Тренировки в домашни условия: Тема 21

• 34 275
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Е, супер значи не съм сама  Grinning
Blush
И мен ме радва много,да ви попитам за някакви яки упражнения за коремче ?  Blush

# 16
Е, супер значи не съм сама  Grinning
Blush
И мен ме радва много,да ви попитам за някакви яки упражнения за коремче ?  Blush
аз препоръчвам на Джаки !На първата страница мисля,че ги има-2 части са! Peace
eто я  : http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3314924    Wink

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 20:39 от MALVINA

# 17
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ами аз основно кардио правя- редувам си Билито, той от едно време, ми е любим, имах го на видео касета на немски  Crazy, кардио от фитнесблендъра и интервално тичане. Може би имам две силови за седмицата  Thinking

Ех, Тяна, късно те прочетох, нагънах вече един сладолед, не издържах значи  smile3511. Едва чакам децата да заспят, така ме тресе нервата ...

# 18
Хоп! Ето ме и мен  Hug
Честита да ни е новата темичка, благодаря на Анч.

Днес ми е нетренировъчен ден, преминал в ужасни болки в главата и гадене  Cry дано утре съм по-добре, че не мога да тренирам така и се чувствам ужасно  Sad
Вие обачеее, бъдете ефективни и за мен  Hug

# 19
tqna, безценни съвети!  Благодаря!  bouquet

Спряла съм се на комбинация от 6 weeks 6 pack, your best butt fast и bikini ready, на Self. Преди правех каланетика, бразил бът лифт, и йога. По едно време реших да включа различни танцувални тренировки, и за две седмици се стопих.  ooooh!

Скрит текст:
Може да ме наричаш както си искаш, обожание, Пюр, но иначе съм Али. Приятно ми е, момичета.  Hug

# 20
Ок  Пюр, тез дето си ги избрала пак не са тези, които ти трябват  Laughing Лично мнение! Погледни Джаки, Синди, дори Джилиян, но при нея без 30дневката и други такива, които са повече кардио.
Купи си гирички до 3кг. и почвай  Peace

Бобченка, нищо му няма на сладоледа  Wink сега вода, вода и като се събудят децата една хубава разходка (упс, то вече при теб май е нощ  ooooh! Оплетох се, аз сега ще излизам  Joy) Вечер си забрани за малко въглените, ако искаш да слабееш.Нищо де и утре е ден  Peace Успех!

# 21
Е, супер значи не съм сама  Grinning
Blush
И мен ме радва много,да ви попитам за някакви яки упражнения за коремче ?  Blush
аз препоръчвам на Джаки !На първата страница мисля,че ги има-2 части са! Peace
eто я  : http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3314924    Wink
Много благодаря  Hug

# 22
Благодаря за съвета и аз! Сега излизам, но по- късно ще се включа какво съм си избрала аз като тренировки.

# 23
  • Stavanger,Norway/ Varna
Бобченка, нищо му няма на сладоледа  Wink сега вода, вода и като се събудят децата една хубава разходка (упс, то вече при теб май е нощ  ooooh! Оплетох се, аз сега ще излизам  Joy) Вечер си забрани за малко въглените, ако искаш да слабееш.Нищо де и утре е ден  Peace Успех!

Аз вечер много изчистено ям- месо, риба и салата или само салата или само кисело мляко  Peace Случва се от време на време да изпия чашка бира или вино с мъжлето, но рядко  Peace
Имам близка колежка, която ще си вземе ваканция за 3 седмици края на този месец и си мисля да я помоля да ми остави картата си за фитнеса да я ползвам  Thinking

Утре преди и след работа задължително трябва да тренирам, че съм на другата работа, а там само се седи, 8 часа ми се схваща дупето от седене  Rolling Eyes

# 24
Здравейте и от мен! Аз понамалих силовите упражнения и наблегнах на кардио. Веднага мускулите почнаха да се топят, но си искам старите килограми!
Искам също да споделя едно видео от блендъра. Там използват някакви уреди. Интересни са. Мисля да наблегна на тези упражнения, но с нормални гирички.
http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Weight-Training- … ining-Workout/ar/
Лека вечер!

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 22:04 от wienerka

# 25
  • София
Благодарности на Анч за новата тема!

MALVINA, явно наистина съм късметлийка, като чета на колко от вас са ви се напомпали бедрата от Джилиан. Като гледам и тези жени, които подскачат зад нея по време на тренировките, повечето и те са с доста големички бедра.

# 26
Дами, виждам, че разпалено си коментирате Джилиян и тренировките, но с предварително голяяяямо извинение, ще отклоня малко темата с един кратък спам.
Много, много ви моля да погледнете тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=661491.0 . За да не ви затормозявам, ще кажа предварително, че става въпрос за мен и факта, че искам да кандидатствам в чужбина. В темата очаквам хора с опит по въпроса, които да дадат съвети, насоки и т.н. Може да я погледнете и ако имате време и желание, да помогнете. Ще ми е много от полза  Peace Благодаря предварително, ииии..пак се извинявам за спама  Blush Hug

# 27
  • Благоевград
За малко да ви изтърва Grinning Благодаря на Анч за новата тема  Hug
До понеделник няма да тренирам, но ви чета и съм с вас Simple Smile Ако знаете само как ме нахъсвате да тренирам, това до сега не е било Grinning
Лека вечер от мен и до скоро  Hug

# 28
Здравейте, харесах си няколко тренировки от темата, но не мога да ги сваля, понеже за този руския торент ми дава грешка при потребителско име bgmama и парола bgmama  newsm78 Никаква идея си нямам от руски иначе щях да си направя своя регистрация. Благодаря предварително!
Сега отивам да си правя Руми за начинаещи  Laughing да убивам глада, че е никое време вече...

# 29
И аз съм тук въпреки че днес съм в МЦ и не съм тренирала. Мисля да разтоваря 2-3 дни и от другата седмица да нападам пак здраво Mr. Green bob4enka, с тебе май се движим в комплект, така че като вземеш да свяляш свиркай да се качвам и аз на кантара, преди това не ща  Stop
just.do.it, на 1-ва страничка сме допуснали грешка мисля, bgmamma трябва да е и потребителско и парола с двойно m  Peace
Анч, благодарности за темата   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт