ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Диема Фемили - Тема 4

• 68 097
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, в коя серия (оригинална) Али разбираше, че Омер е Езел?

# 646
Ох, момичета! Много тежко започна да става действието. Не съм гледала сериала в аванс, но ми се струва, че това което се слува, не предвещава нищо добро.
Не трябваше да оставят Шебнем без надзор... големи поразии ще направи.
И появата на Ейшан /бих написала едно определение за нея..., но е много неприлично/ -  пак ще му завърти главата на Езел.
Голяма гадина е Дженгиз - няма да се спре докато не избият всички.

# 647
Момичета, в коя серия (оригинална) Али разбираше, че Омер е Езел?
Привет, pina,  Hug заповядай! Grinning Grinning Grinning

EZEL 30.BOLUM 9.KISIM

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 11:17 от arpha

# 648
Значи 30-та, благодаря!

# 649
Ох, момичета! Много тежко започна да става действието. Не съм гледала сериала в аванс, но ми се струва, че това което се слува, не предвещава нищо добро.
И появата на Ейшан /бих написала едно определение за нея..., но е много неприлично/ -  пак ще му завърти главата на Езел.

Привет и на теб, ndimitrova! Hug

Ооооо, Ейшан е постоянно в главата на Езел, няма Бааде, няма шест, пет!

И за Дженгиз те подкрепям! Как се играе такава роля, нямам обяснение! Трябва да си изключителен, както и Кецко, както и Кенан....да не изброявам - звезден съсътав!

# 650
И появата на Ейшан /бих написала едно определение за нея..., но е много неприлично/ -  пак ще му завърти главата на Езел.

ndimitrova,
Hug

Вече си мислех, че тук сме останали само тези, които са гледали сериала в оригинал и сега само си затвърждаваме впечатленията,   Peace и ето, че имало и такива, които го гледат за първи път по Фемили.   Hug
А Ейшан....  Crazy , че тя никога не е излизала от мислите му.....  Peace Peace Peace / което мен много ме радва   Simple Smile/

# 651
Да arpha, играта е великолепна - спор няма.
ivva, в началото и аз много харесвах Ейшан, но сега разбирам, че представите ми за развитието на действито са били мнооого повърхностни. Не съм очаквала такова развитие и се радвам, че сценаристите ме изненадват. Винаги съм твърдяла, че това е "различният" сериал.
Сега мнението ми за Ейшан вече не е толкова добро. Тя е разрушителна личност и разбирам, че винаги е била такава. Смятам, че завръщането и при Езел няма да доведе до нищо добро. Но не мога да разбера как една майка обрича детето си. Вината на Езел към Джан не е по-малка. Това, че са му намерили временно убежище при родителите на Езел, е добре. Но само толкова. А после...
Уважавм и приемам всяко мнение и пристрастност и се надявам, че няма да ми се сърдите, за това което казвам. /Не е ясно до края на филма колко пъти ще си сменя симпатиите и антипатиите.../

# 652
Не се притеснявай, това че симпатизираме, не означава, че трябва да сме непременно пристрастни... Мен при Ейшан ме притесняваше единствено фикс идеализирането на Бахар за сметка на детето и' и липсата на защитен механизъм срещу "татко" и', като пораснала вече....

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 19:25 от arpha

# 653
Когато гледаме поведението на всички от страни, въпросите идват логично. За съжаление, трудно може човек да влезе  в тази действителност, защото, в същност, точно начина на живот определя поведението и постъпките на героите. И не само това. Самите персонажи имат огромно влияние един върху друг. Като добавим и емоциите...

# 654
Не е ясно до края на филма колко пъти ще си сменя симпатиите и антипатиите...

Поне още няколко пъти ....  Grinning

# 655
maryzia   bouquet

Много исках да видя жената откраднала сърцето на Кенан и много ти благодаря за инфото и снимките  Flowers Bouquet
Знам, че в нета няма почти нищо за Йозге, защото  и аз се порових в чичо гугал, но се отказах.  Stop
Йозге или избягва светския живот и няма как да я хванат папараци, или прекарва повече време в Италия и също няма как да я уловят папараците newsm78
Не е чак толкова несимпатична, но както се казва " щом се обичат, да се вземат" kiss

Аз също гледам сериала за първи път и затова съм толкова силно впечатлена  smile3556
Имах неблагоразумието да гледам финала от чисто женско любопитство и още съжалявам smile3555

За мен Ейшан е страшно самоуверена и сигурна, че може да управлява чувствата на мъжете около себе си във всеки един момент...на Кенан, Дженгиз и Езел и се връща при всеки от тях, когато на нея и изнася ...   ooooh!
Трябваше да се появи някоя като Бааде, за да разбере, че светът не се върти около нея Stop
Ейшан прилича прекалено много на баща си и не съм сигурна дали и без Бахар нямаше да причини злините на Омер  Thinking
Езел е човек, който е много отдаден на семейството си и каквото и да става Джан винаги ще го свързва с Ейшан... чакам момента в който Ейшан ще промени представите ми за нея, най вече заради любовта на Езел към нея    loveuuu
Засега ми струва, че е голямо бедствие, не по-малко от  Дженгиз с който повече си пасват като персонажи, отколкото с Езел newsm78

# 656
Аз си мисля, че Ейшан полага върховно усилие да търпи всички мъже около себе си, без Езел, който се оказа загадка за нея, като тип мъж, затова се и влюби в него! Йомер беше прекалено добър за нея и в някакъв момент тя щеше да го нарани, а сега обича само спомена....

# 657
merilyn_cat  Hug Hug Hug

ново фото от Гърция

# 658

Ами никак не я харесвам тази Йозге и това си е!  Crossing Arms

# 659

Общи условия

Активация на акаунт