Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 25

• 67 560
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Я кажете какво си харесахте от френския сайт. Гледам, гледам и нищо не мога да избера. Ако ми хареса модела - ще е от изк.кожа, ако е от ест.кожа - няма да ми хареса модела.
И на намалените модели май не действа кода. Пробвах преди няколко дни с едни джапанки, не стана.

# 481
Престраших се и пуснах тези Hush Puppies, но през Амазон с кода  Peace
http://www.javari.co.uk/Hush-Puppies-Womens-Slingbacks-H25771000 … ;asins=B005LAE1V8

# 482
Мацки, от една поръчка от английското джавари ми дойдоха само детските обувки, а моите сандали и една раница ги няма. Случва ли се често такова нещо - артикули от една и съща поръчка да идват по различно време или да им пиша?   Rolling Eyes

# 483
Я кажете какво си харесахте от френския сайт. Гледам, гледам и нищо не мога да избера. Ако ми хареса модела - ще е от изк.кожа, ако е от ест.кожа - няма да ми хареса модела.
И на намалените модели май не действа кода. Пробвах преди няколко дни с едни джапанки, не стана.
Аз за първи път поръчвам от френското, с това се записах http://www.javari.fr/dp/B006GXKVTK и това http://www.javari.fr/dp/B006KDHEL4

# 484
Бихте ли ми казали какъв е кода за амазон. Благодаря предварително!

# 485
Здравейте, моля за мнение за мъжките модели на Крокс - за дамските разбрах, че са уголемени, но дали важи същото и за мъжките? Моля, ако някой има мъжки крокс УК 9 и УК 10 да измери  Praynig моя мъж има класически, УК 10, но сега се чудя дали да не взема ук9  newsm78 става въпрос за модел тип мокасина, ако са по-големи, ще му хлопат. Носи №45  Peace

# 486
  • Къде ли не
Здравейте, моля за мнение за мъжките модели на Крокс - за дамските разбрах, че са уголемени, но дали важи същото и за мъжките? Моля, ако някой има мъжки крокс УК 9 и УК 10 да измери  Praynig моя мъж има класически, УК 10, но сега се чудя дали да не взема ук9  newsm78 става въпрос за модел тип мокасина, ако са по-големи, ще му хлопат. Носи №45  Peace
Мъжът ми има крокс тип мокасина но без пета и класически кроксове , номер 11, но по американската номерация, което мисля, че е 10 УК. Дължината на стелката е 29 см., но мисля, че са за крак с дължина 28-28,5.
Обаче да ти кажа, че моят мъж изобщо не е доволен от мокасините! Казва, че ужасно му запарват краката и не иска да ги носи много. От другите класическите е много доволен и няма такъв проблем.

# 487
  • Бг
Бихте ли ми казали какъв е кода за амазон. Благодаря предварително!
Кодът е персонален и се получава на мейл, след като се регнеш тук. Можеш да го ползваш еднократно, в рамките на един месец от датата на получаване. Важи само за дрехи и обувки, за които има обозначение за 20% намаление.

# 488
  • София
Ехооо привет! Не бях поръчвала от доста време оттук, но се зачетох ииии..... пуснах една поръчка. Изпратена е от английското джавари миналата събота, все още я няма, да започвам ли да се притеснявам, имам спомен, че бързо пристигаха поръчките, но може и да греша...  newsm78

# 489
  • Бг
anisunshine, крайният срок на доставка изтекъл ли е ? Ако не е, изчакай и тогава им пиши.

# 490
enimna, благодаря   bouquet няма да се поръчват, мъжа ми като ги видя и каза, че това било обувка-Франкенщайн  hahaha и нямало да си остави любимите кроксове  Thinking

# 491
  • София
То за крайния срок - ясно, но преди така ми се загубиха едни сандалки, общо взето ако не дойдат за 4-5 дни- не ги  чакай, срока ми е 25 юни, дано пък се появаят. Отдавна не съм следила темата и затова попитах, може пък нещо откъм доставки да  се е променило Simple Smile

# 492
  • Бг
Ани, скоро имаше пак забавяне на пратките от английско, но момичетата мисля, че всичките до една си ги получиха, макар и с огромно закъснение.

# 493
  • София
Ани, скоро имаше пак забавяне на пратките от английско, но момичетата мисля, че всичките до една си ги получиха, макар и с огромно закъснение.

Дано и аз така ! Мерси   bouquet

# 494
Ехооо привет! Не бях поръчвала от доста време оттук, но се зачетох ииии..... пуснах една поръчка. Изпратена е от английското джавари миналата събота, все още я няма, да започвам ли да се притеснявам, имам спомен, че бързо пристигаха поръчките, но може и да греша...  newsm78
И моята поръчка е от тогава, също краен срок 25-ти. Вчера взех детски обувки от пощата, останалото още го нямаше. Надявам се да дойде час по-скоро.

Общи условия

Активация на акаунт