Бургаски майчета - 10 тема

• 60 178
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
аз препоръчвам с две ръце д-р Душепеев в МБАЛ, отиваш на тонове, запознаваш се с него, обясняваш му всичките врели некипели за платеното секцио по мед.причини и нямаш грижи. Доста от нашите бебета са се появили на бял свят, благодарение на неговия скалпел и точните му преценки. А относно седалищно бебе в началото на 45 дневния болничен... кой си позволява да гарантира, че това бебе няма да се обърне в последния момент. Това са неща, които се следят да не кажа ежедневно, ама доста често. Успех!

# 361
  • Бургас
Анито, би ли разказала за твоето секцио в МБАЛ , моля. Мерси Hug

# 362
Гогова мамаbouquet

# 363
Мерси за информацията,мисля да видя и в Меден рудник/ама там май още не работят newsm78/, и трябва да взема решение, че време не остана.

# 364
Момичета, виждам тук, че някои бъдещи мами държат на епидуралната упойка. Раждала съм два пъти - първият път беше естествено, като ми сложиха банка във вената с окситоцин и с лидол, трябва да ви кажа, че лидолът се оказа прекрасно средство. Много бях доволна. Вярно е, че и двата пъти анестезиоложката, която е моя позната беше до мен. Вторият път, бях седалищно и същата моя позната ми направи гръбначната спинална упойка с удно убождане в гърба. Не само, че нямах болки след раждането, ами и след около 3 часа вече можех да се надигам от кревата.

Моята позната лекарка ми каза, че напоследък епидуралната упойка я отричат, и модата й отлита. Не се препоръчва и на млади жени, тъй като иглата била доста дебела, с която докторите вкарват катетърчето в гръбнака. Тогава тя ми обясни и още неща, но не ги помня вече...

Затова, споделяйки от опит съм с две ръце за спиналната упойка с едното убождане, или ако раждате естествено искайте моята комбинация. Много, много добре ми подейства.

Хайде, УСПЕХ, на бъдещите мамчета!  bouquet

# 365
  bouquetЗдравейте момичета че тави постоя но  но в темата не пишех до сега .
Сега влизам да ви съобщя че вчера КАШПИЧКА РОДИ МОМИЧЕНЦЕ ИВАИЛА 2900 .Със секцио  от екипа  на д-р Душепеев . И двете са добре.

# 366
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА КАШПИЧКА, НЕКА ДА Е МНОГО ЗДРАВО А НА НЕЯ И ПОЖЕЛАВАМ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

# 367
Честито на КАШПИЧКА Simple Smile)) Да й е здрава и много щастлива малката рожба и много да радва цялото семейство  bouquet  Hug  newsm51

# 368
Честита рожбичка! Да им е жива и здрава и мнооооооооого да ги радва! Бързо и успешно възстановяване на мама КАШПИЧКА!

# 369
  • Бургас
Да е жива и здрава малката беба  bouquet На мама Кашпичка - бързо възстановяване Hug  bouquet

# 370
  • Бургас
Здравейте момичета, до сега пишех отчетните теми и все се чудех, защо там няма момичета от Бургас. Добре, че днес се поразрових и ви намерих Simple Smile.
Аз съм на 29 г., първа бременност, терминът ми е още далеч- 15 Януари.
Ще ви следя с интерес.   bouquet

# 371
Кашпичка, да ти е живо и здраво бебчето!

# 372
tsangel - добре дошла сред нас. кой ти следи бременноста. Пожелавам ти всичко да мине леко за теб:)

# 373
  • Бургас
Кашпичка, честито бебче Simple Smile Много да ви радва и да е много здравичко!

# 374
Момичета, ходили ли сте на очен преглед и къде има добри офталмолози в Бургас, че аз едва сега разбирам, че не само жените с късогледство са застрашени от отлепване на ретината, а имало и други неща, които трябва да се видят (като вътреочно налягане, здрава ли е ретината и дали няма прокъсвания и т.н.)
Аз съм с 1,5 диоптъра, но далекогледство (което не било рисков фактор, както късогледството), но не съм ходила на преглед от поне 4 години, а и очилата, които ми предписаха не ги нося почти  Embarassed
Сега една позната се оказа, че ще е секцио именно заради високо вътреочно налягане (над 22, каквото и да означава това). Така че се надявам да ме насочите към специалист, ако имате наблюдения  Praynig
Хубав и прохладен следобед   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт