Тренировки в домашни условия: Тема 21

• 34 289
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Пак съм аз - исках да попитам кога е добре да тренирам, при положение, че целта ми е отслабване (имам си хранителен режим, не разчитам само на тренировки)? Рано сутрин на гладно ли, през деня ли, вечер преди/след хранене? Сутрин закусвам кисело мляко с овесени трици, т.е. въглехидрати, а съм чувала, че не е добре да се хапват въглехидратни храни преди тренировка, ако искаме да сваляме... ровила съм в интернет, но съм попадала на толкова противоречива информация, че исках да попитам и тук.  Simple Smile
Хм.. на теб не ти ли бях пратила статията? Ако наистина си я прочела, както ми беше казала, щеше да знаеш (:

Последна редакция: сб, 02 юни 2012, 14:42 от Kath

# 46
Ок  Пюр, тез дето си ги избрала пак не са тези, които ти трябват  Laughing Лично мнение! Погледни Джаки, Синди, дори Джилиян, но при нея без 30дневката и други такива, които са повече кардио.
Купи си гирички до 3кг. и почвай  Peace

Отново ти благодаря! Днес ще се заема да потърся и сваля тренировки на споменатите от теб, дами. Гирички имам, ще влязат в употреба.

newsm51

# 47
just.do.it, ако искаш да свяляш, хапвай си повечко сутрин и на обяд и гледай вечер да не ядеш след 8 часа, или ако си много гладна просто избери някой лек плод, това съм сигурна, че го знаеш, но аз да отбележа все пак, защото съм била на такъв режим и наистина свалих килограми, но аз пък тогава и не ядях много добре, хапвах си и сладко и тестено, абе тогава наистина бях в един доста лош период  Laughing
А за тренировките, лично по мои преценки забелязвам, че когато се тренира към 5-6 или по-късно вечерта се сваля повече, лично аз имам много енергия по него време и тренирам повече и след това хапвам нещо лекичко като кисело мляко с плодчета, или примерно 1 твърдо сварено яйце забъркано със зелена салатка и зехтин и така. Но гледай да правиш тренировките си поне 5 пъти в седмицата, като отделяш поне час и половина плътно за упражнения!!! МНОГО ВАЖНО.
Хубавото тяло си изисква много усилия. Преди си мислех, че е супер лесно стига да правиш от време на време упражнения и хоп вече си супер Laughing Да, ама не било така хаха.
Имам една приятелка, която тренира само по 2-3 пъти в седмицата, което не е никак достатъчно, за да свали излишните си килограми. Тя набляга само на кардио 30 минути и малко упражнения с гирички, което не е достатъчно и вече 6-ти месец тя е свалила все пак, но много малко кг и няма особен напредък, освен, че е направила стегнат прасец и бедра (дебелички) от тичането, но има отгоре си още доста излишно. Но както и казах, 2 до 3ти в седмицата просто не е нищо особено, ако целиш наистина стегнато тяло.
Аз в момента съм на диетка, за да изчистя коремчето, но гледам най-вече да хапвам здравословно, за да се чувства тялото ми добре и да не гладува (!!!!), това е най-важното!
Бях писала наскоро на Тифани Рот, която е треньор и качва свои клипчета в youtube, че желая да натрупам малко мускулна маса и кг, защото, както и отбелязах по-рано имах един много лош период, в който се хранеш зле, пропусках вечерята, понякога и обяда, абе много зле, имаше дни в които ядях само по веднъж на ден и даже и не се чувствах повече гладна, от което се получи това, че нямах сила, измарях се много бързо, излезе ми и акне, което вече се изчисти (има още какво да се желае де Laughing).  Та тази Тифани Рот ми каза, че трябва да се хапват много плодове и зеленчуци и каза, че не трябва човек да се вманиачава в калориите, а да се стреми да набавя на организма си всички важни и полезни вещества чрез храната, а не от готови витамини.  Heart Eyes
Както и да е исках да споделя всичко това, което може би знаете вече, а може и да знаете повече от мен, просто наистина разбрах, че е важно да си силен и здрав, а не кльощав и гладен  Hug

Скъпа, в много отношения си права, браво за което   bouquet Не съм съгласна само с това, че трябва да се тренира късно и след тренировка трябва да се хапва нещо "лекичко". Причината за несългасието ми идва от това, че рано сутрин, на гладно, човек гори най-ефективно запасените в организма мазнини, тъй като все още не е набавил храна, която да гори. Естествено, тук става въпрос за кардио тренировките. Силовите тренировки в никакъв случай не се правят сутрин на гладно, но не и на пълен стомах. Най-добре е през деня, минимум час след хапване  Peace А иначе, след тренировка, организма има най-голяма нужда от храна. Тогава е най-удачното време да се яде стабилно. Естествено, не говоря за преяждане  Stop Grinning

# 48
Ами съжалявам, ако съм била в грешка, в момента целта ми е да кача кг и малко мускули и затова лично аз процедирам по-този начин, никога не тренирам на гладно, дори и кардио просто не се чувствам силна  Hug
Вече наистина всеки сам за себе си решава и колкото и съвети да изчете, всичко си е до желание и воля, и най-вече до това как се чувстваш.

# 49
Ами съжалявам, ако съм била в грешка, в момента целта ми е да кача кг и малко мускули и затова лично аз процедирам по-този начин, никога не тренирам на гладно, дори и кардио просто не се чувствам силна  Hug
Вече наистина всеки сам за себе си решава и колкото и съвети да изчете, всичко си е до желание и воля, и най-вече до това как се чувстваш.

Много си права! Ако чувстваш дискомфорт и ти е лошо, когато тренираш на гладно, по-добре недей. И аз на първо място подхождам с девиза "СЛУШАЙ ТЯЛОТО СИ!"  Flutter
 Hug

# 50
Добър ден и от мен !  Hug
Отчетът за днес е :
1.Бягане 45 минути в парка ;
2.Клекове ,гирички
3.Час и половина във фитнеса
4.По-късно мисля да направя и Синди
Успешен workout ден на всички !  Heart Eyes

# 51
Отчетът за днес е :
2.Клекове ,гирички

Shocked smile3544

# 52
Отчетът за днес е :
2.Клекове ,гирички

Shocked smile3544

Grinning  То това тяло от аватара не се прави с по 30 мин.  Wink
Поздрави момичета.  Heart Eyes Тренирам и ви чета, но почти нямам време да пиша.

# 53
Джия , allexa това е,защото не можех да си ходя нормално да бягам миналата седмица от тия смотани дъждове

# 54
На мен това са ми тренировките за 3-4 дни  Mr. Green
Днес се посветих на Били Бланкс - Икстрийм рипд (съжалявам, не мога да пиша на латиница във форума - нещо от настройките на лаптопа ми е)

# 55
Е, аз тренирам по 40-45 мин. на ден, ама така като гледам май не са достатъчни.

Поздрави момичета.  Heart Eyes Тренирам и ви чета, но почти нямам време да пиша.

А тялото от аватара на съответната потребителка ли е?  Laughing

# 56
Е, аз тренирам по 40-45 мин. на ден, ама така като гледам май не са достатъчни.

А тялото от аватара на съответната потребителка ли е?  Laughing
Не,не е.
Нещо за хъс е

# 57
Отчетът за днес е :
2.Клекове ,гирички

Shocked smile3544

Мили момичета ,защо си мислите ,че когато
на ден тренирате над два часа ,ефекта ще "уау"? Rolling Eyes
Или ще направите перфектно тяло?
Не сте ли чели или чували за ефекта "претренеране" ,който е обратен?
Когато тренираш повече отколкото трябва ,ефекта е обратен!
Най-важното за перфектно тяло е яденето....
По колко ядеш ,кога ядеш....
Тренировките активират мускулите Simple Smile
Аз тренирам до 30 мин. на ден ,да не кажа ,че повечето
случаи съм тренирала за не повече от 10-20 минути и имам
страхотни резултати.
На сайта Румяна обяснява много неща...
Зузана също има клипове с много обяснения...а ако сте гледали
Голямото отслабване ,ето там пък са обяснявали
много за този ефект "претрениране" ,ядене и т.н.
Перфектно тяло се прави с постоянство....да обърнеш начина си на
живот завинаги  Peace

Аз днес не съм тренирала и утре няма да мога...
Но в понеделник ,с нови сили  Hug
Пожелавам на всички ,да имат телата ,които желаят   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
Лека вечер!

# 58
Момичета преди дни изтеглих тази програма http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4018908.Хареса ми,бях много въодушевена от нея.Но като чета по колко време тренирате,започвам да си мисля дали ми е достатъчна.Не искам да отслабвам,а само да стегна тялото си/основно дупето и вътрешната страна на бедрата/ и да изгоря мазнинките.Вие какво мислете трябва ли да включа още нещо?

Кат,може ли и на мен да ми изпратиш статията?  bouquet

Забравих да споделя,че съм от Варна и имаме един паметник с много стълби,та като е хубаво времето го покорявам по няколко пъти около 7-8.

# 59
Мавина и аз като теб мисля,че тайната е в храненето и постоянството,които трябва да се превърнат в начин на живот без да ни обсебват.Може да се направи и такава тема какво може,и какво не може да се яде.Кога и по колко?Въобще всичко свързано с правилното и здравословно хранене?

Общи условия

Активация на акаунт