Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 25

• 67 532
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
Виждам, че всички сте изключително на лятна вълна /което е и нормално де  Wink/.
Аз обаче си намерих ботушки, които ме грабнаха на външен вид. Моля за мнения, ако някой има преки впечатления от този модел или марката като цяло:
CAT

# 511
  • София-Лагера
Деси до английски адрес ли и колко е доставката? Първите дали си отговарят?
Равел си отговарят ,а Мелки поръчах +1
До англ.адрес с бълг.карта .
4 лири е доставката.

# 512
Деси до английски адрес ли и колко е доставката? Първите дали си отговарят?
Равел си отговарят ,а Мелки поръчах +1
До англ.адрес с бълг.карта .
4 лири е доставката.
Кажи, че си платила и доставка и то сега и се удари  #2gunfire
Деска, хваща код за БД  #Cussing out http://www.hotukdeals.com/vouchers/getthelabel.com
Аз харесах червените на Равел, в коша са, обмислям да ги пускам, то за 5 лири какво ли се чудя, ама питах в другата тема дали няма начин да изкрънча още по-малко, ма срам ме е направо  ooooh!
Гледах, гледах друго не харесах толкова, че да пусна още нещо...

# 513
  • София-Лагера
Платих Blush

# 514
Здравейте!
Ей тея сандалки ги гледам от маса време  Blush.. чудя се някой купувал ли си ги е и имате ли идея като чехли ли се носят или като сандали  Rolling Eyes ..мерси предварително за инфото Simple Smile
http://www.javari.de/Damenschuhe/b/344075031/ref=topnav_sd_wm_c? … 35%26pageCode%3Dd

# 515
  • София
Виждам, че всички сте изключително на лятна вълна /което е и нормално де  Wink/.
Аз обаче си намерих ботушки, които ме грабнаха на външен вид. Моля за мнения, ако някой има преки впечатления от този модел или марката като цяло:
CAT
Само на детето съм купувала катерпилър, добри са като качество. В амазон са на по-ниска цена тези, които си харесала.

# 516
Деси,благодаря ти!
Ани и на теб? А всички кодове ли хващат?
Уф,чудя се дали да ги поръчам....Че след седмица пътувам за Лондон и маса неща напоръчвах там и няма да мога да се отдам на реален шопинг, а не съм го правила отдавна!

kokona24, мъжа ми има Катерпилар и са страхотна изработка и качество.

Ани,тъй се мъча да трая, че после свръхбагаж ще трябва да плащам,ама май ще ги запратя там и тези да ме чакат...малко ще помисля...

Последна редакция: нд, 24 юни 2012, 22:21 от sasi6

# 517
Саси, приятелка каза, че текат вече намаленията там, по-добре си харесай нещо на живо (то пък намери кой да ти дава съвет, дето вече и желание да ходи по магазини няма  Laughing).
Дали вс кодове хващат не зная, първият, който съм дала ми хвана, взех сандалките от 5п и още едни Дънлоп за 4.

Heart Eyes Ботушките, за които сте дали по-горе линк изглеждат мн изкушаващо, но ще трая аз...без това накупих зимни покрай намалението, които ще ми стигнат поне за година, ако живеех в Антарктида  Mr. Green
В този дух лятно намаление тук кога има  newsm78 така де по-завладяващо = намалени цени+кодове  Laughing

# 518
  • Бургас

Би ли споделила с каква Бг карта плати, че се мъча от вчера да платя с Виза на Уникредит също и с Виза на ПИБ и не мога Cry. Декември месец съм пазарила от сайта с БГ картата ми и нямаше проблем Thinking. Пробвах и с Пей пал, но също не ми разрешава, че адреса ми е Български Tired

# 519
  • Русе
Добро утро!
Искам да поръчам две чанти от англ. Javari, двете са 200 лв и се чудя дали да не ги пусна до адрес на посредник за по сигурно или до БГ, страх ме е от тия БГ пощи, до англ. адрес има ли номер за проследяване или не? Дайте съвет моля.   bouquet

# 520
Пусни ги до Б-я,ако не дойдат ще ти върнат парите,а с посредник ако нещо стане(както с Емпреса се запали камиона) ще имаш да вземаш  Peace,аз така бих действала,и до англ. адрес няма проследяване,а може да имаш късмет и да ти дойдат с куриер  Peace

# 521
  • София
Здравейте  Hug   bouquet,
На 21.06 поръчах от немското джавари ето тези обувчици за малката http://www.javari.de/dp/B0060K9GHC
Получих и-мейл, че са изпратени на 22.06, но нямам проследяваш номер от ДЧЛ. До сега винаги с потвърждението за изпращане ми е излизал и проследяващия номер.
Не съм поръчвала нищо от Април, дали има някава промяна? Изпращат ли все още номер за проследяване,  или да им пиша да ми изпратят такъв? И то ако няма такъв как ще си намеря пратката в ДЧЛ - БГ?

П.С. Редактирам се. В и-мейла, който са ми изпратили при изпращането на пратката имам ДЧЛ номер, сега погледнах по-надолу и по-подробно,   Embarassed явно само не е отразен в сайта. Така, че вече спокойно ги чакам.  Peace

Последна редакция: пн, 25 юни 2012, 10:50 от fishi_fishi

# 522
  • Русе
Благодаря Fionita, ще ги пусна до Бг, само да излязат пак налични, преди час бяха, сега няма...
Кога зареждат наличности, сутрин рано ли? Нали можеше да пусна поръчката и да вкарам пари след 2 часа?

# 523
  • София
Нали можеше да пусна поръчката и да вкарам пари след 2 часа?

Да, можеш спокойно да си заредиш по-късно сметката Peace

# 524
  • Бг
Viki&Niki, защо не провериш и цената в Амазон. Случва се понякога цената там да е по-ниска, от колкото в Джавари. Аз така миналата седмица поръчах едни обувки, които в Амазон бяха по евтини с  10 лири от колкото в Джавари. Ползвах и кода и горе-долу доставката ми излезе безплатна пак.

Общи условия

Активация на акаунт