Тренировки в домашни условия: Тема 21

• 34 276
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Днес идвам да се отчета с 50 мин. тренировка- butt kra и Синди. Днес се чувствам пълна с енергия, не като предишните дни.

Но май си натоварих бедрения мускул..

# 676
Аз пък сутринта едва си направих workout 10 на Джилиън - спах само 5 часа през нощта и определено ми се отрази.

# 677
  • Благоевград
Здравейте! Нямаше ме доста време, но имах изпити и вече мога да дишам спокойно, защото завърших семестриално  newsm44
Отчитам се само с 12 мин. Били Бланкс, защото не съм тренирала от 2 седмици и да не се претоваря изведнъж  Laughing

# 678
Здравейте мацки
Вчера ме нямаше никаква, защото не бях спала много и цял ден ми беше едно никакво и тренировката ми се размина...
Днес си я направих - HIIT 25 + йогата на Боб - eййй толкова пот от мен не беше текло от доста време - може би, защото навън е топличко..., ноо бях катоо Шон Т Grinning

# 679
  • София
Здравейте!

Вчера правих 15-минутната интервална тренировка на Руми. Днес трябваше да правя тренировките за проблемни зони на Джилиан, обаче нямам сили. Разболях се и се чувствам ужасно, отпаднала съм, всичко ме боли, нямам апетит. Ям насила по нещо малко, за да си пия лекарствата, защото не може да ги взимам на гладно. Чудя се кое е по-добре - да се принудя да потренирам с надеждата да ми помогне или да си направя малка почивка от тренировките, докато пооздравея и се почувствам по-добре. Съвети?

# 680
Здравейте,къде мога да намеря тази тренировка butt kra ? Thinking

# 681
Здравейте!

Вчера правих 15-минутната интервална тренировка на Руми. Днес трябваше да правя тренировките за проблемни зони на Джилиан, обаче нямам сили. Разболях се и се чувствам ужасно, отпаднала съм, всичко ме боли, нямам апетит. Ям насила по нещо малко, за да си пия лекарствата, защото не може да ги взимам на гладно. Чудя се кое е по-добре - да се принудя да потренирам с надеждата да ми помогне или да си направя малка почивка от тренировките, докато пооздравея и се почувствам по-добре. Съвети?
Точно за това нещо попитах Румито. Peace
Eто: Мария Недкова: Руми ,искам да те помоля да направиш тренировка ,за времето когато тялото ни не е във форма? Когато сме пипнали вирус или не ни е толкова добре. В момента съм точно в такова състояние и не ми е до тренировка. Sad Но същевременно ако пропусна тренировка /когато ми се съберат два почивни дена един след друг/ се чувствам виновна/ и губя още повече форма. Sad А след постигнатите резултати и удовлетворението от тренировката ,не ми се иска да се връщам назад. Благодаря ти от все сърце ,че ни помагаш и че вдъхновяваш повече и повече хора да тренират и да се грижат за здравето си! Успешна седмица! Simple Smile

Fitnesinstruktor.com Мария Недкова, не се тренира, ако не ти е добре, може само разгряването на ставите и разтягането да се правят. Когато, човек не е добре обикновено се покачва температурата, а тренировката още я покачва. Тренировката е стрес, а когато си болна силите на тялото трябва да отиват за справяне с болестта. Недей да изпитваш вина, гледай на неразположението си като на необходима почивка. Забелязала съм, че по-бързо ми минава, ако почти не ям, пия вода и чай.
Снела съм цитатите от Фейсбук  Peace
  bouquet   bouquet   bouquet
Бързо оздравяване   bouquet
И всички ,които се чувстват дискомфортно и на вас бързо влизане в релсите   bouquet  Laughing

# 682
Mавина ,много ти благодаря ,че сподели това Hug
Адинка, и на мен ми е ужасно отпаднало ,нямам грам апетит,боли ме глава, а уж сутринта имах чувстото че съм по-добре ConfusedОпределено ще си направя почивка, особено като прочетох казаното от Руми.
Бързо оздравяване и от мен! Hug

# 683
Mавина ,много ти благодаря ,че сподели това Hug
Адинка, и на мен ми е ужасно отпаднало ,нямам грам апетит,боли ме глава, а уж сутринта имах чувстото че съм по-добре ConfusedОпределено ще си направя почивка, особено като прочетох казаното от Руми.
Бързо оздравяване и от мен! Hug
И аз мислех да не прекъсвам тренировки ,нооо едва ли щях и половин да направя  Tired
Така ,че направих една почивка от 3 дена и като е олежах ,пак скочих и захванах  Laughing
Аз бях с кашлица и ми беше много отпаднало  Peace

Направих няколко упражнения днес ,но с лека интензивност за да мога
леко ,по-леко да започна да си възвръщам силите  Peace

За днес това:

Лицеви опори 10 пъти /Push ups/
Подскок на единия крак пипане петата и подскок на другия крак пипане пета 20 пъти
/Skaters/
Поза лицева опора ръка в страни и горе ,после смяна с другата ръка 10 пъти
/Santana Plank/
Поза клек и скачане в тази позиция 10 пъти
/Low Jacks/
Полулегнало положение с изпънати крака с бутилка от 1.5 докосвам пода
от едната страна после другата
/Russian twist/
И поза стол -15 секунди
Всичко това го направих 3 пъти  Peace

Даже ми беше лека .ноооо мисля ,че е напълно достатъчно  Peace
Все пак няма да си изтощавам организма а само да му
раздвижа кръвчицата  Mr. Green  Laughing

# 684
# 685
Привет  Wink
Днес обядвах в човешко време (обикновенно го правя след като приспя малката, тренирам и тогава). В резултат така ме хвана мързела, в комбинация с лека мускулна треска на корема, че се размислих дали да не взема да пропусна  Confused
НО шило в торба стои ли  Mr. Green Реших да пробвам нещо от Руми и ето какво се получи:
Започнах с "Тиха аеробика", но направих само първи кръг т.е. 18мин. (това съвсем не е толкова лека тренировка, колкото изглежда). Другия път ще направя два кръга и така  Wink
После направих нейната интервална за корем 30/10 от "Усещане за жена" 10мин.
Завърших с аеробна тренировка без подскоци 15мин.

# 686
Момичета имам въпрос - преглеждах така м/у другото тренировките на Руми и в една от тях тя говореше за интервалното кардио и, че не било много полезно ама не разбрах защо... някой може ли да ми обясни, защото аз правя само такова кардио...

# 687
Момичета имам въпрос - преглеждах така м/у другото тренировките на Руми и в една от тях тя говореше за интервалното кардио и, че не било много полезно ама не разбрах защо... някой може ли да ми обясни, защото аз правя само такова кардио...
Не е полезно да го правиш след силова интензивна тренировка  Peace
Иначе не е проблем да си го правиш като отделна тренировка  Peace
След силова е хубаво да се приключи с ниско интензивно кардио  Peace
А не с високоинтензивно ,това е  Peace
Защото идеята е организма да не се претовари. Peace

# 688
Мавина мерси за отговора - аз не правя кардио и силова в един ден така, че няма проблем Simple Smile

# 689

Общи условия

Активация на акаунт