Лакове за нокти - тема 61

• 52 981
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
  • Казанлък
nasi, кой е този лак? newsm78

# 706
  • Ст Загора
Лака е на няква марка казва се Medusa Gabriele  Grinning a номера е 80 , в магазините по 1 лв ще ги има сигурно аз си го взех от магазин '' По нещо за всеки '' и то за 0,75 ст.  Party  само дето имаше само този цвят хубаво , че си взех 2 шишенца. Имаше и Медуза Изабеле , което мисля е пак тяхно  . Турски са. Яд ме е , че нямаше други цветове , тук ги няма  Confused

# 707
Radi D.,а може ли да ми препоръчаш такова масло изсушител?марка?
То не е масло, а изсушител на капки. Някои фирми имат такива изсушители с капкомер в своята гама продукти и по магазините. Ето ти един сайт с няколко варианта- http://www.starnails.bg/bg/catalog/category/57

Аз си взех такъв изсушител с капкомер на Перфект, друг те съм ползвала, но съм доволна от този, особенно за 6,7 лева цена.  Simple Smile

# 708
Нови придобивки:
Скрит текст:
И ноктите ми през последните 2 седмици:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 01:12 от RuMoni

# 709
  • Бургас
Здравейте момичета , всеки ден ви се възхищавам на хубавините, които показвате. Лаковете също са ми мания от мноооого години и от известно време заглеждам един и искам да ви попитам за по - евтин еквивалент на този цвят, вие като вещи в занаята. Ето това е лака"
YSL 18 Bleu Majorelle

# 710
deadly_vesi на първо четене веднага се сещам за Miss Sporty 320 (цена около 3лв май беше, в ДМ)

# 711
  • Бургас
Ей вярно, аз го знам , мерси   bouquet ще погледна

# 712
  • Ст Загора
 В момента Мис Спорти имат намаление и са по 2,19 лв.

Румони , много хубави лакиове си си взела както и маникюра ти от снимките.

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 11:46 от nasito8988

# 713
Лепи, като ти гледах ноктите първо във фейса си помислих, че просто не си уловила цвета, но след като прочетох коментара ти и тук ще потвърдя опасенията ти - различни са Ни цветовете, въпреки номера. Довечера, ако не забравя ще погледна на дъното и на моето шише, но цвета на твоите нокти не е като цвета на моите. При мен максимално реална е снимката с декорацията http://www.album.bg/iiv_mortisha/images/29628941/
нищо общо с твоя  newsm78

# 714
deadly_vesi, Essence Cool and the Gang

Само че не навсякъде има останали от тази серия на Есенс, иначе лакът е убийствено желе  Peace

# 715
  • Стара Загора
RuMoni, много хубави придобивки и маникюри си показала.

deadly_vesi, Мис Спорти е страхотен лак, но бих ти препоръчала да погледнеш и Адос 549. Той е "по-желиран". Иска 3 слоя, но сякаш завършека на самия лак е по-близък до този Ив Сен Лоран. Тук мисля е на един слой.

http://lililalanailblog.blogspot.com/2011/08/royal-blue-ados-cosmetics.html

Ето го още веднъж

Pastel 78 също мисля е добра и евтина алтернатива, а и лаковете на марката са качествени.

# 716
  • Бургас
Страхотни сте момичета   bouquet   bouquet   bouquet много ви благодаря Simple Smile, още днес след работа отивам да ги търся Simple Smile повечето знам къде да ги намеря Simple Smile

# 717
# 718
  • Варна
Брех, не мога да измисля на рокля в цвят пепел от рози какъв лак да сложа. Иска ми се нещо по-ярко ама май не ми се вързва  ooooh!
ПП. Кафяво, ама .... имам едно шоколадово Еси, забравих му името.

# 719
mari6a,този стои чудничко до пепел от рози Peace

Общи условия

Активация на акаунт