Американците, американците - Tема 11

• 25 555
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
  • вятър в маслините, вятър над хребета
аа, Бум, не ме разбирай погрешно, ти си се справяше супер, но е видно, че без грешки няма как да стане Hug. А аз си предупреждавам за моите отсега, да няма изненадани Mr. Green
Освен това ще съм напълно безплатна, а на харизан кон... Wink

# 631
  • КиТ
Джой,Джой ще се справиш,вярвам в теб  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 632
  • # супернатурална #
Аз нещо трябва ли да се актуализирам, или се знае, че държа контролния пакет акции от Падалекови  Laughing

Краули, мняяяяяц! Погали, ама с респект, нали.  Mr. Green И вече не е рус, натюр е.  Heart Eyes

Ма молА ви сА, към това свещенодействие подхождам винаги с респект. И с преклонена глава, и на колене... Едно такова, уважително ще му доопуша лешника  Joy

# 633
 Shocked Шта прибия! А си преклонила глава и си коленичила, а съм те изплющяла. Галиш опушения лешник, повтарям опушения лешник (поради нееднозначност на понятието глава) и благодариш, че съм толкоз добра.  Crossing Arms

# 634
  • # супернатурална #
Shocked Шта прибия! А си преклонила глава и си коленичила, а съм те изплющяла.

Ба, напразни обещания  Flutter

# 635
МръсТници! Само за разни нътс Wink си мислите. Не ви йъ срам! Караул Joy ! Извикайте ме 'га стигнете до орехите Mr. Green .
А сега, съществената част. Да плювна ли по Джеймс Патрик Стюарт - стига да не е нацифкан вече, ама уж проверих - или да не плювна Thinking ? Ай ша го маркирам със секрети Mr. Green :

Мой, капо на Гранди усти, мой! МОЙ!

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 18:01 от Impala

# 636
Ооо, Дик. Laughing

# 637
'Ooooo... Дииииик Whistling ...' нали...

# 638
 hahaha hahaha Дали е диииккк или е само дик? Mr. Green

# 639
Shocked Шта прибия! А си преклонила глава и си коленичила, а съм те изплющяла.

Ба, напразни обещания  Flutter

Ами, ами, стоя в готовност, винаги на твое разположение. Склони глава и ще ме усетиш със страшна сила.  Mr. Green

Боже, тия температури трябва да паднат, иначе няма да доживея края на лятото.  ooooh!

МръсТници! Само за разни нътс Wink си мислите.

Протестирам, ней верно. Аз за пълния комплект оборудване си мисля (да се чете плюс ръце, крака и т.н.). bowuu

# 640
  • вятър в маслините, вятър над хребета

МръсТници! Само за разни нътс Wink си мислите.

Протестирам, ней верно. Аз за пълния комплект оборудване си мисля (да се чете плюс ръце, крака и т.н.). bowuu
И аз, и аз, за какво ми е само един гол Кънчо само Whistling

# 641
Джой, съгласна съм. Тре'ат си и екстри.

Пуцка, правилно ли разбрах, че този те кара да възпяваш 'Любофтаааа каквото-там-бешееее'?

Не мога да го плясна в другата тема Rolling Eyes , съжалявам Confused . Моля, поеми го целия тук като компенсация за нетипичното изживяване с мен. Ще се реванширам Flutter .

# 642
Поемам, поемам...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И за още имам място.  Mr. Green А тая ми е от любимите снимки, не е истина.

# 643
Тъй, искам да ми паднат гащите! Казах! bowuu

Робърт Бъкли:

Тези са с хлабав ластик... Whistling

И не е за вярване, но с поло:

Хард, хард... Rolling Eyes

Баскетбол по монокини Mr. Green

Whistling

Роб: Бейби, миличко, ела в леглото.
Бейби: Аррр, шъ тъ скъсам!

Дъл да не поотскубна някой косъм от веждите му, а, к'во мислите? Thinking

Провокира ме Падалековия гръб от подписа на Импала! Не ме съдете! Crossing Arms

# 644
Ааа, че като те е провокирал падалековия гръб, пускай падалекови кадри, бря!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт