ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Диема Фемили - Тема 4

• 68 122
  • 724
  •   1
Отговори
# 585

Добро утро!  Hug

Успешна и усмихната нова седмица!
  Peace

# 586

Здравейте, момичета! В новия проект на Кенан партньори ще му бъдат Бергюзар Корел, Четин Текиндор и Ръза Коджаолу. Снимките ще започнат в следващите дни.

Аз съм от темата "1001 нощ", където са феновете на Бергюзар. В нея следим новините за проекта, ако желаете можете да й хвърляте по един поглед.
 Laughing Hug

# 587
Добро утро. Hug Hug

Варна72, благодаря.  bouquet

Успешна нова седмица на всички. Heart Eyes

# 588

Здравейте, момичета! В новия проект на Кенан партньори ще му бъдат Бергюзар Корел, Четин Текиндор и Ръза Коджаолу. Снимките ще започнат в следващите дни.

Аз съм от темата "1001 нощ", където са феновете на Бергюзар. В нея следим новините за проекта, ако желаете можете да й хвърляте по един поглед.
 Laughing Hug

Благодаря ти!    bouquet

Ще ви следя с интерес.
  Hug

# 589
varna 72 i az blagodarq za infoto   bouquet

# 590

Laughing Hug

Благодаря ти!    bouquet

Ще ви следя с интерес.
 Hug

Привет и от мен!  Grinning Grinning Grinning Успешна седмица ви желая, момичета! Hug Hug Hug

Харесват ми на този колаж, ще бъдат хубава двойка, но ако може Кенан да е без мустак! Praynig Praynig Praynig

varna72, благодаря!  bouquet

# 591

Харесват ми на този колаж, ще бъдат хубава двойка, но ако може Кенан да е без мустак! Praynig Praynig Praynig

varna72, благодаря!  bouquet

И на мен много ми допадат като двойка.   Heart Eyes Heart Eyes   
Но като гледам как грижливо Кенан си поддържа мустаците вече втори месец, ще си го гледаме мустакат,  ooooh! Joy Joy  поне в началото.

# 592
# 593
Здравейте и от мен bye

http://www.youtube.com/watch?v=8GDZPUxfjX0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=-3C47k0thF8

http://www.youtube.com/watch?v=Q1T9ZvXab3w

Музиката напълно си заслужава наградата newsm74 newsm10 smile3501

Момичета, за кой филм става дума в коментарите ви, че нещо не съм в час...
дето ще играе емигрант  или....  newsm78

# 594

Момичета, за кой филм става дума в коментарите ви, че нещо не съм в час...
дето ще играе емигрант  или....  newsm78

За новия сериал на Кенан, който ще се излъчва от есента по АТВ. Между другото, тъй като си пуснала музика от Езел, да кажа, че същият композитор прави музиката и на новия сериал.

# 595
varna72  newsm51 за инфото

а този сериал има ли си име newsm78

# 596

От излязлата информация досега името му ще бъде Karadayi, но още не са излезли много новини. Предполагам, че ще стане в следващите дни. Karadayi не значи нищо на турски, предполага се, че ще е прозвището на главния герой.

# 597
varna72   Благодаря ти много за поканата  newsm51.Аз лично съм й фен на Берг/на Халит също  Wink / и ви чета от време на време Hug.Ще са страхотна двойка с Кенан,а и като гледам и екипа който се сформира очертава се да е супер серияла. varna72  мила много ли ще е нахално от моя страна  Embarassed да попитам  дали ще сформирате екип който да го превежда серияла?

# 598
мила много ли ще е нахално от моя страна  Embarassed да попитам  дали ще сформирате екип който да го превежда серияла?

Няма такъв екип все още. Аз  превеждам в темата ни новините и интервютата, които излизат за нашите любимци Халит и Берг, ще го правя с информациите и за новия сериал, но не съм толкова добра, че да превеждам, когато се изисква слушане с разбиране, а и не разполагам с такова време. Знам, че още когато Езел се излъчваше по турската телевизия, имаше екип, който го превеждаше. Може би сред тези момичета има почитатели на Кенан и ще проявят желание да превеждат и този негов проект. Не знам как ще се развият нещата.

# 599
мила много ли ще е нахално от моя страна  Embarassed да попитам  дали ще сформирате екип който да го превежда серияла?

Няма такъв екип все още. Аз  превеждам в темата ни новините и интервютата, които излизат за нашите любимци Халит и Берг, ще го правя с информациите и за новия сериал, но не съм толкова добра, че да превеждам, когато се изисква слушане с разбиране, а и не разполагам с такова време. Знам, че още когато Езел се излъчваше по турската телевизия, имаше екип, който го превеждаше. Може би сред тези момичета има почитатели на Кенан и ще проявят желание да превеждат и този негов проект. Не знам как ще се развият нещата.

И аз по назнаивам малко турски,със статии мога горе долу да се справя,но и аз не съм толкова знаеща че да превеждам филм,страшно ми е трудно все още това слушане с разбиране, Praynig дано да се появят знаещи момичета които да се съгласят да го превеждат.А тези мацки които превеждаха Езел са от феновете на Yiğit Özşener,дано и сред тях да има фенове на Кенан или Берг за да можем да се насладим изцяло на филма.

Общи условия

Активация на акаунт