Тренировки в домашни условия: Тема 21

• 34 308
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Mавина,   202uu

# 61
Мавина и аз съм съгласна с теб - най-важното според мен е постоянството от към тренировките и също така да се разнообразяват тренировките - не да се прави едно и също, защото тялото бързо свиква и да се правят най-различни неща - не примерно да се тренира само кардио или само силови, а да има динамичност също така и контрол тренировки за баланс и разтягане - то е много важно. А за яденето там вече си е напълно начин на живот - просто трябва да се ядат полезни неща и възможно най-малко вредни и много важно - да се пие вода Simple Smile

# 62
Вижте какво открих http://www.naturopathyworks.com/pages/cravings.php /от сайта на Инес Субашка/

# 63
  • Miami
Освен, че са важни и храненето, и тренирането и постоянството, много важна е и почивката. Мускула расте докато почива. Културистите казват: Почивката прави шампиона! Когато се претренира се изпада в катаболно състояние и се губи мускулна маса.

# 64
  • au bout du monde
Днес на Brazil Butt Lift - Sclupt . Смятам да изкарам известно време по програмката, докато имам желание Mr. Green

# 65
Два дни никакви упражнения и храна под всякаква критика. ooooh! Само стрес и кибичене на крак по цял ден. Crazy Утре си влизам в режима, че да не утървем прасето! Mr. Green

# 66
Необикновена, сега ти видях снимките от коренната промяна и реакцията ми беше  omm

# 67
Пак съм аз - исках да попитам кога е добре да тренирам, при положение, че целта ми е отслабване (имам си хранителен режим, не разчитам само на тренировки)? Рано сутрин на гладно ли, през деня ли, вечер преди/след хранене? Сутрин закусвам кисело мляко с овесени трици, т.е. въглехидрати, а съм чувала, че не е добре да се хапват въглехидратни храни преди тренировка, ако искаме да сваляме... ровила съм в интернет, но съм попадала на толкова противоречива информация, че исках да попитам и тук.  Simple Smile
Хм.. на теб не ти ли бях пратила статията? Ако наистина си я прочела, както ми беше казала, щеше да знаеш (:

Оххх, не може да съм по-заспала сутрин  ooooh! Кога е добре да ТИЧАМ трябваше да ми е въпроса, но го пишех преди кафето и то пръстите са изпреварили мисълта. Сега като се замисля, тичането си е кардио, и предполагам пак важи същото - най-добре е сутрин на гладно. МногУ мЪ Йе срам! - както се пееше в една песничка.  Embarassed
Ще изчакам да мине малко време от вечерята (по стечение на обстоятелствата е толкова късно, рядко се случва) и ще ходя да правя пак същото като вчера.  Whistling

# 68
Kassi има много такива теми, в подфорума "Диети, поддържане на фигурата". Ей - сега ти "мятам" статията     bouquet
Мавина и аз подкрепям поста ти  remybussi

Отчееет:
Час и половина в залата, където си направих и тренировката за корем (по принцип в нас я правя) и после вкъщи 20 мин интервално вело, което ме скапа, защото беше с няма такива интервали  tooth В секундите с бързо темпо гледката беше покъртителна...представете си кон, които играе хоро върху велоаргометър  smile3532
Много забава падна  Party

# 69
Пак съм аз - исках да попитам кога е добре да тренирам, при положение, че целта ми е отслабване (имам си хранителен режим, не разчитам само на тренировки)? Рано сутрин на гладно ли, през деня ли, вечер преди/след хранене? Сутрин закусвам кисело мляко с овесени трици, т.е. въглехидрати, а съм чувала, че не е добре да се хапват въглехидратни храни преди тренировка, ако искаме да сваляме... ровила съм в интернет, но съм попадала на толкова противоречива информация, че исках да попитам и тук.  Simple Smile
Хм.. на теб не ти ли бях пратила статията? Ако наистина си я прочела, както ми беше казала, щеше да знаеш (:

Оххх, не може да съм по-заспала сутрин  ooooh! Кога е добре да ТИЧАМ трябваше да ми е въпроса, но го пишех преди кафето и то пръстите са изпреварили мисълта. Сега като се замисля, тичането си е кардио, и предполагам пак важи същото - най-добре е сутрин на гладно. МногУ мЪ Йе срам! - както се пееше в една песничка.  Embarassed
Ще изчакам да мине малко време от вечерята (по стечение на обстоятелствата е толкова късно, рядко се случва) и ще ходя да правя пак същото като вчера.  Whistling

Мила, тичането е не просто кардио..то е майката на кардиото  smile3521 newsm03

# 70
Kath  Joy представих си.
Да ме извинят момичетата, ама кажи ми какво правиш в залата за корем.Много съм боса с уредите и редуването на различните мускулни групи по дни.Може и на лични, когато имаш време.

Необикновена  Hug добре завърнала се!В края на предната тема ти бях пуснала линк със съвети на Поци за велото.Видя ли ги?

За тренирането да си кажа и аз  Laughing Тука сме се събрали ентусиастки  Grinning Всяка с ежедневните си задължения и различно лично време.Използвайте го както ви е удобно.Важно е постоянството и удоволствието от това, което правим за себе си.Моето мнение е кой, когато и както може.Много ми хареса приказката на Кат "Слушай тялото си!"  Peace

# 71
  • В Балкана
Здравейте, дами!   bouquet

Следя темата от време на време,  Laughing в последните години.  ooooh!
Тренирам в дома от години. За жалост с прекъсвания.
Пиша по повод мнението на Кат.

... рано сутрин, на гладно, човек гори най-ефективно запасените в организма мазнини, тъй като все още не е набавил храна, която да гори. Естествено, тук става въпрос за кардио тренировките. Силовите тренировки в никакъв случай не се правят сутрин на гладно, но не и на пълен стомах. Най-добре е през деня, минимум час след хапване  Peace А иначе, след тренировка, организма има най-голяма нужда от храна. Тогава е най-удачното време да се яде стабилно. Естествено, не говоря за преяждане  Stop Grinning

Защо сутрин на гладно не се тренира силово?
Изхождайки от позицията, че тогава се чувствам добре и приказката "Слушай тялото си!" , то не би следвало да има проблем.
Ако не те затруднявам, би ли метнала и на мен тази статия. Ще ми бъде интересно да я прочета.   bouquet А и да не те карам да отговаряш на въпроси, по които там може би си се изказала.

Благодаря!

# 72
Здравейте, дами!   bouquet

Следя темата от време на време,  Laughing в последните години.  ooooh!
Тренирам в дома от години. За жалост с прекъсвания.
Пиша по повод мнението на Кат.

... рано сутрин, на гладно, човек гори най-ефективно запасените в организма мазнини, тъй като все още не е набавил храна, която да гори. Естествено, тук става въпрос за кардио тренировките. Силовите тренировки в никакъв случай не се правят сутрин на гладно, но не и на пълен стомах. Най-добре е през деня, минимум час след хапване  Peace А иначе, след тренировка, организма има най-голяма нужда от храна. Тогава е най-удачното време да се яде стабилно. Естествено, не говоря за преяждане  Stop Grinning

Защо сутрин на гладно не се тренира силово?
Изхождайки от позицията, че тогава се чувствам добре и приказката "Слушай тялото си!" , то не би следвало да има проблем.
Ако не те затруднявам, би ли метнала и на мен тази статия. Ще ми бъде интересно да я прочета.   bouquet А и да не те карам да отговаряш на въпроси, по които там може би си се изказала.

Благодаря!

Ще ти изпратя статията, но все пак ще отговоря на въпроса ти с внимание, за да разбереш нещата както трябва.
По време на силова тренировка се горят много повече калории. Естествено, това не означава, че ги горим от мазнини, за това и не можем да отслабнем само със силови тренировки, иска се комбинация. Та, горейки така интензивно калории, тялото изразходва ужасно много енергия. Ако не си снабдила организма с необходимата енергия (храна), може да го претовариш. Въобще, цялостната силова тренировка е некачествена на празен стомах. Това не означава, че задължително тренировката е непосилна. Напротив. Някои хора се чувстват добре, тренирайки силово на гладно, но неусетно си вредят  Peace Разбира се, зависи и от вида на силова тренировка. Аз тренирам наистина тежко, със силови прогресии и за мен е абсолютен абсурд да тренирам на гладно   Grinning но виж, ако тежестите са до 5 кг (свободни тежести, без машини) може би няма да е кой-знае какъв проблема  Hug

# 73
# 74
Мила, тичането е не просто кардио..то е майката на кардиото  smile3521 newsm03
Чудесно, понеже много го обичам!  Mr. Green Отивам сега да си правя една моя вариацийка на HIIT (по-точно HIIR  Laughing) - ще пробвам да тичам 15 секунди на максимална скорост и 45 секунди да вървя. Ще пиша после как съм се справила, нищо че ще съм бая интересна гледка  Laughing  Simple Smile Иначе засега направих вчерашните упражнения пак х 3 и се чувствам невероятно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт