Как аз отслабнах !!!

• 32 629
  • 135
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте дами,
надявам се, че нямате нищо напротив да се включа и аз  Simple Smile. Според мен не е нормално да си дебел, това означава, че или имаш някакъв здравословен проблем или ядеш повече, отколкото организмът Ти има нужда...Аз съм една видна "кифла", която има да сваля 10 кг (да не кажа 15, но няма да ставам манекенка Grinning) и напоследък ям елда (но не чиста, понеже е ужасна и безвкусна) с други думи гладувам си и за 3,4 дни свалих 3 кг. - значи проблемът е в яденето  newsm78. И това която разбрах е, че човек просто трябва да си промени навиците - например аз ям солено и пикантно, злоупотребявам с бира и чипс и съм си кюфте, ям здравословно и си свалям като пич...Друго, което разбрах - проблеми с нервната система - също водят към затлъстяване, поне при мен е така...Та нека си кажем кой от какво е свалил, няма  смисъл да се ядосваме и да спорим кой е кифла и кой не е, няма  смисъл да се озлобяваме, защото сме дебелички - светът е широк, хора всякакви  Simple Smile. представете си ако всички бяха красиви и слаби...ми нямаше да е интересно  Simple Smile.

Поздрави и успех на всички красиви дами   bouquet

# 61
с други думи гладувам си и за 3,4 дни свалих 3 кг. - значи проблемът е в яденето  newsm78.
Ох........
Да, проблема е в яденето, ВИНАГИ.
ям здравословно и си свалям като пич...
Браво! Ти на гладуването здравословно ли му викаш? Дръж 20 човека, които са с различни проблеми и с различни нужди за сваляне на кг, гладни 3-4 дни - всичките ще свалят. Това обаче не е здравословно  Peace

# 62
Ами под гладуване аз разбирам да не ядеш това, с което си свикнал иначе не съм озверяла от глад, то това засища (елдата), но просто нямам друг избор, ако искам да отслабна....ясно ми е, че ако се отпусна пак ще стана едра, ама кво да се прави - красотата искала жертви  Simple Smile Това е просто малка диета, която правя, но после смята да не гладувам въобще, само да изключа някои неща от менюто - просто не виждам друг начин  Simple Smile

# 63
Здравейте! Искам да споделя моят опит с отслабването.
По празниците бях качила доста килца, Бях станала 63 кг, а преди това бях към 59.
Реших към април месец, че за лятото трябва да си върна килограмите. Започнах да правя Fitness диетата, но тогава не бях разбрала за упражненията. Така си минаха седмица - две и усяпх да стана отново 59 кг. Постепенно започнах да хапвам от всичко, но килцата започнаха да се връщат и отново станах 63, но с 0,5 кг отгоре. Та отново започнах преди седмица Fitness диетата, но с упражненията, които са безплатни. И да ви кажа честно постигам някакъв ефект. от 63 кг, в момента сам 61, като си похапвам от вредните храни веднъж седмично, и се забелязва лек ефект при талията ми. Simple Smile Аз иначе съм висока 164/165, всеки път ми е различно  Grinning Ако има някой отдавна започнал Fitness диетата с упражнения може ли да ми каже какъв е неговият резултат?

# 64
Каква е тази Fitness диета?  Shocked

Ами под гладуване аз разбирам да не ядеш това, с което си свикнал иначе не съм озверяла от глад, то това засища (елдата), но просто нямам друг избор, ако искам да отслабна....ясно ми е, че ако се отпусна пак ще стана едра, ама кво да се прави - красотата искала жертви  Simple Smile Това е просто малка диета, която правя, но после смята да не гладувам въобще, само да изключа някои неща от менюто - просто не виждам друг начин  Simple Smile
Гладуване не е да не ядеш това, което си ядеш. Гладуване е да си само на чай, само на плодове и т.н. от същите разновидности на така наречените псевдо-диети за по една седмица. Аз не разбирам защо толкова коренно да си променям начина на хранене и след една седмица да се върна на стария си. Все едно дали съм я направила тая една седмица, килограмите ще си ги върна.
Защо просто не си намалиш вредните храни от менюто и си продължи да се храниш по твоя си начин, отколкото да "гладуваш".. Има много диети, които не са за по една седмица или за един месец, а са си начин на хранене за цял живот. И са здравословни и т.н. и не си гладна. Начини много. Само желание трябва.

