Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 25

• 67 356
  • 763
  •   1
Отговори
# 690
Писах им вече. Сега чакам отговор. Не ми се занимава с размени, знаете как е, а и не са чак толкова изгодно купени. По-лесният вариант е да им ги върна, ако естествено поемат пощенските разходи.
Мисълта ми е, че има някаква надежда да си получите загубените пратки от април Simple Smile

# 691
Моята пратка е точно с ботите Bronx от 21.04.2012 г.
Писах им, защото си мисля, че може да ни компенсират заради този безкраен срок за доставка! Аз нямам вина, че ботушите ми пристигат посред лято! Rolling Eyes Ще видим какво ще отговорят.

# 692
Моята поръчка също пристигна днес със Roxy от   началота на май  newsm78
Хората ми върнаха парите  и сега как да ги платя  Cry

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 15:26 от EmoMM

# 693
Eми, пиши им от формата за контакти. Напиши и номера на поръчката, те ще си изтеглят парите.
Аз нали също преди време имах едни забавени сандали, така им писах и до ден-два си изтеглиха парите.
  bouquet Бижу помага тогава  Hug

# 694
На мен вече ми отговориха да задържа обувките или да ги даря, тъй като разходите по връщането няма да са малки Simple Smile Във всички случаи ме уверяват, че не е необходимо да ги връщам Simple Smile Супер са, нямат грешка Grinning Как да не продължиш да пазаруваш от тях  Simple Smile

# 695
здравейте!
някакво сравнение, мнение за padders и rohde? и двете са вид спешъл-удобни за крака и с МН добро намаление, доколкото виждам...
Аз имам сандали на Rohde, купувани от намаленията в английското Джавари мин. година. Преди 2 седмици ги подносих и още на третото ми излизане с тях подметката се разлепи. Дадох ги за ремонт, но сега виждам, че и кожата отпред се е обелила. Иначе са страшно удобни. Стелката е супер мека, все едно стъпвам по възглавници. Надявам се да устискат 1 сезон, защото наистина са едни от най-удобните ми обувки.
оле стига бееее баси :/
както и да е: сайтът на падърс ми вдъхва по-голямо доверие, ще взема от тях, ако ще взимам... до утре ще мисля

# 696
Eми, пиши им от формата за контакти. Напиши и номера на поръчката, те ще си изтеглят парите.
Аз нали също преди време имах едни забавени сандали, така им писах и до ден-два си изтеглиха парите.
  bouquet Бижу помага тогава  Hug
Благодаря anny  bouquet

# 697
  • Бургас
здравейте имах поръчка  от 2 юни която бе забавена и не идваше. След писмата ни със сайта хората ми пратиха нов колет който пристигна за 5 дни до Бургас. Супер доволна съм вчера ги взех от пощата. Днес за голяма моя изненада получавам известие за прословутия първи колет. Не съм ходила до пощата  незнам какво да правя. Моля дайте ми съвет как да процедирам. Това са нещата ми който на мен сега вече не ми трябват.
http://www.javari.co.uk/s/ref=land_brand_Hush%20Puppies?node=213 … 28%26pageCode%3Dd
http://www.javari.co.uk/Bags-Accessories/b/217548031/ref=topnav_ … _3%26pageCode%3Dd

# 698
  • София-Младост
здравейте имах поръчка  от 2 юни която бе забавена и не идваше. След писмата ни със сайта хората ми пратиха нов колет който пристигна за 5 дни до Бургас. Супер доволна съм вчера ги взех от пощата. Днес за голяма моя изненада получавам известие за прословутия първи колет. Не съм ходила до пощата  незнам какво да правя. Моля дайте ми съвет как да процедирам. Това са нещата ми който на мен сега вече не ми трябват.
http://www.javari.co.uk/s/ref=land_brand_Hush%20Puppies?node=213 … 28%26pageCode%3Dd
http://www.javari.co.uk/Bags-Accessories/b/217548031/ref=topnav_ … _3%26pageCode%3Dd
Ако си сигурна, че това е този първият колет просто не отиваш да си ги вземеш, от пощата ще ги върнат в 20-дневен срок.

# 699
  • Бургас
Там е проблема че чакам още 2 колета от Англия и ще отида да ги взема. Как стои въпроса с връщането за моя сметка ли е. Ще ги пусна и в размени но не съм сигурна дали ще си намерят собственик. Сандалите мога и да разменя но чантата по трудно.

# 700
  • София-Младост
Там е проблема че чакам още 2 колета от Англия и ще отида да ги взема. Как стои въпроса с връщането за моя сметка ли е. Ще ги пусна и в размени но не съм сигурна дали ще си намерят собственик. Сандалите мога и да разменя но чантата по трудно.

Иди в пощата и просто поискай да видиш колета, ако познаеш, че това е този които вече дублиран, просто не го взимай. Служителката ще си го върне като непотърсен. Ти нищо не плащаш. Ако го вземеш обаче и искаш да го върнеш има такса.
А ако решиш да разменяш, взимаш и действаш.

# 701

Можеш и да си вземеш колета и да пишеш на Джавари, че си получила и двете пратки. Питай ги какво да правиш в този случай с дублираните обувки, като им кажеш, че нямаш нужда от тях. Те или ще ти ги подарят, или ще им ги върнеш за тяхна сметка.

# 702
  • Бургас
А сигурно ли е като ги откажа че нашите пощи ще ги върнат обратно, доста неща от Англия никога не са ми пристигали от ибея и все си мисля че нашите пощи имат пръст. Сега ги качих и в размени ако някой момиче си ги хареса ще ми е по лесно да ги разменя.
И ако реша да ги откажа трябва ли да им пиша мейл за да ги уведомя.

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 16:46 от nina76

# 703
А сигурно ли е като ги откажа че нашите пощи ще ги върнат обратно...
Е, точно в това и аз не съм сигурна. Rolling Eyes Като ме питаха в пощата защо отказвам пратка, си обясних като примерна гражданка и един Господ знае дали са стигнали обратно до Джавари. Не смея да пиша да ги питам дали са си ги получили обратно, защото, ако не са, ще трябва да ги платя, а не съм виновна за забавянето нито на английски нито на български пощи пък! Crossing Arms
За Bronx-а им писах, гледам, че не са дръпнали пари, нямам и отговор. Очаквам да постъпят коректно при забавяне от почти 3 месеца.

# 704
  • Варна
Е, точно в това и аз не съм сигурна. Rolling Eyes ...
Амазон си търси неполучените от нас и невърнати при тях пратки от превозвача им. Преди 3 дни имах писмо от Роял Мейл с няколко въпроса, на които изискваха отговор до 10 дни за неполучена от мен пратка от януари- дали съм я получила, дали съм я върнала, дали съм се свързала с някого за нея и такива. Имаше и условие, че ако не отговоря, се смята, че съм я приела, което малко ме подразни в интерес на истината. Та от там съдя, че пощата си ги плаща тези недоставените до подател или получател пратки.

Общи условия

Активация на акаунт