ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Диема Фемили - Тема 4

• 68 095
  • 724
  •   1
Отговори
# 660

Ами никак не я харесвам тази Йозге и това си е!  Crossing Arms

Мила не се нервирай  Hug с теб сме просто супер пристрастни,за туи не я оценяваме жената  Laughing
Скрит текст:
няма да ги бъде още дълго  Wink

# 661
# 662
Да не би да му завижда за известността? Thinking Thinking Thinking Shocked Shocked Shocked Някаква досада лъхаше от нея, особено като се обърна за да тръгнат във вътрешността на ферибота..... newsm78 newsm78 newsm78 Чак пък толкова прибрана в себе си, в отношението,  което изобщо не показва към него, да се чуди човек! Усмивка няма на лицето и', все имам усещането, че е с него едва ли не по задължение, за пред фотографите! Толкова сериозна, наистина не е хубава и явно не само на нас не се харесва!

# 663
arpha и мен това ми направи впечатление,т.е. от доста време ми прави лошо впечатление,тя винаги като е с него демонстрира някаква досада и пренебрежение,не знам на какво се дължи ,може и да си права мила,но е много грозно поведение.Тук на тези снимки от Гърция забелязвам че има още едни мъж със тях,чудно ми е кой е  newsm78 не ми прилича на охрана или шофьор, да не е брат й  newsm78  /на снимките е с карирана синя риза, а на видеото с червена тениска/.

и да си дойдем на думата  Wink

и

# 664
Брееееей, така ли ще изглежда като български изселник? Joy Joy Joy

# 665

мила това е постера за серияла, а български изселник игра вече в игрален филм,филма ще излезе по кината в Турция на 19 октомври  Hug

ето така изглежка като БГ изселника

да се надяваме, че в серияла ще изглежда така както на постера ,ама едва ли като го гледам какъв мустак е засукал  ooooh!

# 666
arpha ,
а аз виждам у Ейшан една умела флиртаджийка, която с лекота върти и Кенан и Дженгиз на пръста си според интересите си newsm78
Идва в бара, щрака с пръсти, аз се върнах, аз те обичам, аз убих баща си заради теб...
а не може ли да убие баща си заради това, че я е продавал като още като малка, че е убил майка и, леля и, че използва Бахар за пъклените си планове ooooh!
За мен Ейшан е загадка... поне засега newsm78

maryzia  Kissing Heart

на тези снимки не се ядосвам на Йозге... даже не я забелязвам
повече се дразня на брадата и мустаците на Езел  newsm44
Цялата красота, чар и обаяние, отиват по дяволите   yes

# 667
Боже, къде ми е бил акъла, вярно че така беше, ех, ЕГН - то...... Ама не е зле като български изселник! Joy Joy Joy

# 668
Според мен Ейшан е принудена да е такава, без майка, баща манипулатор, трябва да оцелява, детенце има.... И като и' тръгна животът така.... По - страшното е че тя не прави нищо за да промени нещата, колко пъти си тръгваше, стисни зъби де! Ама като не е имало кой да и' покаже красотата на по - простичкия живот, нищо, че е по - беден, тя не знае как да оцелява, тя познава само адреналина и принудата....

Дааааа, двама турски актьори харесвам и двамата с мустаци, бради..... Еркан Петеккая и Кенан, ще търпя до следващите им визии и дано са по - хубави!

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 22:46 от arpha

# 669

мила това е постера за серияла, а български изселник игра вече в игрален филм,филма ще излезе по кината в Турция на 19 октомври  Hug

да се надяваме, че в серияла ще изглежда така както на постера ,ама едва ли като го гледам какъв мустак е засукал  ooooh!

Да, сега се сещам, тук си прилича с Еркан, вече го обсъждахме и снимката на Еркан за сравнение изчезна....

# 670
Благодаря, maryzia !  bouquet Grinning Hug

# 671
Мила не се нервирай  Hug с теб сме просто супер пристрастни,за туи не я оценяваме жената  Laughing

Hug Hug Hug

Скрит текст:
няма да ги бъде още дълго  Wink

Дано, дано!   Praynig Praynig  Wink

Да не би да му завижда за известността? Thinking Thinking Thinking Shocked Shocked Shocked Някаква досада лъхаше от нея, особено като се обърна за да тръгнат във вътрешността на ферибота..... newsm78 newsm78 newsm78 Чак пък толкова прибрана в себе си, в отношението,  което изобщо не показва към него, да се чуди човек! Усмивка няма на лицето и', все имам усещането, че е с него едва ли не по задължение, за пред фотографите! Толкова сериозна, наистина не е хубава и явно не само на нас не се харесва!

newsm10 newsm10 newsm10

Тя вместо да се радва, че този красавец  Crazy Crazy я развежда насам натам със себе си, и рискува феновете да му се ядосат  Wink Wink Laughing, тя все намусена.

# 672

Да, сега се сещам, тук си прилича с Еркан, вече го обсъждахме и снимката на Еркан за сравнение изчезна....
Как се казва филма.Дано в сериала няма мустаци все пак на постерите е без така че се надявам

# 673

Да не би да му завижда за известността? Thinking Thinking Thinking Shocked Shocked Shocked Някаква досада лъхаше от нея, особено като се обърна за да тръгнат във вътрешността на ферибота..... newsm78 newsm78 newsm78 Чак пък толкова прибрана в себе си, в отношението,  което изобщо не показва към него, да се чуди човек! Усмивка няма на лицето и', все имам усещането, че е с него едва ли не по задължение, за пред фотографите! Толкова сериозна, наистина не е хубава и явно не само на нас не се харесва!

newsm10 newsm10 newsm10

Тя вместо да се радва, че този красавец  Crazy Crazy я развежда насам натам със себе си, и рискува феновете да му се ядосат  Wink Wink Laughing, тя все намусена.

ivva - и аз много пъти съм си мислила същото  Laughing Laughing

Кенан винаги е толкова  усмихнат и приятелски настроен  към хората около себе си - тя не си ли дава сметка , че с това поведение излага и него , или просто не я интересува.  ooooh! А и щом работи , като модел , не би трябвало камерите да я притесняват Peace 

Как един път не направи усилие да се усмихне , да се държи малко по-мило . Не е грозно момичето, но не мога да я харесам и това си е , според мен има много фалш в тази връзка , но времето ще покаже  Crossing Arms  Peace

Много ми се иска Кенан и Джансу да са двойка  и в реалния живот, винаги изглеждат много щастливи, когато са заедно  Flutter Heart Eyes

# 674
Много ми се иска Кенан и Джансу да са двойка  и в реалния живот, винаги изглеждат много щастливи, когато са заедно  Flutter Heart Eyes

И според мен това ще е идеалния вариант!   Heart Eyes  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт