Тренировки в домашни условия: Тема 21

• 34 303
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • В Балкана
Всъщност да, ако се тренира много силово, без значение в зала или в дома, може би никой няма да може да издържи.
В моя случай е силно казано силово, в сравнение с това, което правят повечето дами тук. За което голямо браво!   bouquet
Гирите ми са по 1.5кг. Правя някои упражнения за бицепс и трицепс, с по-големи тежести - 3 и 6 кг. За сега не тренирам по силови програми на някои от треньорите тук. Може би за напред, когато започна да ги правя, ще е по-друго време на деня и то след като съм яла. Примерно.
Та в общи линии, при мен проблем, че тренирам сутрин на гладно, силово няма?  newsm78

# 76
Рейн добре дошла  Hug, аз ходя в събота да тренирам "тежко" сутрин.Тогава е класа.Преди не ядях.Само кафето и вода, но треньорката ме попита и ми се скара  Laughing Каза, че може ябълка да е или фреш или друго плодче, но не бива да съм с празен стомах.Сега виждам, че и в втората статия на Кори  Hug пише същото.
Понякога даже и плод не ми се хапва.Тогава вземам 1-2лъж. кис.мляко, извара или пия малко прясно и тръгвам.Все пак си е храна, пък и съм чела според Зоната май, че първата храна поета сутрин дори и в много малко количество трябва да е протеин.И май по-добре се чуствам.Аз обичам еспресото си чисто, но ако ти обичаш мляко в кафето ето ти я първата закуска - малко повече млекце и готово.
Това са си мои размишления опитани и действащи при мен.Пробвай и виж при теб кое е по-добре плодче или млекце, 1-2лъж. извара или пък редувай според желанията си.

# 77
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
леле момичета да ви остави човек  за два полета време и не може да ви изчете .... браво за което, аз днес тренирах дигане на куфари по наклон по без наклон и изкачване на стълби с тях , че щях да си изпусна Amtrak-а, докато пътувам поне мога на спокойствие да понавляза в новата ни хубава темичка браво на Анч
и добре дошли на новите момичета, тъй ме е треснала тази часова разлика, че седя и се чудя спи ли ми се тренира ли ми се... хаха ама да се надявам , че бързо ще свикна
усмивки  Wink

# 78
Направих следното
- 5 х 20 секунди спринт (Юсаин Болт би се смял, ако разбере какво точно наричам така  Embarassed, но все пак е максималното, което мога... засега) / 40 секунди почивка
- 5 х 15 секунди спринт / 45 секунди почивка
Т.е. общо 10 минути... не знам как е и дали изобщо е редно да правя така, но се чувствам перфектно!  Sunglasses Сега ще ми е малко трудно да заспя, но и без това си имам задачки за вършене.  newsm78

# 79
just.do.it , тренировката е супер.Хубаво е да направиш малко силова първо и после това, което описа.Казват, че така най-ефикасно се свалят килограми и не е нужно този вид кардио да е пове4е от 10-15 мин. като 10 задължително са интервални.
Shems, добре дошла   bouquet Почини си първо де  Laughing

# 80
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Shems, добре дошла   bouquet Почини си първо де  Laughing
благодаря сърдечно tqna - починах си аз, конфискувах джипа и малко  по магазините, а после интервално бягане, мн ме кефи , тук няма дупки, трапове, ями, окопи, камъчета по улиците и ти е кеф да тичкаш хихи, а и се чувствах страхотно хихи

# 81
  • В Балкана
tqna Благодаря!   bouquet

За сега аз закусвам плод, ако съм много гладна, пак си правя втора закуска, но пак от плод. Гледам до обяд това да ям. А тренировките са ми сутрин на гладно, след като съм пила кафе.  Simple Smile
Преди пиех по чаша топла вода с мед, сутрин след ставане. Сега и това съм го спряла, но на есен пак го започвам.
По едно време добавях към кафето мляко. Но дълго време кантар и сантиметър не мърдаха, та го набедих, че не ми влияе добре на слабеенето. Днес за разнообразие реших да си сложа, ама те са само 20 мл., нищо работа.  Grinning
По-скоро ще пробвам да ям по едно киви, че е по-малко, преди силовата тренировка. Та ще видя как ще ми се отрази и дали няма да ми тежи.  Grinning

Днес по график ми се пада силово трениране. Броим 20мл. мляко за храната, защото киви сега няма.  Simple Smile

Статиите на Кори също ще ги прочета.

Благодаря за съветите!   bouquet

# 82
Кивито няма да ти натежи, а ще те освежи  Joy
Може и до двете нули да те заведе бягайки  Joy екстра към тренировката  Mr. Green
Не го мисли много.Ние не сме се напънали чак толкова, че да ни стане зле от силовите.На мен ми става по-зле, ако се нахраня и после даже час не ми стига да ми мине храната, че да тренирам.

Добро да ви е утрото на всички   bouquet Аз си лягам, а утре (днес) ми е денят за дом.тренировка.Ще видя какво ще измъдря.Все се чудя и накрая пак до проблемните зони на Джилиан стигам  Laughing

# 83
Здравейте момиченца  Hug

Аз преди тренировка пия една чаша домашно прясно мляко(тоест е мазничко) с кафе и лъжичка мед. Всъщност винаги сутрин пия едно и също.

После ям към 13-14 часа, понякога по-късно. Доста ме засища това мляко с кафе.  Laughing

Тренира ми се, и ако тренирам днес ще ми е 4-та сериозна тренировка, но мускулната треска не ми е минала. Даже едва станах от леглото, така ме боляха мускулите на корема. А, не ми се чака  Crossing Arms и не искам да минава и ден в който да не съм тренирала. Все пак 40-45 мин. не са много, в сравнение с вашите час и половина-два.

# 84
  • София
Здравейте, момичета Hug!
Тренирам в къщи от около 2 месеца - гледам да редувам тренировките (Синди, Джилиян, Боб Хапър)!
Но искам да сваля 5-6 килограма за лятото и четейки вас разбирам, че трябва да наблегна на кардиото + упражнения за различните мускулни групи. Та молбата ми е да давате съвети ;
Вчера тренировката ми беше : Фаст и фюриъс ( около 20мин, ) + high intensive cardio interval workout (от фитнес блендер - около 17мин. ) + упражнения за вътрешната част на бедрата на Руми ( видеото само веднъж)!
Мисля така да продължавам – високо интензивно интервално кардио около 30 мин. + упражнения (  да редувам в различните дни корем, бедра, дупе, горна част)! Как ви се струва:)?
Благодаря предварително:)!

П.С. Кат, може ли статията и на мен:)!

# 85
Кат и аз искам статията  Peace Hug

# 86
Здравейте, момичета Hug!
Тренирам в къщи от около 2 месеца - гледам да редувам тренировките (Синди, Джилиян, Боб Хапър)!
Но искам да сваля 5-6 килограма за лятото и четейки вас разбирам, че трябва да наблегна на кардиото + упражнения за различните мускулни групи. Та молбата ми е да давате съвети ;
Вчера тренировката ми беше : Фаст и фюриъс ( около 20мин, ) + high intensive cardio interval workout (от фитнес блендер - около 17мин. ) + упражнения за вътрешната част на бедрата на Руми ( видеото само веднъж)!
Мисля така да продължавам – високо интензивно интервално кардио около 30 мин. + упражнения (  да редувам в различните дни корем, бедра, дупе, горна част)! Как ви се струва:)?
Благодаря предварително:)!

П.С. Кат, може ли статията и на мен:)!

Ще ти пратя статията, но сега, покрай въпросите ти, забелязах, че има нещо много важно, което съм пропуснала да напиша в статията (сега ще го добавя): Ако тренираме силово и кардио едновременно, в един ден, най-добре е първо СИЛОВАТА тренировка, после КАРДИОТО.
Ще обясня защо - за силовата тренировка се изисква да сме в пълна кондиция и да сме максимално заредени с енергия. Правим силовата, след това кардио. Това е добре и от гл.точка горене на мазнини, тъй като, ако ви е известно, организма започва да гори мазнини обикновено, чак след двайстата минута от тренировката, т.е. пристъпвайки към кардиото чак след силовата, ще е минало достатъчно време и тялото ще е започнало да гори мазнини. Един вид, ще е идеално подготвено за кардиото, по време на което и без друго горим мазнини, а по този начин засилваме ефекта  Peace

# 87
Отчет за тази сутрин: 8 пъти изкачване и слизане по стълбите + 1 мин интервално вело. По-късно ще има продължение, ще доотчета  Peace

# 88
За днес :
+

# 89
Неродена мома, благодаря! Blush
tqna, пропуснала съм го - отивам да го търся! Hug

Общи условия

Активация на акаунт