ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Диема Фемили - Тема 4

• 68 120
  • 724
  •   1
Отговори
# 600

От излязлата информация досега името му ще бъде Karadayi, но още не са излезли много новини. Предполагам, че ще стане в следващите дни. Karadayi не значи нищо на турски, предполага се, че ще е прозвището на главния герой.
  bouquet  bouquet  bouquet

След ЕЗЕЛ бих гледала всичко свързано с Кенан без да пренебрегвам останалите артисти...  реклама ли ще е, игрален филм или сериал ... стига да е с превод yes

За мен ЕЗЕЛ вдигна много високо летвата и ще се радвам следващия сериал с Кенан да е също толкова добър Peace

# 601
# 602
# 603

Здравейте, момичета   Hug 

Благодаря много , за преводите и информацията, които слагате в темата  !!!   bouquet

След  края на "1001 нощ"  не мислех , че друг сериал ще ми хареса толкова много , но "Езел" наистина вдигна много високо летвата  Heart Eyes  Радвам се, че Берг  и Кенан ще си партнират в новия проект , много си подхождат , като двойка  Two Hearts  Hug

Днес попаднах на  няколко нови снимки на "всеобщата ни любимка" Йозге  Smile

# 604
Momicheta super ste - informaciq , nov serial --- e shte se chaka s neturpenie!

# 605
# 606
# 607
Здравейте  thumbsup

ЕЗЕЛ ИЗМЕСТИ ПО СЕКСАПИЛ КЪВАНЧ ТАТЛЪТУ
Езел е новият фаворит на зрителите

Турският актьор Кенан Имирзалъоглу, известен на българските зрители като Езел, измести по сексапил Къванч Татлътуу.

Най-скъпият турски сериал „Езел“ превърна 37-годишния Кенан в една от най-популярните тв звезди. Любопитен факт е, че като студент чаровникът е бил модел и освен титлата „Best model of Turkey”, e спечелил и „Best Model of The World”.

Един от най-желаните ергени в Турция е имал връзка с доста свои известни колежки, като най-дългата е продължила 6 години (с актрисата Зейнеп Бешерлер). В момента е интимен с манекенката Йозге Акбулут, която е само на 26 години.

И това, ако не е доказателство за гигантския успех на ЕЗЕЛ newsm78

# 608
# 609
Здравейте  thumbsup

ЕЗЕЛ ИЗМЕСТИ ПО СЕКСАПИЛ КЪВАНЧ ТАТЛЪТУ
Езел е новият фаворит на зрителите

Турският актьор Кенан Имирзалъоглу, известен на българските зрители като Езел, измести по сексапил Къванч Татлътуу.

Най-скъпият турски сериал „Езел“ превърна 37-годишния Кенан в една от най-популярните тв звезди. Любопитен факт е, че като студент чаровникът е бил модел и освен титлата „Best model of Turkey”, e спечелил и „Best Model of The World”.

Един от най-желаните ергени в Турция е имал връзка с доста свои известни колежки, като най-дългата е продължила 6 години (с актрисата Зейнеп Бешерлер). В момента е интимен с манекенката Йозге Акбулут, която е само на 26 години.

И това, ако не е доказателство за гигантския успех на ЕЗЕЛ newsm78

Еи много ме дразнят тия журналисти- пишат наизуст квотто им падне
Естествено ако е хубав мъж ще е имал мн приятелки, ако е хубава жена трябва да има много разводи!!Имаше поне две интервута с кенан които бях превеждала в които тои подчерта че не е имал много приятелки и че не е от този тип мъже..макар че журналистката искаше да каже колко жени имало покраи него  hahaha и тои се ядоса Joy
Добре че Кенан не е видял написанто и от тази статия Rolling Eyes

# 610

Усмихнат ден!
  Hug

# 611

И тази хубавица ще участва в новия сериал на Кенан.
  Peace

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 08:49 от ivva

# 612
И Кецко пак! Тръпки ме побиват от образа му, имам още два такива - единият е в Beyaz gelincik - Азиз, а другият във Времето лети - Екбер.

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 14:45 от arpha

# 613
И кецко пак! Тръпки ме побиват от образа му, имам още два такива - единият е в Beyaz gelincik - Азиз, а другият във Времето лети - Екбер.

Арфи, нито единия знам, нито другия. Но гледах превъплъщението на Ръза в "Кузей-Гюней" , като Али,   Peace ами блестящ!  Peace Еднакво добре се справя и с ролята на  хладнокръвен убиец, и на добронамерен, верен приятел!  Peace

# 614
Убедена съм, мила, аз затова за образи написах, а че актьоритем им са прекрасни на комшиите, отдавна съм се убедила! Grinning Grinning Grinning После ще сложа снимки, в спойлер, разбира се, сигурно и в други филми си ги гледала...

Общи условия

Активация на акаунт