Бургаски майчета - 10 тема

• 60 094
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Аз за моята първа ФМ ходих при Калчева. Останах много доволна от прегледа.Повече от 30 мин ме преглежда а после 10 мин ни обясняваше какво е видяла. Слава богу всичко е ОК с малката госпожица. Сега във вторник ще ходя до София в клиника Марковс при д-р Атанасова за ФМ в 28 г.с. Някой ходил ли е там? Препоръчахами я като много добър специалист.

# 466
  • Бургас
Аз за моята първа ФМ ходих при Калчева. Останах много доволна от прегледа.Повече от 30 мин ме преглежда а после 10 мин ни обясняваше какво е видяла. Слава богу всичко е ОК с малката госпожица. Сега във вторник ще ходя до София в клиника Марковс при д-р Атанасова за ФМ в 28 г.с. Някой ходил ли е там? Препоръчахами я като много добър специалист.

Първата ФМ, в 12-та седмица ми я прави д-р Атанасова! Но при мен проблем с децата не е имало, така че немога да кажа, доколко добър специалист е  Simple Smile Иначе е внимателна и доста обстоятелствена! ФМ при нея продължи 50мин, докато 2-та, при д-р Марков, продължи само 20 Simple Smile

# 467

Първата ФМ, в 12-та седмица ми я прави д-р Атанасова! Но при мен проблем с децата не е имало, така че немога да кажа, доколко добър специалист е  Simple Smile Иначе е внимателна и доста обстоятелствена! ФМ при нея продължи 50мин, докато 2-та, при д-р Марков, продължи само 20 Simple Smile

Simple Smile Благодаря ти миличка! Ще видим другата седмица как ще мине.... Дано всичко е ОК

# 468
  • Бургас
Наистина ли ФМ се прави на 2Д? Аз все гледам едни хубави цветни снимки и си мислих, че няма да е само за атракциона  Joy
За втората ФМ и аз се спрях на клиника Марковс. Понеже не знаех за кои лекар да се запиша, избрах Марков. Дано всичко е наред  Praynig

# 469
Къде е това?

# 470
# 471
Здравейте, всички бъдещи и настоящи майчета!

Макар че отдавна ви чета, сега се присъединявам и аз към вас Simple Smile
На 29 години съм, първа бременност в 16-та г.с.
Ходя на ЖК при д-р Гамишев и за сега съм доволна.

# 472
  • Бургас
Здравей petitobg,

може и да се засечем някъде по пътя към финалната права Simple Smile. И аз съм на 29, първа бременност, 16 г.с. и 4 дена   bouquet

# 473
Момичета, как стои въпроса със запис на тоновете в Бургас?
Аз сега съм в средата на 7-ми месец, така че май има време (чух, че се прави всяка седмица, ама като си вече в 9-тия)

Аз още не съм говорила с моята АГ къде и как ще е раждането, тя освен в частния кабинет, работи в МБАЛ- в Гинекология и Патологична бременност, но от скоро знам че поема и раждания в Дева Мария  Thinking

Та за записа на тонове- вие къде ходите, по колко плащате (ако не се поемат по ЗК, че не знам как стои въпроса), има ли смисъл да се ходи преди 9-ти месец....   newsm78

# 474
  • Бургас
Аз си ходя при АГ-то ми (д-р Габровска) всяка седмица, откакто влязох в 8ми месец. Нищо не заплащам за това.
Тета, май ти ме беше питала преди време за тоновете....сега чак включих ooooh! Сори за забавянето Heart Eyes

# 475
Аз мислях, че трябва да е в болницата нещо  Embarassed Не знаех, че се прави при АГ-то  Laughing
Бях чела в една друга тема, че някои мами ходят и им правят запис по 45-50 мин, а при моята АГ до сега не съм виждала някой да седи толкова дълго, та затова си помислих, че е нещо по-специално с тея записи  Whistling

Трудното само е с пътуването всяка седмица, че това Приморско-Бургас много го намразих като дестинация  ooooh! В жегите, че и понякога с маршрутка, когато таткото е зает, че на мен много ми порасна тумбака и ми опира вече във волана  hahaha

# 476
Да Melly.G  аз бях писала, но вече ми стана ясно. Благодаря

# 477
5 август, неделя, от 17ч. – отбелязване на Световната седмица на кърменето

неформална среща на майки в Морската градина, на пейките срещу Летния театър.
За контакт: Мариана Тенева – 0889 889 802
 breastfeeding breastfeeding

# 478
  • Бургас
 Hug  bouquet

# 479
Здравейте, мами!
Да се впиша и аз за Бургас - остават ми около три месеца и ще бъда "готова мама"!
Пиша ви обаче по следния повод, знаете ли къде ще изражда  д-р Ризова? В петък звънях в Девата и ми казаха, че е напуснала оттам и според тях, вероятно ще работи в болницата в М. Рудник. Не намирам обаче никакви телефони или сайт на въпросната болница. Знаете ли там какви часове има за прием, за записване за раждане? Бременността ми беше следена от друг, но мои познати израждани от Ризова са изключително доволни и ми препоръчаха да я намеря нея. Тези дни го дават много горещо и не ми се ходи до М. Рудник, но до края на седмица ми се иска да си запиша час за нея.
В тази болница по каса ли ще бъде или ще е избор на израждащ екип? Предпочитам на сигурно, т.к. съм с тесен таз и така или иначе ще бъде секцио. Затова, моля, мами - давайте инфо. Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт