СЕДМОКЛАСНИК шапката си мята, нека мама балове да смята! Празнична 1-во Юнска!

• 53 221
  • 820
  •   1
Отговори
# 285
  • София
ако реши да се яви и на другите изпити, ще напиша бележка по домашни причини, че не ми се занимава да искаме служебни бележки оттам.
Много ме е яд, когато кажа нещо вкъщи, и си питат ушите! Разправях аз за изпитите в НПМГ-то, че не е майтап работа, вкючително математиката, обаче тя не ми повярва, а и баща й я подкокоросва и на мен ми мрънка, че съм преувеличавала, то детето било умно и щяло да се справи без проблем! Все едно трима пубери имам вкъщи, само дето единият е на 40! Вчера й се дръпна малко водата след биологията, от един месец разправям, че задачите по математика там не са като на НВО, обаче пак и двамата изобщо не ме отразиха, детето си знаело, всичко щяло да е ОК. Да, ама вчера с триста зора като им показах задачите от минали години, и не им стана много кеф, видяха, че за някои изобщо не може да  се сети какво да прави, ама зор, продължават да се надъхват един-друг колко са велики, а после аз трябва да туширам разочарования! да видим какво ще стане днес, но аз хич не съм оптимист, не я виждам как ще се справи с повечето задачи. То бива човек да е уверен, ама като увереността стане самоувеереност, която на всичко отгоре се подклажда от родител, вече ми се струва вредно.

# 286
  • София
Задачите по математика за НПМГ наистина са сериозни.

# 287
  • Попово
Много ме е яд, когато кажа нещо вкъщи, и си питат ушите! Разправях аз за изпитите в НПМГ-то, че не е майтап работа, вкючително математиката, обаче тя не ми повярва, а и баща й я подкокоросва и на мен ми мрънка, че съм преувеличавала, то детето било умно и щяло да се справи без проблем! Все едно трима пубери имам вкъщи, само дето единият е на 40! Вчера й се дръпна малко водата след биологията, от един месец разправям, че задачите по математика там не са като на НВО, обаче пак и двамата изобщо не ме отразиха, детето си знаело, всичко щяло да е ОК. Да, ама вчера с триста зора като им показах задачите от минали години, и не им стана много кеф, видяха, че за някои изобщо не може да  се сети какво да прави, ама зор, продължават да се надъхват един-друг колко са велики, а после аз трябва да туширам разочарования! да видим какво ще стане днес, но аз хич не съм оптимист, не я виждам как ще се справи с повечето задачи. То бива човек да е уверен, ама като увереността стане самоувеереност, която на всичко отгоре се подклажда от родител, вече ми се струва вредно.
Andariel, направо изказа мислите ми на глас. Аз имам същите проблеми, ама поне са само с двама. Снощи като видях тук точките по НВО и сравнихме с резултатите се оказа, че сме с 3 петици (по история, география и химия) и 3 шестици по останалите. Да видим утре увереността какво ще ни докара.
Успех на децата днес! Имам приятелка в София, която силно се притеснява в този момент. Дано им леко на децата...

# 288
  • София
Дами, изкарват ли след края на изпита  задачите в сайта на НПМГ?

# 289

Миналата година ги качиха. Да се надяваме и тази.

# 290
  • София
нямам никаква представа. Май не ги изнасят.

при нас на НВО шестицата е по физика, останалото са петици. По география за момента е сигурно, че за годината ще е с шестица, мисля и по физика. За останалите би трябвало също, ама знам ли!

# 291
  • София
И аз си мисля, че трябва да ги качат. Все пак не е държавна тайна Simple Smile

# 292
  • София
С какво времетраене е изпитът по мат?

# 293
  • София
доколкото зная, е 4 часа. Днес не съм дежурна аз по дете. Решиха двамата велики да се водят. Със сина ми е по-лесно, той пО разбира от дума, по-последователен е, не се изхвърля, и някак при него нещата изглеждат като да се получават по-плавно. Вярно, че и него го е хванал пубертетът и напоследък всичко си знае и всичко си може, но като цяло е по-умерен в очакванията.

# 294
Анди, разби ме с това "двамата велики" Joy
Успех на дечицата ви на днешната математика и стискам палци Peace
И нас е подобно положението- вечно аз съм мрънкащата, песимистка съм била, ми казаха вчера newsm78.Иначе мъжа ми и той дърдори, че била умна, че се е справила и т.н.Утре ще е денят, поне за нас!

# 295
  • София-Младост

Миналата година ги качиха. Да се надяваме и тази.
Да, но след като приключи изпита ще бъдат качени на сайта на гимназията. Т.е. след 12часа Simple Smile

# 296
  • Попово
при нас на НВО шестицата е по физика, останалото са петици. По география за момента е сигурно, че за годината ще е с шестица, мисля и по физика. За останалите би трябвало също, ама знам ли!
Ами че то НВО не влияе на годишната оценка мисля. Това си е текуща оценка и една петица не би трябвало да промени крайния резултат при положение, че цяла година детето се трудило и старало. Това, че е объркало отговорите на 2-3 въпроса... Но пък знае още толкова много неща, за които не го питат. Мисля, че тези скали се много по-либерални към незнаещите, от колкото към ученолюбивите деца. Има какво още да се желае в тази насока, но...

# 297
  • София-Младост
Ами че то НВО не влияе на годишната оценка мисля. Това си е текуща оценка и една петица не би трябвало да промени крайния резултат при положение, че цяла година детето се трудило и старало. Това, че е объркало отговорите на 2-3 въпроса... Но пък знае още толкова много неща, за които не го питат. Мисля, че тези скали се много по-либерални към незнаещите, от колкото към ученолюбивите деца. Има какво още да се желае в тази насока, но...
Зависи, ако детето цяла година има 5 и 6 и накрая ан НВО изкара 3...съмнявам се, че ще му оставят 6 за годината. Г-жата по англ. е казала, че ще им пише толкова, колкото си изкарат на НВО.

# 298
  • София
ужким не влияе повече, отколкото една текуща, ама и учителите са хора, знаеш ли ги какво могат да решат! Докато не ги оформят окончателно в дневника, хич не се чувствам сигурна!

# 299
Здравейте мами, синът ми се върна преди малко от изпита в НПМГ. Според него не са били много трудни задачите, излязъл още в 10:30 Shocked, дано да се е справил. Утре ще се явява на физика. Сега сме в очакване на резултатите. Много е объркан и с подредбата за кандидатсване и все си сменя мнението и желанията за у-щата. Ту сме за френската на първо място, ту СМГ, ту НПМГ newsm78. Има ли някой който да да е ходил вчера във Френската на отворените врати. Моля,  споделете мнения.

Успех на всички деца  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт