Париж 5

• 67 804
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Леле, че съм ... Площада е Република, а не Виктория  Embarassed

la vida loca, ако искаш вярвай доста го търсих този площад и реших, че става дума за булевард Виктория.  hahaha
Тъкмо щях да пиша за да ми кажеш къде е...

Embarassed Embarassed Embarassed
Уж съм на френска вълнА, пък що ми се е забило и съм написала нещо типично лондонско ... не знам ... Явно трябва да се стягам за Лондон  Joy

# 616
...

Явно трябва да се стягам за Лондон  Joy

Веднага след Париж не е лошо да посетиш и Лондон ... не за друго, а за да ги съпоставиш отблизо двата града.
  Joy   hahaha

# 617
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
...

Явно трябва да се стягам за Лондон  Joy

Веднага след Париж не е лошо да посетиш и Лондон ... не за друго, а за да ги съпоставиш отблизо двата града.
  Joy   hahaha

Абе, планирам го лятото ..., но ще видим ние таЗ раЛта ... Където и да съм ходила след Париж, все за него си мечтая и сънувам ... То и за това ми е такъв подаръка от домочадието за РД-то Simple Smile

# 618
Ooo, Лондон е супер. Аз лично го предпочитам. Embarassed
Май сме го коментирали и преди в темата Simple Smile

Най-добре отиваш до единия, после взимаш влака и в другия град Simple Smile

# 619
Ха-ха, аз когато съм в Париж, предпочитам него...Когато съм в Лондон...също предпочитам него.
С две думи и двата ги предпочитам.  hahaha

# 620
  • пак на Рив Гош
С две думи и двата ги предпочитам.  hahaha

И аз така  Grinning, макар и сърцето ми да е в Париж  Wink

# 621
здравейте,
планувам една малка почивка в Париж и с огромно вълнение ще следя темата.
Да ви попитам имате ли представа какви са цените на такситата /примерно ако се ангажират от летището /
Благодаря ви  Hug

# 622
здравейте,
планувам една малка почивка в Париж и с огромно вълнение ще следя темата.
Да ви попитам имате ли представа какви са цените на такситата /примерно ако се ангажират от летището /
Благодаря ви  Hug

Ако ще пътуваш с Уиз, таксито ще ти излезе соленичко. Те кацат на 70-80км. от Париж.
Можеш да прочетеш на първа страница други начини за трансфер и придвижване в Париж.  Grinning

# 623
Благодаря ти,с Уиз ще летим и тогава трябва пак с шатълите да се придвижа явно .Проблема ми е ,че още не съм си намерила хотел ,а самолета каца късно та се чудех как ще се оправя.Отивам да чета отново .
Благодаря  Hug

# 624
  • София
Здравейте, момичета  Simple Smile

Благодаря на всички за споделеното  Hug За един месец успях да изчета всичките теми и сега вече ми е пълна каша  Mr. Green Опитвам се да организирам един подарък за юбилея на моята маминка и все още не съм убедена дали няма да е по-добрия вариант да използвам агенция, но не се отказвам от емоцията да организирам сама всичко.

Ще имам и други въпроси, но първият е свързан с полетите на уиз – четох, че се сменя времето на полетите зимно / лятно. Към момента виждам, че за април месец Париж-София полета е в 19:45 – кога се прави промяната със сутрешните полети, ако някой може да сподели.

# 625
Последните години беше края на март доколкото си спомням.

# 626
Последните години беше края на март доколкото си спомням.

И моите спомени са такива.

# 627
  • Milano
Oбикновено със смяната на 4асовете, в последната събота на март се сменя и разписанието,т.е от неделята влиза в сила лятното разписание.

Мимииbouquet

Възползвах се от линковете, които си пуснала на първа страница и купих билети за Айфеловата кула и за кораб4етата. Плюс запазих два ресторанта, единия препоръ4ан от Роца, който ни е до хотела и един от една друга съфорумка.
Сега зареждам камерата и утре остава багажа и ....Париж 4акай мееее, 4е идвам.

# 628
Oбикновено със смяната на 4асовете, в последната събота на март се сменя и разписанието,т.е от неделята влиза в сила лятното разписание.

Мимииbouquet

Възползвах се от линковете, които си пуснала на първа страница и купих билети за Айфеловата кула и за кораб4етата. Плюс запазих два ресторанта, единия препоръ4ан от Роца, който ни е до хотела и един от една друга съфорумка.
Сега зареждам камерата и утре остава багажа и ....Париж 4акай мееее, 4е идвам.

Hug
Изключително неблагородно ти завиждам.  Mr. Green
Така ми се ходи в Париж... Sad
Обаче сега на дневен ред е Милано(отивам да се пробвам с билетите за Тайната вечеря).  Laughing 

# 629
  • Milano
Ти кога ще идваш, този месец ли? И брат ми идват на 24ти.

Общи условия

Активация на акаунт