Последна редакция: нд, 10 юни 2012, 18:46 от MeRiTo`

# 65
Фитнес диетата е описана подробно в този сайт, има и на български
http://www.flatbellyprogram.com/

# 66
За 3-те стъпки, които описват ли говориш?

# 67
Да, всичко е обяснено как да постигнеш желаното

# 68
Каква е тази Fitness диета?  Shocked

Гладуване не е да не ядеш това, което си ядеш. Гладуване е да си само на чай, само на плодове и т.н. от същите разновидности на така наречените псевдо-диети за по една седмица. Аз не разбирам защо толкова коренно да си променям начина на хранене и след една седмица да се върна на стария си. Все едно дали съм я направила тая една седмица, килограмите ще си ги върна.
Защо просто не си намалиш вредните храни от менюто и си продължи да се храниш по твоя си начин, отколкото да "гладуваш".. Има много диети, които не са за по една седмица или за един месец, а са си начин на хранене за цял живот. И са здравословни и т.н. и не си гладна. Начини много. Само желание трябва.

Съгласна Simple Smile но не е лесно....особено, когато има толкова изкушения наоколо.....

# 69
Аз там не виждам никаква конкретна диета или кооооой знае какво. Но при някой, който нищо не е правил през живота си, може и да се случи няква магия Simple Smile

Съгласна Simple Smile но не е лесно....особено, когато има толкова изкушения наоколо.....
Изкушенията няма да избягат. Може да им се устои, но при положение, че вече си свикнала с нещо и знаеш, че е много вкусно и някак си сърце не ти дава да не си го купиш Grinning Като е така - да, трудно. Но все пак трябва да се правят компромиси. Това е нашето си тяло, тези вкусни неща не са чак толкова безобидни, не напразно им викаме боклуци  Laughing

# 70
  • София
Парадоскално - гениално  Stop Да произвеждаш високовъглехидратни храни, пълни със захар, глюкозо-фруктозен сироп и 1 куп други ненужни неща и да твърдиш, че си загрижен за отслабването на хората  ooooh!  #2gunfire

# 71
Парадоскално - гениално  Stop Да произвеждаш високовъглехидратни храни, пълни със захар, глюкозо-фруктозен сироп и 1 куп други ненужни неща и да твърдиш, че си загрижен за отслабването на хората  ooooh!  #2gunfire

Страшно лицемерно е, наистина. Както и това с Активията, но това е друг въпрос. Сравнявала съм съдържание на този "нестле фитнес" с обикновено мюсли, от онези с прозрачните опаковки и познайте кое има по- малко захар  Naughty

# 72
Страшно лицемерно е, наистина. Както и това с Активията, но това е друг въпрос. Сравнявала съм съдържание на този "нестле фитнес" с обикновено мюсли, от онези с прозрачните опаковки и познайте кое има по- малко захар  Naughty
Да не говорим пък за упражненията...С 5 минути и тези упражнения нито ще се изгорят калории, нито ще се оформи коремът.Абсолютно лицемерно, да! Peace

# 73
Не съм гледала упражненията, но предполагам, че е нещо такова. Все пак лятото е сезонът за лансиране на нови продукти и то трябва да стане бързо, кога ще убеждават хората, че със силови тренировки ще постигнат повече, отколкото с леко кардио  Stop

# 74
Чета аз вашия спор и си мисля : дали моя организъм е уникален или просто съм открила топлата вода  Mr. Green Забелязала съм, че ограничаването от сладко и други "изкушения" ПРИ НЯКОИ хора води до обратния ефект. Когато обаче спрат да си ги забраняват и всеки ден да си хапват от тях - отслабването е моментално. Аз и още 1 моя приятелка ( която е общо взето на шоколад, торта и салата, месо, сирене, някой плод ) спазваме това. Аз свалих 5 см. от всякъде за месец и половина, тя 13 кг за 2 месеца.
Главното ми правило е да не гладувам и никога да не преяждам и винаги да се движа максимално през деня. Старая се да балансирам менюто - ако съм хапнала нещо сладко за обяд - вечер нека е салата с месо. Ако целият ден е било здравословно - най-добре,но не е чаааак толкова важно.

Дано съм помогнала поне на 1 човек с опита си Simple Smile   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт