Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 25

• 67 570
  • 763
  •   1
Отговори
# 450
  • Бг
Mira*, Тоци-тата не са за широк крак.

lexis, обикновено потвърдителен мейл изпращат веднага след кат направиш поръчката. Изчакай малко, може да има някакво забавяне.

anbibian, надявам се вече да сте добре  Hug. Има при франсетата код за 30% намаление - JAVARIVP, валиден до 26.06. Англичаните и швабите се стискат.

# 451
# 452
  • София-Лагера
Няма ми поръчката от 30.5
За първи път ми се случва и не знам къде да им пиша.
Моля за помощ  bouquet

# 453
  • София
Моля за помощ  bouquet
Contact us << и кликваш долу на E-mail us  Peace                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
Получих тези http://www.javari.co.uk/dp/B0030MHRNS?ie=UTF8&ie=UTF8  - UK 11,стелка 19 см.,сладки са само броката на подметката ми идва малко в повече,но пък малката много ги хареса.

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 13:20 от Dzuls

# 454
  • София-Лагера
Моля за помощ  bouquet
Contact us << и кликваш долу на E-mail us  Peace
Heart Eyes

# 455
  • Варна
Някой да има впечатления от тази марка?

# 456
  • зад парка
Моля за помощ  bouquet
Contact us << и кликваш долу на E-mail us  Peace                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
Получих тези http://www.javari.co.uk/dp/B0030MHRNS?ie=UTF8&ie=UTF8  - UK 11,стелка 19 см.,сладки са само броката на подметката ми идва малко в повече,но пък малката много ги хареса.

Мойта щерка има такива, но класически сандалки. Много ги харесва също. Ми то , ако няма блестящо , светкащо и т.н. , няма да е за девойки ! Хайде, сега!  Joy

# 457
  • Sofia

МолА ти сА - за к'во ги показа  ooooh!

# 458
Привет! Моля за съвет. Нося обувки номер 40. Кой размер Adidas да взема 39 1/3 или 40 2/3? Благодаря!

# 459
Привет! Моля за съвет. Нося обувки номер 40. Кой размер Adidas да взема 39 1/3 или 40 2/3? Благодаря!

и аз нося 40. винаги взимам 40 2/3 от адидас

# 460
Айде и аз с два чифта Padders. Дет се вика, на един клик бяха ... Joy

# 461
Здравейте,искам да купя на синът ми ето тези обувки http://www.javari.co.uk/DC-Shoes-Court-Black-D0303181/dp/B004LWZ … E118%2CB004LWZZ7G но се колебая за номера,дали да взема 42,номерът който си носи или да заложа на по-големи.Ако  някоя от вас е вземала от тях на съпруг или син,моля да ми помогне с размера!

# 462
  • София
Деси, аз чакам от 26.05 и още ги няма. Все си мисля, че трябва да ни пристигнат тези дни нещата. Пиши ако има развитие при теб. В пощата звъня профилактично - и гласа ми познават вече, но уви.

# 463
Aganka,много хубаво ти стоят Флайките! А удобни ли са и всичко ли е кожа или само каишките?

# 464
  • София
Aganka,много хубаво ти стоят Флайките! А удобни ли са и всичко ли е кожа или само каишките?
Още не съм излизала навън с тях, но при пробите в къщи са ми мн удобни - дори сега, като ги снимах с уморени и подути от жегата краци. Естествена кожа са и отвън, и отвътре  Peace Самата каишка е от мн тънка и мека кожа и със сигурност няма да ме убива някъде, с лепки е. 41 номер ук8 са.

Общи условия

Активация на акаунт