ВМ НВХ част 49

• 40 616
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро!
Аз съм щастлива!!!!!
Все по - уютно ми е тук...всички ми давате по нещо ново и определено се зареждам не само с знания , но и с  позiтивизъм .
kameloth,
колко ми е драго че си тук:))))

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 22:34 от tonyduve

# 691
Цитат
Все по - уютно ми е тук...всички ми давате по нещо ново и определено се зареждам не само с знания , но и с  позотивизъм

И аз така Hug

# 692
  • SA
Pinkito , радвам се да те срещна тук!  Hug
Това с яденето само на плодове и прилошаване при минимални усилия, не знаеш колко ми е познато! Отчитам го като едно от най-глупавите неща, които съм правила през живота си. Ама както казва W'A'S'P', човек трябва сам да извърви пътя към истината.
Авокадо аз също много обичам и редовно си хапвам, особено като съм в Африка, там са обикновено едри, вкусни и добре узрели. Тук по-често попадам на едни такива като гума малко имат консистенция. Най-много го обичам нарязано  в салата от марули, малко домати, варено яйце. Другата ми любима комбинация е авокадо на пюре и смесено с риба тон, сол и лимонов сок.
tonyduveHug

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 11:21 от kameloth

# 693
Аааа, аз не съм се отказала от идеята да се върна към авокадото - тази салата с риба тон например звучи добре, а и гуакамоле обичам Wink Ще работя по въпроса.

Ох, и аз съм карала само на плодове и вода, но поне само веднъж и устисках само 5 дни Embarassed На петия ми застърга стомахът, уплаших се и започнах да се захранвам. Бях свалила някакви килограми тогава, панталоните ми станаха леко широки, но после си наваксах, разбира се. А обичам плодове и не ми е било особено тежко да ям само това 5 дни, но въпреки това ми беше еднообразно и лишаващо Rolling Eyes А и мисълта, че може да си навредя на стомаха, ме уплаши.

# 694
Тази сутрин, да не цапам тигани, нападнах печените яйца. С майка ми открихме ключа към печенето на яйца: глинен гювеч, всяко яйце завито във фолио и на не повече от 150 градуса час и половина печене.

Стават пикантки, леко кафяви, с по-концентриран вкус. Печем по 10-14, после стоят в хладилника за закуски.

# 695
По колко яйца консумирате на седмица  ? На мен за седмица ми се събират между 8 - 10 броя. Това много ли е  Rolling Eyes

# 696
Mirra_s, и на мен ми се събират толкова средно на седмица Embarassed Преди не хапвах яйца - не ми се прияждаха, а и ме беше страх да не прекаля, затова изяждах по 2-3 в месеца Embarassed А сега много им се радвам Wink

Мен ме застигна пак някакъв стомашен вирус - много скоропостижно, сутринта нищо ми нямаше, на обяд изведнъж нещо в света се промени и аз не мога да изляза от тоалетната Twisted Evil #Cussing out

# 697
Cioccolata , как ти завиждам...Аз все си мечтая за такъв дар...ама няма . Макар че съм относително редовна го постигам по -скоро с тахана , сметаната и лененото семе сутрин ...и все нещо се налага да добавя . Сега е Naturalax .
Яйцата -  доста добре е балансиран там съставът , да не кажем идеално . При хора с проблемни жлъчки може да се предизвика колика , но при такива бетонни като мен изобщо ...нищо . Инак се въртя около 10 яйца седмично , но това във фурната не съм го пробвала . Преди много години , когато ходех на село баба ми правеше яйце на вестник...Пресничко току - що снесено яйчице чукваше на вестник сложен върху "дървената " печка...
Божичко как ми липсва усещането за детство , игрите около селската река ( Цибрица) , щурците в мрака...вкусът на доматите и пилетата...Сигурността на възрастните зад гърба ти...
Сега , когато ариегардът ми е много слаб...и когато трябва да пазя и "гърба си" и да мисля за детето...е друго .

# 698
Тони, много е неприятно Sad Чак на моменти се принуждавам да лежа, толкова ми става лошо Embarassed А не е като да нямам работа за понеделник #2gunfire

# 699
  • SA
Не съм пробвала досега да пека яйца с черупките, но определено ще се опита тази рецепта. Не е ли множко час и половина печене? Аз яйцата ги харесвам да са с почти течен жълтък.
За бройка на седмица - понякога и към 15-20 съм достигала, някога по-малко. Много ми харесват във всякакви варианти, а и в сварено състояние са удобни за носене на работа, или навън.

# 700
Днес си получих натуралната сметана-жълтеникава на цвят,гъста,страхотна на вкус!Защо купешките са такива бели-недоумявам newsm78,само тази на Хармоника е с нормален цвят.Чудя се само колко време ще издържи в хладилника,дали да не взема да заквася малко-моля,ако някой има опит да сподели!

# 701
Мамаситка, благодаря! Забравих да уточня, че хапвам по лимон дневно. Не знам дали е достатъчно.

Яйца, до съвсем скоро (просто, защото в момента съм на мазна вълна) хапвах по 4-5 дневно. Т.е. по около 30 седмично.
Яйце на хартия правя на хлапето сутрин. Не е като на "дървена" печка вЕрно, но пък поне яйцата ми са току-що взети от д..... на кокошката Simple Smile

# 702
  • на острова на мечтите
Запис!

# 703
Ха ха, Много сме -силни сме...Сономките се преместиха в мазничката тема...само Сивилка липсва... Joy Привет на отбора, закуска : 1 авокадо,половин домат , малко краставица и 2 големи л. сметана, сол, черен пипер и с голямата лъжица...мляс!  Днес съм на работа при една мадама,която е на Аткинс, така, че съм Ок ,няма да ми предлага въглени  Laughing. Да ви кажа, сутрин с това авокадо нямам никакъв проблем с ходенето до "кабинета"..втори ден съм на тази закуска и ми е екстра. Вчера хапнах режимно, но прекалих с млечните и салатата...днес ще се корегирам, но то е така всяко начало...първата седмица хапваш повечко и после се сещаш.че хранната няма да свърши и удряш спирачките от самосебе си..На обяд 2 яйца с малко салата !  За вечеря рибка поне 250 гр, и краставица...Оооо,следобед бадеми , ям ги само сурови ! Чудя се ,дали бадемите да ги сложа в малко сметана или  КМ, канела малко..някаква такава да я забъркам... Не се чувствам гладна, ама нали съм накупила 100 неща, всичките режимни, и защо си мисля ,че непременно трябва да ги изям днес ?.. Joy От утре ще смятам калории и %....  И килата ми не са били 62 ,ами съм си ги качила на 63 - тази сутрин се мерих.. Crazy   Пак добре...за никъде не бързам.

# 704

Pinki зареждаш всяка тема с прекрасно настроение  smile3539

обичам твоя ден Първи   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт