Париж 5

• 67 830
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Имам поглед върху хотелите около Гар де Лион - около 80 евро нощувката в Новотел.

# 541
Линк? Аз почти никъде не срещнах такива цени, но подбирах и кварталите де.

# 542
Ние спахме в хотела на Новотел,който точно срещу залата Берси през март и сега погледнах и цените са тройни..Съжалявам за грешната информация..
Това е хотела http://www.booking.com/hotel/fr/mercure-paris-bercy.fr.html?aid= … 941a6eab76099bX10

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 19:47 от lafrancaise

# 543
моми4ета, ако си резервирате хотелите 1-2-3 дни преди пътуването, цените падат драсти4но, oсобено за 4-5*.

# 544
Преди две години и половина сме ползвали този хотел.  http://www.booking.com/hotel/fr/hotel-royal-bergere.bg.html?aid= … ash-blockdisplay4

Цената беш под 100евро, има възможност да не си вземеш закуска /6евро/. Района ми се стори  хубав. Хотела е  съвсем близо до спирка Кадет на метрото, наблизо има хранителне магазин и заведения.

# 545
Привет!Предстои ми пътуване до Париж след седмица за 4 дни и трябва сама да си организирам транспорта.Бихте ли ми отговорили на няколко въпроса?
1.Прочетох, че слизайки на летище Шарл де Гол трябва да се кача на РЕР Б.Крайната ми спирка е   Pereire - Levallois.Интересува ме билета , който ще закупя от летището /прочетох че е 9.10 евро/ валиден ли е до крайната спирка, или като стигна в център трябва нов билет .Мога ли да се прекачвам с този билет и на метрото  или съм длъжна да пътувам само с РЕР до крайната спирка.
2.За разглеждане на забележителностите в центъра  newsm78кое е по-изгодно да си купя 10 билетчета или карта, май се казваше Визит.И мога ли да ги ползвам и за РЕР и за метро.

# 546
Билета, който ще си купиш от летището за РЕР-а, ти важи до крайната спирка, като можеш да се прехвърляш от РЕР на метро със същият този билет.

За картата - ние и двата пъти си взимахме седмична, тоест такава, която важи от понеделник  до неделя. Изчислихме , че тя е най-изгодна. За метро, рер и автобус. Важи за зона 1 и зона 2, но така или иначе за друга зона не ни е и трябвало.

п.п. района, около Перер е много хубав.  Peace

# 547
Благодаря,че ми отговорихте!За картата разбрах, а за карнета от 10 билетчета и те ли важат и за метро и РЕР-а?

# 548
Благодаря,че ми отговорихте!За картата разбрах, а за карнета от 10 билетчета и те ли важат и за метро и РЕР-а?

важат за PEP-а за централните части на града  Peace

# 549
 Здравейте !още единвъпрос ако може .ако си взема още на летището карта за зона 1-6 мога ли да пътувам с нея от шарл де гол до центъра и обратно и до версай  и как се активира

# 550
  • Milano
Тру блу, този път нищо не разказа за Париж. Аз в скоро време ще трябва да поопресня про4етеното, 4е после е мой ред.
Не продават билети за върха на Айфеловата кула от 7ми януари до края на февруари, на момента ще решават дали ще отворят до горе-така ми се иска да се ка4а до върха Praynig

Последна редакция: нд, 02 дек 2012, 01:30 от regina di cuori

# 551
Тру блу, този път нищо не разказа за Париж. Аз в скоро време ще трябва да попресня про4етеното, 4е после е мой ред.
Не продават билети за върха на Айфеловата кула от 7ми януари до края на февруари, на момента ще решават дали ще отворят до горе-така ми се иска да се ка4а до върха Praynig

Рядко е затворено да върха, така че дано имате късмет да се качите. Гледката си струва.

# 552
И от втория етаж гледката не е по-малко впечатляваща, така че до където и да стигнете няма да съжаляваш.
Иначе този път беше много спокойно, перфектен район, ако има следващ път , пак там ще ида. Че и в същия хотел може би. Давахме го на разходки из магазини, ходих и до Сакре Кьор. Пълна почивка беше , тъй като не гледахме постянно картата по какви забележителности да ходим и нямахме планове и графици. Пълен релакс, много съм доволна. Наядох се на суши и паста Simple Smile в района имаше много японски и италиански ресторанти. Само веднъж отидохме във френски такъв.
Напълно усетих духа на този град.  Сега ще набелязвам нова цел Simple Smile 

# 553
Здравейте ,след първото пътуване до Париж вече искам пак и пак.....Ама какъв ми е кеф да си пушна една цигарка , Сена да плиска почти в краката ми и да зяпам Айфи.Да обикалям ,да гледкам...и т.н.Последния път събрах малко студ ,но пак беше хубаво ,като изключим закъснението на полета и последващите закъснения за автобуса и т.н.,но пак ми се ходи.
  Разкажете,моля,как е през февруари там ,вали ли сняг,става ли за екскурзия,че тези ниски цени на уиз направо ме изкушават..Пък и искам да направя подарък на мъжо за годишнината,че той не е ходил в Париж.
  Благодаря!

# 554
  • Варна
Планираме ако има евтини билети през март да пътуваме с дъщеря ни до Париж. Притесненията ми са дали през март е удачно да се посети Дисниленд или е студено. Всички атракции ли са на открито или има и в зали?

Общи условия

Активация на акаунт