ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Диема Фемили - Тема 4

• 68 111
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,
някой знае ли на кой оригинален епизод сме в момента и на коя серия сме под номерацията на Диема Фемили. Колко серии се предвижда да е "Езел" с българските епизоди?

# 631
Здравейте,
някой знае ли на кой оригинален епизод сме в момента и на коя серия сме под номерацията на Диема Фемили. Колко серии се предвижда да е "Езел" с българските епизоди?

Здравей , оригиналният епизод е 51, а серията , която последно излъчиха по Д.Ф. е 42  Peace

# 632
# 633
иска ми се да видя някоя качествена снимка на прословутата Йозге, че всичките са като снимани с евтин GSM

Angry

ето мила Hug намерих две три ви нета,от модно ревю са,но от кога не знам/мен ако питаш не е от най-хубавите   Peace

# 634
малко снимки на семейството на Кенан

брат му с жена си и двете му деца

майка му и баща му с новороденото внуче

Кенан със сестра си

Кенан със снаха си

# 635
ochevidno Kenan e vzel nai-hbavite geni!Sestra mu i brat mu sa ujasni  #Crazy

# 636
И интересно Кенан прилича повече на баща си, отколкото на майка си, ако разбира се, възрастните хора са неговите родители, а не на снаха му.... Но си спомням, че гледах едно телевизионно интервю, там беше и майка му, и мисля, че е тя....

# 637
maryzia  lovekiss newsm51

Това вече са снимки от които да добиеш представа какво представлява Йозге... без очила, в цял ръст  Peace
Третата снимка харесвам най-много  yes
Мисля, че са актуални... поне ми изглежда на 25-годишна жена  newsm78
И аз съм на мнение, че можеше да е по-красива    ooooh!
но като знаем, че Кенан е домошар и не обича нощния живот... а и ако сваля жените както сваляше Баадето rotfImao , може Йозге да е взела инициативата... а тя има вид на по-нахална  ooooh!

Колкото до снимките на семейството му, единствено съм сигурна, че това е брат му  yes
от останалите на никой не ми прилича  newsm78

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 14:18 от merilyn_cat

# 638

Явно Кенан е доста близък с брат си , защото на много от последните снимки,които излязоха в интернет  , Йозге е с племенниците му.
 А дали наистина това е сестра му , никъде не съм виждала други нейни снимки освен тази  newsm78

И интересно Кенан прилича повече на баща си, отколкото на майка си, ако разбира се, възрастните хора са неговите родители, а не на снаха му.... Но си спомням, че гледах едно телевизионно интервю, там беше и майка му, и мисля, че е тя....

arpha - мисля ,че тук има части от това интервю с майка му  Simple Smile

http://www.takil.net/video/kenanimirzaliogluveannesiyasemininpenceresi-620145.htm

# 639
Да, точно, tinkerbell07! Благодаря!    bouquet

# 640
Промо на новите сериали по ATV:  Peace

# 641
Ivva благодаря за промото  newsm51

Момичета нямам представа колко са достоверни тези снимки/аз не съм ги правила/,намерих ги в нета с надписите от долу както съм ви ги пуснала,а кое е вярно и кое не, не знам  Hug

merilyn_cat  Hug за тази дама Йозге няма почти никаква информация из нета /или аз поне не откривам/ това което пише е ,че на 26 години през 2009 г.става Мис Модел,завършила е İzmir Ekonomi Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü mezunudur - Измирският Икономически Университет в Департамент за Мода и Дизайн и след това отива в Италия където продължава обучението си по мода.Това е инфото за нея,от тук на сетне се споменава само като приятелката на Кенан и нищо друго за нея.
Ето ти и една снимка от тази година с Кенан в близък план

и тази е от конкерса Мис и Мистър Модел 2009

# 642
Все едно не е същата жена, подпухнала някак си....  newsm78

# 643
# 644
Добро утро!   Hug

Появила се е новина за присъединяването на Джансу към  актьорския състав на ВВ, но доколко е вярна....
 newsm78

http://www.televizyondizisi.com/index.php/muhtesem-yuzyilin-son- … su-dere/91473/50/

Общи условия

Активация на акаунт