Balea, Alverde, Catrice, Essence - 4 (Козметика от ДМ и Лили)

• 90 367
  • 738
  •   1
Отговори
# 675

Смятам, че те трябва да ми плащат на мен за да го облека това чудо! Mr. Green
Абсолютно Peace

За миризмата на крема Африка четох вече какви ли не описания Grinning че ухаел на бабешки парфюм, на нещо неопределено сладко, на арганово масло, на ядки Crazy

# 676
Май ще се пробва така или иначе тази Африка Whistling

# 677
  • София
Ароматът на крема Африка не е неприятен в никакъв случай, но дори и да беше гаден за мен, не е толкова траен че да е проблем.
Днес за сефте си намазах краката с него, боса съм с пола. И до към 10-11 часа като че ли усещах някакъв аромат, но вече не.
Но толкова мека, гладка и в същото време не лепнеща и не мазна, не ми е ставала кожата от никой крем.

Сега като прочетох Жаки, като че ли на захаросани ядки може да се оприличи аромата. Но довечера ще вникна в подробности.  Laughing

# 678
  • София
Май ще се пробва така или иначе тази Африка Whistling

И аз бих го пробвала,ама тая голяма кутия ooooh!
+ Това имам захарната целувка и почти цяла кутия от крема с кокоса Whistling

Мацата,продължавай да го хвалиш  gydi

# 679
Край вече....чух захаросани ядки: трябва да се купи  Mr. Green

# 680
потниците ги взимам за девойките ми - те имат такъв потенциал на цапане и късане, че бих приютила още десетина да си ги носят пред блока, на вилата, да спят с тях в горещината ...  Mr. Green
иначе в този, който ми дадоха /М/, не бих могла да се напъхам и да искам, а уж са за германки  hahaha

# 681
  • Ст Загора
За потниците да искайте си , на мене така не ми дадоха , а си пазарувах за 50 лв . горе - долу . Нещо им се свидят тия малки потници .

Последна редакция: чт, 02 авг 2012, 14:45 от nasito8988

# 682
Те не ги ли дават за покупката на продукти над 20 лв. от техните марки ?  newsm78 .... (може и да се бъркам де Blush

# 683
  • Ст Загора
Те не ги ли дават за покупката на продукти над 20 лв. от техните марки ?  newsm78 .... (може и да се бъркам де Blush
не се бъркаш . Аз като казвам горе долу за 50 лв имам предвид от тяхните марки иначе няма как да претендирам . То това ми се случи през юли кагато за първи път излезе тяа промоция .  Оплаках се в файса на ДМ , не ми е за потника , а го пише и не го правят.

# 684
Ясно  Peace
А те отговориха ли ти ?

# 685
  • Ст Загора
Да писаха ми казаха ми явно не сте купили неща от нащите марки вижте си касовата бележка . А аз им писах какво точно съм купила и от тогава не са писали нищо

# 686
  • София
Pink Flower Слънцезащитният на Бочко хич не е лош  Peace.

# 687
Pink Flower Слънцезащитният на Бочко хич не е лош  Peace.

Споделете - става ли за лице, за мазна кожа?

# 688
На мен ми беше екстра с него, ползвах 50 фактор Peace Пази добре и не стои мазно, но честно казано и да беше, нямаше да ми пречи особено за плаж. Само във вода не съм го тествала още, че така и не стигнах до моренце това лято ooooh!

# 689
Пух, мерси! Сега бях до ДМ и видях, че едни на Каротен са намалени, ама напазарих друго и реших, че няма да харча повече, а и си имам вече слънцезащита лице...

Ето какво напазарих:
Скрит текст:

Да се оплача - Есънс при нас вече няма Sad

Новите неща на мейбълин не ме грабнаха, може би само една пудра и един коректор, иначе имаше ендо празно местенце за 24-часови червила... Другото е бошлаф - евтината серия Colorama е 1:1 с MNY, което е марката за тийнове на Мейбълин в Европа. Сенките и ружовете са яко твърди и ужасни, но пък гланцовете стават - имала съм на MNY и ми беше много любим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт