Париж 5

• 67 801
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ilianagm  2011 бяхме тук ... След това няколко съфорумки също го ползваха ... След 20 дни пак съм там за седмица Simple Smile Аз лично съм доволна. Наблизо има магазин Dia, та пазарувахме от там. В апартамента има микровълнова, керамични котлони, хладилник, телевизор, домашна посуда ... Обзавеждането е Икейско. Малко е по-изхабено от колкото се вижда на снимките. Квартала е страхотен. До ап. има спирка на метрото. Намира се на 5 минути пеша от Арката ... Бих го препоръчала с чиста съвест. Не е лукс, но е ОК Simple Smile

# 601
  • София
Здравейте Simple Smile

Благодаря за отговора за РЕР-а.
Явно ще търся по-ранен полет. Ама са по-скъпи, та затова Simple Smile

Виждам, че повечето от вас отсядат в апартаменти под наем. Този последния е много хубав.
Някой може ли да ми препоръча, като бюджета ни е до около 60 евро на нощувка. Долу горе в такива цени намирам някакви ибиси и етапи в крайните квартали, но пък в голяма близост до спирки на метрото.

Ако вече са се коментирали апартаменти под наем, моля да ме извините, но не съм чела всички теми /признавам си  Embarassed/

# 602
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
violenzaa, вие кога ще сте в Париж? Разгледай  този сайт ... Горния ап. е от него. Препоръчвам ти да търсиш в 6,7,8 и 17 район. Намират се до 60 Е. Успех!

# 603
  • София
Страшна си Simple Smile Много ти благодаря!

Ами от първи до шести май, живот и здраве.

Аз сега пуснах запитване за този апартамент, който беше показала горе, но цената е 75 евро и първоначална такса 30 евро за домакински принадлежности Simple Smile

Ще търся нещо друго.

# 604
  • Варна
Здравейте Simple Smile

Благодаря за отговора за РЕР-а.
Явно ще търся по-ранен полет. Ама са по-скъпи, та затова Simple Smile

Виждам, че повечето от вас отсядат в апартаменти под наем. Този последния е много хубав.
Някой може ли да ми препоръча, като бюджета ни е до около 60 евро на нощувка. Долу горе в такива цени намирам някакви ибиси и етапи в крайните квартали, но пък в голяма близост до спирки на метрото.

Ако вече са се коментирали апартаменти под наем, моля да ме извините, но не съм чела всички теми /признавам си  Embarassed/

ние намираме тук:
http://www.homelidays.co.uk

# 605
Здравейте, предполагам следващите 2-3 месеца ще изчета всичките теми и страници тук изписани за Париж, тъй като ни предстои пътуване до там.
Рядко имам късмет в живота, но взех че спечелих 5-дневна екскурзия за двама до Париж Simple Smile

Хем се радвам, хем ми е притеснено - грам език не знам, как ще се оправя сама с хлапе, което единствено иска да посети Дисни ленд  ooooh!

Поемат ни самолет, хотел + закуската.
А как са цените на храната там ? Обедите и вечерите ясно, че ние трябва да си плащаме + атракциите, та идея си нямам колко пари да почвам да заделям  newsm78
Поздравлеие за късмета!!!!
  Лека,полека ще разучиш всичко за там,само трябва време,тук е събрана много информация за всичко.От френския ти трябва да знаеш "мерси " и другите думички за поздрави и учтивост,както да намираш изхода в метрото.Магазини за хранителни стоки ,основно Карфур, има на много места.Цените са като тук .
 За Дисни има някакви намаления ,не се справям добре с английския и немога да кажа със сигурност какви и за кога,но е добре да ги погледнеш.Нещо от рода-билет за възрастен и дете до 12г. влиза безплатно .
  Ще се справиш и ще сте доволни newsm10

# 606
  • София
Има и много кроасани и прекрасни обедни менюта на достъпни цени. Ще се справите, деее Simple Smile Не го мисли така, а колко много щастие ще донесеш на детенцето. Поздравления. Аз се зарадвах искрено Simple Smile

Благодаря и за втория сайт. Пуснах по едно запитване и ми дадоха много оферти. Благодаря ви искрено момичета и момчета

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 20:53 от violenzaa

# 607
  • Milano
Да знаете карнета от 10 билета (пътувания?) дали може да се ползва от двама 4овека?

# 608
Да знаете карнета от 10 билета (пътувания?) дали може да се ползва от двама 4овека?
Да, може, късате си докато свършат.

# 609
  • Milano
Благодаря ти.  bouquet
 Пове4е наближава пътуването, пове4е забравям какво съм 4ела.

# 610
  • Варна
ilianagm  2011 бяхме тук ... След това няколко съфорумки също го ползваха ... След 20 дни пак съм там за седмица Simple Smile Аз лично съм доволна. Наблизо има магазин Dia, та пазарувахме от там. В апартамента има микровълнова, керамични котлони, хладилник, телевизор, домашна посуда ... Обзавеждането е Икейско. Малко е по-изхабено от колкото се вижда на снимките. Квартала е страхотен. До ап. има спирка на метрото. Намира се на 5 минути пеша от Арката ... Бих го препоръчала с чиста съвест. Не е лукс, но е ОК Simple Smile

Мерси  bouquet Цената е добра
А ключ от апартамента на място ли се дава или се взема от някъде?

# 611

Мерси  bouquet Цената е добра

Взема се от офис на площад Виктория. Има и една такса от 30 Е за санитарни и други материали.

violenzaa, през 2011 (август - в разгара на туристическия сезон) цената на този ап. беше 65 Е за нощувка, ние бяхме 9 нощувки и ни ги сметнаха по 60 Е. После през ноември пак се ползва от съфорумка за о/о 6-7 нощувки и платиха по 55 Е, сега ни ги таксуват по 60 Е въпреки, че е извън сезона ... Явно са вдигнали с о/о 10-тина Е цените, а и ги съобразяват с броя на нощувките ... Не знам, но ми е по-добре като цена за двама, от колкото на хотел ... А и то се "избива" като пари с храната - пазарувахме си за закуска, правехме си сандвичи, готвехме си вечер - за 10 дни сме похарчили о/о 60-80 Е за храна за 2 възрастни (не сме яли навън).

# 612
  • София

Мерси  bouquet Цената е добра

Взема се от офис на площад Виктория. Има и една такса от 30 Е за санитарни и други материали.

violenzaa, през 2011 (август - в разгара на туристическия сезон) цената на този ап. беше 65 Е за нощувка, ние бяхме 9 нощувки и ни ги сметнаха по 60 Е. После през ноември пак се ползва от съфорумка за о/о 6-7 нощувки и платиха по 55 Е, сега ни ги таксуват по 60 Е въпреки, че е извън сезона ... Явно са вдигнали с о/о 10-тина Е цените, а и ги съобразяват с броя на нощувките ... Не знам, но ми е по-добре като цена за двама, от колкото на хотел ... А и то се "избива" като пари с храната - пазарувахме си за закуска, правехме си сандвичи, готвехме си вечер - за 10 дни сме похарчили о/о 60-80 Е за храна за 2 възрастни (не сме яли навън).

Да Simple Smile За 1 седмица пада на 65 евро и май ще го наемем за седмица, а ще освободим по-рано Simple Smile Макар, че харесах и един друг, но там не ми искат депозит, което малко ме притеснява...

# 613
Леле, че съм ... Площада е Република, а не Виктория  Embarassed

# 614
Леле, че съм ... Площада е Република, а не Виктория  Embarassed

la vida loca, ако искаш вярвай доста го търсих този площад и реших, че става дума за булевард Виктория.  hahaha
Тъкмо щях да пиша за да ми кажеш къде е...

Общи условия

Активация на акаунт