и за сега вс е на ред успех на всички и много  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт