Как аз отслабнах !!!

• 32 660
  • 135
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте!Реших да се включа и аз в темата,защото съм решила да отслабвам.Веднъж вече го бях постигнала,свалих доста килограми и то за години наред.Така че,смея да твърдя,че имам известен опит с отслсбването и задържането на теглото след това.Но годините лишения от много храни,повечето от който все любими(защото наблюденията са ми че, пълнеем именно от прекаляване с любимите ни храни),си казаха думата.Аз за себе си открих,че пълнея от всичко тестено и точно от тези избягвах,също и пържено.И дълго време успявах и подържах свалените килограми,нооо организма си иска своето.След като започнах да сънувам как набивам хляб и тортички реших ,че е време да си нахраня душата и да му поотпусна края.та започнах да си връщам леко по леко килограмите,докато не започнах да не се лишавам от нищо ,а и взех че забременях и родих и сега трябва да отслабвам отново.Четох тук разни коментари от сорта ,че тази или онази диета или режим са, вредни или неефикасни  и че плодовете например са вредни и от тях се пълнее.Просто не се сдържах да не кажа и своето мнение ,че това са пълни глупости!ВСеки организъм е различен(това едва ли има някой да не го знае)и това че някой е отслабнал с определен режим не означава че той е подходящ за всички.Затова и има толкова много и различни диети и режими.ВСеки трябва да си 
открие неговия!Познавам хора(мъжът ми е един от тях),тъпчещи се изключително с боклуци и вместо
 да пълнее дори отслабва ,и други който все са гладни и дебели(като мен:-D )Това си е и до ген и до  метаболизъм.Относно плодовете,те съдържат нужни витамини и дългото лишаване от тях е вредно,просто не трябва да се прекалява с тях.Някой ако не му се ядат да не ги яде,но нека да не насажда на всички колко са вредни,че е смешно!Стана дълго за което се извинявам!За съжаление в повечето случай отслабването си е глад и инат(това в кръга на шегата),но всичко трябва да е умерено,с който И режим да се отслабва не трябва да се прекалява,защото всъщност това е нездравословното.Успех на всички отслабващи!

Общи условия

Активация на акаунт