СЕДМОКЛАСНИК шапката си мята, нека мама балове да смята! Празнична 1-во Юнска!

• 52 704
  • 820
  •   1
Отговори
# 645
Никой не ви баламасва - всички деца от МГ - Варна си знаят оценките!

Браво! Радвам се за тях и родителите им! Най-сетне някой да се опълчи на тъпите министерски разпоредби за единен час на обявяване навсякъде - като едно време "Рапорт даден! Рапорт приет!" с козируване. Браво на МГ, че не пилят нервите на своите деца според висшестоящия уклон всички в държавата да истерясат по всички показатели!

# 646
  • София
Всяка година някоя майка подвежда всички и напрежението става страшно #2gunfire.И като е получила хубавите си оценки да върви да се черпи и да не занимава всички !!!!
А, не така. Нали за това е форумът. Какво лошо  има, че един човек вече ги знае!

# 647
Пролет, не е недоверие, а нетърпение - мислим си, че едни като ги знаят, трябва и другите да ги научат. И вече всички изперкваме.

# 648
  • София

Че нали всички тук с това се занимаваме ....  Mr. Green Mr. Green

# 649
  • Varna
Всяка година някоя майка подвежда всички и напрежението става страшно #2gunfire.И като е получила хубавите си оценки да върви да се черпи и да не занимава всички !!!!

Мисля че форума е място за споделяне на хубави и лоши преживявания. Съжалявам ако съм подразнила някои. Успех на всички деца! Дано мечтите им се сбъднат.

# 650
  • София
Чудесно за МГ Варна, за останалите продължава да бъде все по-напрегнато и изнервящо!!!  ooooh! Не мога да разбера и аз като се знаят резултатите, кому е нужно да се изчака точно 18ч??? Само дано не стане после до 20ч и т.н.  Crossing Arms

# 651
Мушкайте се , нашите резултати са
Входящ номер:  2207233
Име:  КАЛОЯН ИВАНОВ ИВАНОВ

Изпити         Резултати от изпити
Български език и литература
 5.161
Математика
 5.696

От РИО Варна ли е това?

# 652
  • София

Мисля че форума е място за споделяне на хубави и лоши преживявания. Съжалявам ако съм подразнила някои. Успех на всички деца! Дано мечтите им се сбъднат.

Пролет, успех на момчето ти   bouquet

# 653
Входящ номер:  2207233
Име:  КАЛОЯН ИВАНОВ ИВАНОВ

Изпити         Резултати от изпити
 5.161
Математика
 5.696

къде       newsm78  на мен още не ми дава

# 654
  • София
Сайта не е активиран още  #Cussing out

# 655
  • Добрич
Радвам се за всички, които вече си знаят резултатите! Браво на децата за такива хубави оценки.

# 656
Входящ номер:  2207233
Име:  КАЛОЯН ИВАНОВ ИВАНОВ

Изпити         Резултати от изпити
 5.161
Математика
 5.696

Очаквахме малко по -високи оценки, особено по БЕЛ, но явно с преразказа не сме се справили...
Успех на останалите !

Не разбирам жаргона "Мушкайте се!" - не и точно в този форум, но защо ми се струва, че посоченият входящ номер е на дете от София newsm78 Пролет, би ли казала с кои 4 цифри започва номерът на твоето детенце?

# 657
Хора, защо е тази завист в последните постове.... просто не ВИ отива...  Twisted Evil Представям си какво ще стане, като излязат оценките... за пореден път си показахте рогата и това, че човешката злоба край няма!
Всички, които сме тук сме под напрежение... но това ли е начина!? По възможно е от МОН да ни баламосват отколкото хората, които пишат тук, или вече забравихте къде излязоха първите тестове и резултати...  Sad

# 658

Много се радвам за успеха на детето. Да му е честито! Няма значение от къде си знае резултатите, важното е че ги сподели с нас!
А ние ще потърпим още малко....

# 659
  • София
Дами , карайте го по-спокойно. Винаги има хора, които знаят резултата си по-рано. В това няма нищо лошо. И аз няколко години по ред знам резултатите на учениците си. Ще излязат и даже си мисля, че преди 18.

Общи условия

Активация на акаунт