Balea, Alverde, Catrice, Essence - 4 (Козметика от ДМ и Лили)

• 92 002
  • 738
  •   1
Отговори
# 660

Хайдеее, на потницитеее. (отвратителна ми е тази дума  Sick)

# 661
  • В къЩи.
Кой е най-добрия лосион на Балеа за дехидратирана кожа?  Hug

# 662
  • София
Кой е най-добрия лосион на Балеа за дехидратирана кожа?  Hug
Аз харесвам този
Ако още има от тези също се отразява страхотно на бая сухата ми кожа

# 663
На какво ухае крема Африка?

# 664
И мен ме заинтригува този крем Африка.  Simple Smile

# 665
  • В къЩи.
Etoile, благодаря ти.  Hug
Сега съм с този и ми е идеален,но за зимата ще ми е доста лекичък.

# 666
  • София
взех си кайсийките
утре ДМ има рожден ден и казаха ,че ще има доста добри намаления

# 667
  • София

утре ДМ има рожден ден и казаха ,че ще има доста добри намаления

Ще се посети значи Mr. Green

# 668
  • София
Тази сутрин пробвах крема Африка!
Направо ми иде да се запася. Много е приятен, въобще не лепне и не ми мазнее. Повече ми харесва от крема с ванилия, от муса с малини, от маслото с мандарина на Алверде.

# 669
  • София
Направо ми иде да се запася. Много е приятен, въобще не лепне и не ми мазнее. Повече ми харесва от крема с ванилия, от муса с малини, от маслото с мандарина на Алверде.

А на какво мирише?

# 670
  • София

А на какво мирише?

А, сега де!?!?  newsm78
На нещо познато за мен, приятно сладко, не прекалено, но не мога да определя точно. Довечера ще опитам да изследвам аромата.

Не е натрапчив аромата, да ми бърка в мозъка цял ден, като Summer Glam лосиона, например.

# 671
искайте си рекламните потници на касата - днес, ако бях съблякла блузата на касиерката, сигурно щеше да бъде по-мила отколкото когато се наложи да отвори чекмеджето и да ми подаде един  Rolling Eyes
никъде не видях обявена промоцията, питах на касата - 'мън-мън, до изчерпване е', 'има или няма все пак?', 'все още има'; напазарувах за 28 лв. само техни продукти, направи се на разсеяна, не била забелязала, 'да сметна дали се събира сумата' и т. н. ... даде ми го най-накрая  ooooh!

# 672
  • София
Аз на тези потници, както и на техните чанти -плажен размер гледам като тяхна реклама кампания. То си е баш така, де.
Смятам, че те трябва да ми плащат на мен за да го облека това чудо! Mr. Green

Апропо тази сутрин си взех лосиона захарната целувка, че дъщеря ми ако можеше, щеше да го пие душ гела от същата серия. Crazy Та ще се радва и тя!

Много го мислех този крем Африка-та, ама като знам колко дълго го мазах кокоса от тази голяма "каца" Laughing, се сещам колко бързо ще ми омръзне и това. Обичам нещата да ми свършват бързо. Обичам да пазарувам, преди всичко! Mr. Green Hug Crazy

А за намаленията- да имаше един лист с намаленията. Нищо за тяло. Шампоанче на Гарние, боичка за коса, прах за пране, нищо особено с две думи. Нищо гримиращо и козметично за душата! Crossing Arms

# 673
  • София
Така ще е докато облекат всички приятелки и родата до 9-то коляно в потници Balea хахааха,и аз пазарувах за над 20 лв и нито думичка за потник  #2gunfire

# 674
  • София
.e taman misleh dnes pak da mina i da nagrabia neshtica ot namaleniata, no shtom niama .ishto kozmetichno niama da hodia Grinning (sorry za latinicata, no sam prez tela)

Общи условия

Активация на акаунт