Тренировки в домашни условия: Тема 21

• 34 276
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейте!

Аз през няколко месеца се записвам в темата като ме налегне ентусиазма за спорт, надявам се сега да се задържа за дълго.
Имам да свалям към 10 кг, но и на 6-7 ще съм доволна. Яд ме е на мене си, че съм много несериозна с храненето и все си търся повод да се успокоя или наградя с нещо сладко или тестено. Напоследък пък хапвам доста сол и пия биричка, която хич не е подходяща.
Тази седмица един път карах велоаргометър, вчера правих "Идеален ханш" на списание SELF. Още се чудя каква програма за тренировки да си измисля, приемам идеи. Време имам достатъчно, чудя се дали да правя кардио през ден и по един път седмично да правя "Стройни и красиви", "Идеален ханш" и "Плосък корем за минути" всичките са на списание SELF.

# 31
И аз съм тук въпреки че днес съм в МЦ и не съм тренирала. Мисля да разтоваря 2-3 дни и от другата седмица да нападам пак здраво Mr. Green bob4enka, с тебе май се движим в комплект, така че като вземеш да свяляш свиркай да се качвам и аз на кантара, преди това не ща  Stop
just.do.it, на 1-ва страничка сме допуснали грешка мисля, bgmamma трябва да е и потребителско и парола с двойно m  Peace
Анч, благодарности за темата   bouquet

Благодаря ти много! Вчера пробвах с разни тиренца и точици, но как не се сетих за двойното m не знам  Embarassed В крайна сметка свалям Bob Harper Beginner's Weight Loss Transformation. Имам някакво нещо пак на същия треньор от The biggest loser, но се оказа, че ми е трудно, пък и много продължително (още на загрявката ми писва  Embarassed).
Аз "излъгах", защото не правих тренировката на Руми, а нещо, което си намерих в youtube: http://youtu.be/FNQk_3yN_70 , повторих го 3 пъти както е показано, а и в началото и в края направих по 100 скока на "въже".
 Малко смешно ми е да си публикувам моите "тренировки" редом до вашите ("Моята тренировка е колкото вашата загрявка"), но така ще има кой да ме държи "под око". Явно това е успешният начин за мен, предвид факта, че вече 2 месеца съм на Дюкан, а преди на диета съм издържала от закуската до обяда.  Laughing

# 32
  • 1st floor
Добро утро, момичета!!! Hug
Анч, мерси за новата тема!!!  Hug Ако не е късно, може да се опиташ да оправиш паролата за руския сайт на първа страница, за да не се бъркат новите...
Бобченка, и двете девойки са прекрасни!!! Grinning
...Там използват някакви уреди. Интересни са. Мисля да наблегна на тези упражнения, но с нормални гирички.
http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Weight-Training- … ining-Workout/ar/

И аз съм ги виждала по други клипове и ми стана интересно как се казва това чудо и какво му е по-различно от нормалните гири? newsm78
Аз днес ще имам гости с преспиване и трябва пак да си разместя програмата на Джилиан... Confused Тренировката ми се отлага чак за неделя вечерта...
Лек и слънчев ден ви желая!!!  Hug

# 33
Здравейте  Grinning

Всяко мускулче ме боли и се чудя да правя ли тренировка днес.  Thinking

# 34
Да се запиша да ви следя. Много ми е натоварено на работа и едва ви изчетох. Но не се отказвам от тренировките. Онзи ден тренирах в 22.30. Много късно,но тогва се прибрах. И на мен ми пораснаха бедрата от Джилиан. Затова я прекъснах. Да видим с програмата на Шалийн до къде ще я докарам. За сега няма промяна ,но едва завърших първата седмица. Ще споделя. Но сега да изчезвам ,чче пак съм на работа.

# 35
Анч ,страхотно оформление   bouquet
И аз като Кат ,съм със главоболие и кръвното ми е много ниско  Tired
Днес ми е ден за тренировка и пропусна ли ,утре няма как да направя  Tired
Май ще се пробрам следобед със йогата на Джилиан  Peace
Че сега съм в МЦ и нито ми се скача нито пък ще мога да правя
тренировките на Зузка или на другите  ooooh!
Йогата в такъв период е направо злато за мен  Laughing
Няма скачане ,няма динамика и въпреки всичко усещам всяко
мускулче по себе си  Peace
Лек и ползотворен ден момичета   bouquet

# 36
Привет и от мене, мили момичета!
Благодаря на Анч за хубавото оформление на темата. Току що приключих с физа за днес - Комбат 27 около1 час и преди него - силова около 25 мин.
За сега съм на тези неща и съм доволна, в силовата включвам на Зузанка две къси интензивни тренировки.

# 37
Привет момичета! Hug
Да се отчета и аз с Max Interval Sports Training на Шон.Започнах все повече да издръжам на темпото на тренировките му и все повече ми харесват.Мисля да ги редувам с тези на Били.Упражненията от изправено положение от фитнесблендера също много ги харесвам .
Пожелавам ви слънчев и релаксиращ уикенд! Hug

# 38
Здравейте  Grinning

Всяко мускулче ме боли и се чудя да правя ли тренировка днес.  Thinking

Туку що приключих с 40 мин. Синди и 5 мин. Тае бо  Laughing Blush

Мускулната треска почти не я усещам.

# 39
Мацкиии  Hug
Току що свършвам с Chalean Extreme - Lean 3 Simple Smile

# 40
Пак съм аз - исках да попитам кога е добре да тренирам, при положение, че целта ми е отслабване (имам си хранителен режим, не разчитам само на тренировки)? Рано сутрин на гладно ли, през деня ли, вечер преди/след хранене? Сутрин закусвам кисело мляко с овесени трици, т.е. въглехидрати, а съм чувала, че не е добре да се хапват въглехидратни храни преди тренировка, ако искаме да сваляме... ровила съм в интернет, но съм попадала на толкова противоречива информация, че исках да попитам и тук.  Simple Smile

# 41
Принципно съм чувала, че кардиото се прави на гладно, а силовите се яде чакаш 2 чака и тогава, но лично моето мнение е, че ако не можеш на гладно - хапвай нещо, примерно аз сутрин ям - кисело мляко с фибри, ленено семе, овесени трици, сусам и разни такива и ми идва много добре, аз не мога да правя тренировка на гладно - пробвала съм супер зле ми става, но си е до човек. Преди време пък пиех лимон с малко вода и мед и също добре ставаше, а и е полезно Simple Smile Според мен трябва да тренираш така, че да се чувстваш добре - това е най-важно, поне за мен Simple Smile

# 42
Добро утро, момичета!!! Hug
Анч, мерси за новата тема!!!  Hug Ако не е късно, може да се опиташ да оправиш паролата за руския сайт на първа страница, за да не се бъркат новите...
Готово! Изобщо не бях обърнала внимание. Мерси!

# 43
  • Miami
Привет!
Приемате ли нови попълнения  Simple Smile Отдавна ви чета, а сега започнах и аз по-редовно да тренирам. Преди да родя ходех редовно на фитнес и много ми харесваше, но сега нямам време за фитнеса. За това се принудих да правя упражнения в къщи или да бягам на стадиона. Вече тръгнах и на работа и става още по-трудно с тренировките, ставам сутрин най-късно в 6, за да мога да тренирам. След това ходя пеш до работа, бърз ход 40-45 мин.До сега най-много съм правила упражненията на Синди, упражнения с гири и на велоергометъра. Изтеглих сега и други да пробвам. Вие по кое време тренирате? Има ли като мен в ранни зори да се потят Simple Smile
Днес ходихме семейно на стадиона, та там бягах няколко обиколки  Simple Smile

# 44
just.do.it, ако искаш да свяляш, хапвай си повечко сутрин и на обяд и гледай вечер да не ядеш след 8 часа, или ако си много гладна просто избери някой лек плод, това съм сигурна, че го знаеш, но аз да отбележа все пак, защото съм била на такъв режим и наистина свалих килограми, но аз пък тогава и не ядях много добре, хапвах си и сладко и тестено, абе тогава наистина бях в един доста лош период  Laughing
А за тренировките, лично по мои преценки забелязвам, че когато се тренира към 5-6 или по-късно вечерта се сваля повече, лично аз имам много енергия по него време и тренирам повече и след това хапвам нещо лекичко като кисело мляко с плодчета, или примерно 1 твърдо сварено яйце забъркано със зелена салатка и зехтин и така. Но гледай да правиш тренировките си поне 5 пъти в седмицата, като отделяш поне час и половина плътно за упражнения!!! МНОГО ВАЖНО.
Хубавото тяло си изисква много усилия. Преди си мислех, че е супер лесно стига да правиш от време на време упражнения и хоп вече си супер Laughing Да, ама не било така хаха.
Имам една приятелка, която тренира само по 2-3 пъти в седмицата, което не е никак достатъчно, за да свали излишните си килограми. Тя набляга само на кардио 30 минути и малко упражнения с гирички, което не е достатъчно и вече 6-ти месец тя е свалила все пак, но много малко кг и няма особен напредък, освен, че е направила стегнат прасец и бедра (дебелички) от тичането, но има отгоре си още доста излишно. Но както и казах, 2 до 3ти в седмицата просто не е нищо особено, ако целиш наистина стегнато тяло.
Аз в момента съм на диетка, за да изчистя коремчето, но гледам най-вече да хапвам здравословно, за да се чувства тялото ми добре и да не гладува (!!!!), това е най-важното!
Бях писала наскоро на Тифани Рот, която е треньор и качва свои клипчета в youtube, че желая да натрупам малко мускулна маса и кг, защото, както и отбелязах по-рано имах един много лош период, в който се хранеш зле, пропусках вечерята, понякога и обяда, абе много зле, имаше дни в които ядях само по веднъж на ден и даже и не се чувствах повече гладна, от което се получи това, че нямах сила, измарях се много бързо, излезе ми и акне, което вече се изчисти (има още какво да се желае де Laughing).  Та тази Тифани Рот ми каза, че трябва да се хапват много плодове и зеленчуци и каза, че не трябва човек да се вманиачава в калориите, а да се стреми да набавя на организма си всички важни и полезни вещества чрез храната, а не от готови витамини.  Heart Eyes
Както и да е исках да споделя всичко това, което може би знаете вече, а може и да знаете повече от мен, просто наистина разбрах, че е важно да си силен и здрав, а не кльощав и гладен  Hug

От днес тъкмо привърших тази тренировка ( правих я и вчера + едно клипче за аеробика = общо 1 час и 4о минути всичките ми упражнения)

Днес това го направих 3 пъти и сега още 3 пъти любимото ми на Тифани Рот и мисля това да бъде за днес + коремните ми преси

Ако някой се нуждае от повече стимул ето една идея Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт